Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Falkenhaus

Saat kaikki tarvitsemasi tiedot kaupungin tapahtumista ja kulttuuririennoista torin laidan keltaisesta Falkenhaus-rakennuksesta.

Keltainen, kauniilla rokokootyylisellä fasadilla koristeltu Falkenhaus on yksi Würzburgin keskustan ikonisista rakennuksista. Rakennus vaurioitui pahoin toisen maailmansodan aikana, mutta se uudistettiin takaisin historialliseen loistoonsa vanhojen valokuvien avulla. Aikanaan 1700-luvulla majatalona toimineessa rakennuksessa on nykyisin turisti-info ja kunnallinen kirjasto. Falkenhausista saat uusimmat tiedot kaupungista ja sen ajankohtaisista tapahtumista sekä aktiviteettimahdollisuuksista.

Rakennuksen ulkopuolella voit ihailla sen keltaista julkisivua, jota koristavat valkoiset ikkunanpuitteet ja kokonaisuuden kruunaava punainen katto. Julkisivun yläosassa on kaunis päätykolmio. Turisti-info on tämän historiallisen rakennuksen pääoven vieressä. Rakennuksessa on kolme kerrosta, ja siellä pidetään ajoittain myös erilaisia näyttelyitä.

Pienestä putiikista voi ostaa makeisia ja matkamuistoja. Infosta saat tarkkoja tietoja Frankenin viinialueesta. Rakennuksen rauhaisasta ilmapiiristä voi nauttia lukemalla kirjaa viehättävän vanhanaikaisessa kahvilassa. Rakennuksen sisäpihalla on suihkulähtein koristeltu puutarha, jonka penkeille voi istua lepuuttamaan jalkojaan.

Rentoutumispaikkoja tarjoaa myös suuri ylempi toriaukio, jolla Falkenhaus sijaitsee. Aukiolla sijaitsee myös Marienkapellen kappeli, jonka upeaa punavalkoista julkisivua kruunaa torni. Tutki aukiolla seisovaa obeliskia ja nauti virvokkeita ja pikkupurtavaa torin kahviloiden terasseilla.

Tämän jalankulkijoille tarkoitetun suuren aukion penkeille voi unohtua vaikka lukemaan kirjaa. Talvisin aukion täyttävät joulumarkkinat useine joulun henkeen sopivine pikkukojuineen. Selvitä, onko sinulla mahdollisuus osallistua johonkin aukiolla pidettävistä viinitapahtumista.

Falkenhausissa voi vierailla minä päivänä tahansa aamusta myöhäiseen iltapäivään, huomaa kuitenkin viikonlopun lyhyemmät aukioloajat. Talviaikaan turisti-info on suljettu sunnuntaisin. Liput kulttuuritapahtumiin, kaupunkikierroksille ja kaupunkijunaan kannattaa ostaa infosta.

Löydät Falkenhausin ylemmän toriaukion pohjoislaidasta, Würzburgin historiallisen keskustan sydämestä. Falkenhausille pääsee helposti kävelemällä noin kilometrin etelään Würzburgin päärautatieasemalta. Tutustu samalla lähellä oleviin nähtävyyksiin, kuten Marienkapellen kappeliin, Neumünsterin kirkkoon ja Würzburger Dom -katedraaliin.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 211 majoitusliikettä kohteen Falkenhaus lähellä
Dorint Hotel Würzburg 74 €
Dorint Hotel Würzburg

Dorint Hotel Würzburg

Eichstrasse 2, Würzburg, BY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  St. Johannis ja Würzburger Residenz (palatsi) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Universität Würzburg (yliopisto) sijaitsee 1,4 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  GHOTEL hotel & living Würzburg 65 €
  GHOTEL hotel & living Würzburg

  GHOTEL hotel & living Würzburg

  Schweinfurter Straße 3, Würzburg, BY
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   St. Johannis ja Würzburger Residenz (palatsi) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Universität Würzburg (yliopisto) sijaitsee 1,6 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Maritim Hotel Würzburg 89 €
   Maritim Hotel Würzburg

   Maritim Hotel Würzburg

   Pleichertorstr. 5, Würzburg, BY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Congress Centrum Würzburg (kongressikeskus), Würzburger Residenz (palatsi) ja Universität Würzburg (yliopisto) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alter Kranen ja Röntgen-Gedächtnisstätte ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Würzburgin päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    Mercure Hotel Wuerzburg Am Mainufer 88 €
    Mercure Hotel Wuerzburg Am Mainufer

    Mercure Hotel Wuerzburg Am Mainufer

    Dreikronenstr. 27, Würzburg, BY
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Alte Mainbrücke, Würzburger Residenz (palatsi) ja Universität Würzburg (yliopisto) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Grafeneckart ja Congress Centrum Würzburg (kongressikeskus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Würzburgin päärautatieasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Würzburger Hof 109 €
     Hotel Würzburger Hof

     Hotel Würzburger Hof

     Barbarossaplatz 2, Würzburg
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Juliusspital ja Würzburger Residenz (palatsi) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Universität Würzburg (yliopisto) sijaitsee 1,4 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

      City Partner Hotel Strauss 83 €
      City Partner Hotel Strauss

      City Partner Hotel Strauss

      Juliuspromenade 5, Würzburg, BY
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Alter Kranen, Marienkapelle ja Würzburger Dom sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Würzburger Residenz (palatsi) ja Marienbergin linnoitus ovat myös 2 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

       ibis Wuerzburg City 60 €
       ibis Wuerzburg City

       ibis Wuerzburg City

       Veitshoechheimer Str. 5b, Würzburg, BY
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Museum im Kulturspeicher ja Würzburger Residenz (palatsi) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Universität Würzburg (yliopisto) sijaitsee 2,4 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Central Hotel Garni 99 €
        Central Hotel Garni

        Central Hotel Garni

        Koellikerstraße 1, Würzburg
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Juliusspital ja Würzburger Residenz (palatsi) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Universität Würzburg (yliopisto) sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Würzburgin päärautatieasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Würzburg-Südin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.