Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Falkenhaus

Saat kaikki tarvitsemasi tiedot kaupungin tapahtumista ja kulttuuririennoista torin laidan keltaisesta Falkenhaus-rakennuksesta.

Keltainen, kauniilla rokokootyylisellä fasadilla koristeltu Falkenhaus on yksi Würzburgin keskustan ikonisista rakennuksista. Rakennus vaurioitui pahoin toisen maailmansodan aikana, mutta se uudistettiin takaisin historialliseen loistoonsa vanhojen valokuvien avulla. Aikanaan 1700-luvulla majatalona toimineessa rakennuksessa on nykyisin turisti-info ja kunnallinen kirjasto. Falkenhausista saat uusimmat tiedot kaupungista ja sen ajankohtaisista tapahtumista sekä aktiviteettimahdollisuuksista.

Rakennuksen ulkopuolella voit ihailla sen keltaista julkisivua, jota koristavat valkoiset ikkunanpuitteet ja kokonaisuuden kruunaava punainen katto. Julkisivun yläosassa on kaunis päätykolmio. Turisti-info on tämän historiallisen rakennuksen pääoven vieressä. Rakennuksessa on kolme kerrosta, ja siellä pidetään ajoittain myös erilaisia näyttelyitä.

Pienestä putiikista voi ostaa makeisia ja matkamuistoja. Infosta saat tarkkoja tietoja Frankenin viinialueesta. Rakennuksen rauhaisasta ilmapiiristä voi nauttia lukemalla kirjaa viehättävän vanhanaikaisessa kahvilassa. Rakennuksen sisäpihalla on suihkulähtein koristeltu puutarha, jonka penkeille voi istua lepuuttamaan jalkojaan.

Rentoutumispaikkoja tarjoaa myös suuri ylempi toriaukio, jolla Falkenhaus sijaitsee. Aukiolla sijaitsee myös Marienkapellen kappeli, jonka upeaa punavalkoista julkisivua kruunaa torni. Tutki aukiolla seisovaa obeliskia ja nauti virvokkeita ja pikkupurtavaa torin kahviloiden terasseilla.

Tämän jalankulkijoille tarkoitetun suuren aukion penkeille voi unohtua vaikka lukemaan kirjaa. Talvisin aukion täyttävät joulumarkkinat useine joulun henkeen sopivine pikkukojuineen. Selvitä, onko sinulla mahdollisuus osallistua johonkin aukiolla pidettävistä viinitapahtumista.

Falkenhausissa voi vierailla minä päivänä tahansa aamusta myöhäiseen iltapäivään, huomaa kuitenkin viikonlopun lyhyemmät aukioloajat. Talviaikaan turisti-info on suljettu sunnuntaisin. Liput kulttuuritapahtumiin, kaupunkikierroksille ja kaupunkijunaan kannattaa ostaa infosta.

Löydät Falkenhausin ylemmän toriaukion pohjoislaidasta, Würzburgin historiallisen keskustan sydämestä. Falkenhausille pääsee helposti kävelemällä noin kilometrin etelään Würzburgin päärautatieasemalta. Tutustu samalla lähellä oleviin nähtävyyksiin, kuten Marienkapellen kappeliin, Neumünsterin kirkkoon ja Würzburger Dom -katedraaliin.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 133 majoitusliikettä kohteen Falkenhaus lähellä
Dorint Hotel Würzburg 82 €
Dorint Hotel Würzburg

Dorint Hotel Würzburg

Eichstrasse 2, Würzburg, BY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  St. Johannis ja Würzburger Residenz (palatsi) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Würzburger Dom ja Universität Würzburg (yliopisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Maritim Hotel Würzburg 90 €
  Maritim Hotel Würzburg

  Maritim Hotel Würzburg

  Pleichertorstr. 5, Würzburg, BY
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Congress Centrum Würzburg (kongressikeskus) ja Würzburger Dom sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Würzburger Residenz (palatsi) ja Marienbergin linnoitus ovat myös 2 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

   GHOTEL hotel & living Würzburg 76 €
   GHOTEL hotel & living Würzburg

   GHOTEL hotel & living Würzburg

   Schweinfurter Straße 3, Würzburg, BY
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    St. Johannis ja Würzburger Residenz (palatsi) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Würzburger Dom ja Universität Würzburg (yliopisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Würzburger Hof 116 €
    Hotel Würzburger Hof

    Hotel Würzburger Hof

    Barbarossaplatz 2, Würzburg
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Juliusspital, Würzburger Dom ja Würzburger Residenz (palatsi) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Marienbergin linnoitus ja Universität Würzburg (yliopisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

     Mercure Hotel Wuerzburg Am Mainufer 92 €
     Mercure Hotel Wuerzburg Am Mainufer

     Mercure Hotel Wuerzburg Am Mainufer

     Dreikronenstr. 27, Würzburg, BY
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Alte Mainbrücke, Würzburger Dom ja Marienbergin linnoitus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Würzburger Residenz (palatsi) ja Universität Würzburg (yliopisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

      City Partner Hotel Strauss 81 €
      City Partner Hotel Strauss

      City Partner Hotel Strauss

      Juliuspromenade 5, Würzburg, BY
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Alter Kranen, Marienkapelle ja Würzburger Dom sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Würzburger Residenz (palatsi) ja Marienbergin linnoitus ovat myös 2 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

       Best Western Premier Hotel Rebstock 188 €
       Best Western Premier Hotel Rebstock

       Best Western Premier Hotel Rebstock

       Neubaustraße 7, Würzburg
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Neubaukirche, Würzburger Dom ja Würzburger Residenz (palatsi) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Marienbergin linnoitus ja Universität Würzburg (yliopisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Würzburg-Südin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburgin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Residence 77 €
        Hotel Residence

        Hotel Residence

        Juliuspromenade 1, Würzburg
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Alter Kranen ja Würzburger Dom sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Würzburger Residenz (palatsi) ja Marienbergin linnoitus ovat myös 2 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.