Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Fondation Lenvalin lastensairaala

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Fondation Lenvalin lastensairaala. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Fondation Lenvalin lastensairaala, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Fondation Lenvalin lastensairaala paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Fondation Lenvalin lastensairaala upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Fondation Lenvalin lastensairaala? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Fondation Lenvalin lastensairaala lähellä kohdetta Fondation Lenvalin lastensairaala. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Fondation Lenvalin lastensairaala, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 548 majoitusliikettä kohteen Fondation Lenvalin lastensairaala lähellä
Radisson Blu Hotel, Nice 265 €
Radisson Blu Hotel, Nice

Radisson Blu Hotel, Nice

223 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fondation Lenvalin lastensairaala ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Musée des Beaux-Arts de Nice ja Place Massena ovat myös 5 kilometrin päässä. Nice-St-Augustinin asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée 365 €
  Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

  Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

  13-15 Promenade Des Anglais, Boite Postale 1655 Cedex 1, Nizza, Alpes-Maritimes
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   La Plage Bleuen ranta ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Place Massena ja Nice Etoilen ostoskeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Massénan raitiovaunupysäkki on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Opéra - Vieille Villen raitiovaunupysäkki on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   AC Hotel by Marriott Nice 253 €
   AC Hotel by Marriott Nice

   AC Hotel by Marriott Nice

   59 Promenade des Anglais, Entrée Rue Honoré, Sauvan, Nizza, Alpes-Maritimes
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    La Plage Bleuen ranta ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Musée des Beaux-Arts de Nice ja Place Massena ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Massénan raitiovaunupysäkki on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Opéra - Vieille Villen raitiovaunupysäkki on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Le Negresco 390 €
    Hotel Le Negresco

    Hotel Le Negresco

    37 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     La Plage Bleuen ranta ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Place Massena ja Musée des Beaux-Arts de Nice ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Massénan raitiovaunupysäkki on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Opéra - Vieille Villen raitiovaunupysäkki on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hôtel Vacances Bleues Le Royal 163 €
     Hôtel Vacances Bleues Le Royal

     Hôtel Vacances Bleues Le Royal

     23 Promenade des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      La Plage Bleuen ranta ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Place Massena ja Cours Saleya ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Massénan raitiovaunupysäkki on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Opéra - Vieille Villen raitiovaunupysäkki on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel West End 225 €
      Hotel West End

      Hotel West End

      31 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       La Plage Bleuen ranta ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Place Massena ja Musée des Beaux-Arts de Nice ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Massénan raitiovaunupysäkki on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nice Villen asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Westminster Hotel & Spa 237 €
       Westminster Hotel & Spa

       Westminster Hotel & Spa

       27 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        La Plage Bleuen ranta ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Place Massena ja Musée des Beaux-Arts de Nice ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Massénan raitiovaunupysäkki on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Opéra - Vieille Villen raitiovaunupysäkki on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        ibis budget Nice Aeroport Promenade des Anglais 75 €
        ibis budget Nice Aeroport Promenade des Anglais

        ibis budget Nice Aeroport Promenade des Anglais

        455 Promenade des Anglais, Nizza
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Parc Phoenixin puisto ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Musée des Beaux-Arts de Nice ja CAP 3000 -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Nice-St-Augustinin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja St-Laurent-du-Varin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.