Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

FjerritslevTanska

Olipa kyseessä viikonloppumatka tai pidempi reissu Fjerritsleviin, ehdit hyvin ihailla upeita maisemia ja vierailla paikallisissa historiaa esittelevissä näyttelyissä.

Olitpa Fjerritslevin-lomalla sisätiloissa tai ulkoilmassa, voit saada lisätietoa alueesta monin tavoin. Luonnolla on edelleen yhtä tärkeä rooli kuin sillä on ollut kautta aikojen.

Matkat Fjerritsleviin tarjoavat hienoja maisemia, ja Svinklovene kuuluu niihin olennaisesti. Jyrkiltä rinteiltä avautuvat upeat näkymät merelle, alueelle ja Jammerbugteniin. Voit myös vierailla suurella dyynien viljelyalueella Svinkløv Klitplantagella Svinklovenen yläpuolella, jossa voit hyvällä onnella nähdä kauriin.

Hjortdalin eläintila tarjoaa hauskanpitoa koko perheelle. Tilalla on monia erilaisia eläimiä, leikkialue ja minigolfkenttä, ja tarjolla on myös poniratsastusta. Tilan yli 50 eri eläimestä on tarjolla paljon lisätietoa, ja niitä pääsee silittämään. Eläintilalla on sekä tuttuja että eksoottisempiakin eläimiä, kuten kenguruja. Hjortdalin eläintila sijaitsee Svinkløv Klitplantagen keskellä, joten hyvä näköalapaikka on myös helppo löytää.

Jos haluat tutustua paremmin ympäröivään maaseutuun, voit vierailla Klim Kalkovnissa. Siellä olevassa näyttelyssä esitellään louhoksilla tehtyä työtä. Klim Kalkovn sijaitsee Klim Bjergin vuorella, joka on 65 miljoonaa vuotta vanha kalkkikumpu ja vaikuttanut alueen elämään vuosisatojen ajan. Myös tällä alueella voit nauttia näkymistä ja luonnosta.

Älä jätä Fjerritslevin-matkalla väliin Fjerritslevin panimoa ja kotiseutumuseota, jossa voit tutustua alueen historiaan ja saada lisätietoa oluenpanosta ennen vanhaan. Yli sata vuotta vanhassa talossa on edelleen monia alkuperäisiä piirteitä, ja se on Tanskan ainoa panimo, joka sijaitsee edelleen alkuperäisellä paikallaan ja näyttää kutakuinkin samalta. Ullakolla sijaitsee kotiseutumuseo, jossa on esillä vanhoja esineitä.

Matka Fjerritsleviin tarjoaa aina jotain tekemistä. Limfjordenin ja sen ympäristön luonto tarjoaa monia mahdollisuuksia aktiviteetteihin, ja paikallisella historialla on monia tarinoita kerrottavanaan.

Huippuhotellit kohteessa Fjerritslev

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Hotel Nor - Badehotellet
Hotel Nor - Badehotellet
3 out of 5
88 Slettestrandvej, Fjerritslev
Hinta on 160 € per yö

Blokhusin ranta on 25,1 kilometrin ja Faarup Sommerland on 32,1 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista.

4.9/5Exceptional! (7 arvostelua)

"Fantastisk nyrenoveret og superflot indrettet hotel med høj rengøringsstandart. Højt beliggende med den flotteste udsigt over Jammerbugten og terrænet nedenfor. Restauranten serverer yderst velsmagende retter efter et overskueligt menukort. Personalet er yderst servicemindede og meget imødekommende. ..."…"

Arvosteltu 23.6.2020

Hotel Nor - Badehotellet
Klitrosen Hotel & Restaurant
Klitrosen Hotel & Restaurant
3 out of 5
Slettestrandvej 130, Slettestrand, Fjerritslev
Hinta on 134 € per yö

Tranum Strand on 4,1 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Ejstrup Strand ja Jammerbugtensin golfklubi sijaitsevat 15 kilometrin päässä. ...

3.5/5Good! (75 arvostelua)
5

"Ravintolassa rajoitetut palvelut, ei alacartea, ei drinksubaaria, alue aivan kuollut, hotellihuone motellitasoa, kamala hajuste käytävässä, ei juomalaseja, nestesaippuateline ei suihkutiloissa."…"

Arvosteltu 28.10.2015

Klitrosen Hotel & Restaurant
Rønnes Hotel
Rønnes Hotel
3 out of 5
Kystvejen 25, Slettestrand, Fjerritslev
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 111 € per yö

Tranum Strand on 4 kilometrin ja Ejstrup Strand on 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Jammerbugtensin golfklubi ja Koldmosen kirkko ...

3.9/5Good! (125 arvostelua)
Vi kommer gerne igen

"Dejligt ophold. Fin betjening og god mad."…"

Arvosteltu 24.10.2019

Rønnes Hotel

Suositut vierailukohteet – Fjerritslev

Jomfru Ane Gade
Kuva majoitusliikkeestä Jomfru Ane Gade

Jomfru Ane Gade

4/5(1 arvostelu)

Vieraile Aalborgin suositulla yökerho- ja viihdekadulla, jossa on Tanskan suurimpiin kuuluva keskittymä baareja, bistroja ja klubeja.

Lindholm Højen museo
Kuva majoitusliikkeestä Lindholm Højen museo

Lindholm Højen museo

Arkeologit löysivät 1950-luvulla Aalborgin viereiseltä kukkulalta hautausmaan. Se on nyt Skandinavian suurin ja parhaiten säilynyt Viikinkien hautausmaa.

Kohteen Fjerritslev lähellä sijaitsevat kaupungit