Frauenkirche: Opastetut kierrokset ja aktiviteetit

Frauenkirche
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Frauenkirche on Münchenin kuuluisa kirkko, joka kärsi vakavia vahinkoja toisessa maailmansodassa. Nykyisin sen kaksi tyylikästä vihreää kupolia kohoavat kuitenkin kaupungin yläpuolelle ja hallitsevat Münchenin siluettia.

Frauenkirche on Münchenin maamerkkeihin kuuluva katedraali. Pääasiassa punatiilestä saksalaiseen goottilaistyyliin rakennetun Frauenkirchen suunnittelusta ja rakentamisesta vastasi 1400-luvulla arkkitehti Jörg von Halsbach. Vihreät renessanssityyliset kupolit lisättiin vuonna 1525. Niiden oli tarkoitus peittää torneja vain tilapäisesti, kunnes kalliit torninhuiput voitaisiin rakentaa, mutta kansalaiset kiintyivät kupoleihin, joten ne jäivät tunnetuksi osaksi Münchenin siluettia.

Julkisivultaan yksinkertainen Frauenkirche on valtavan kokoinen kirkko. Se on sisältä yllättävän suuri. Tilaa jakavat kahdeksankulmaiset pylväät, joiden vuoksi keskilaiva ja kaksi pitkää käytävää näyttävät paljon pienemmiltä. Kun kävelet hetken ajan kirkon sisällä, saat kuitenkin käsityksen 4000‑paikkaisen kirkon todellisesta mittakaavasta. Kiipeä Frauenkirchen etelätorniin, josta voit ihailla näkymiä Münchenin punakattoisten rakennusten ylle ja Alpeille. Münchenin rakennuksia säätelevät rajoitukset takaavat, että tornista aukeavat vertaansa vailla olevat näkymät kaupunkiin.

Etsi kirkosta Frauenkirchen kuuluisin nähtävyys eli sisäänkäynnin läheltä löytyvä musta jalanjäljen muoto, joka tunnetaan paholaisen askeleena. Tämän arvoituksellisen painalluksen alkuperästä on olemassa useita kiehtovia ja arveluttavia paikallisia legendoja. Suuntaa seuraavaksi ihailemaan mustasta marmorista ja pronssista valmistettua keisari Ludvig IV Baijerilaisen vaikuttavaa mausoleumia, joka on vain yksi kirkon monista haudoista. Kirkkoon on haudattu myös monia Wittelsbachin dynastian ja Münchenin papiston jäseniä.

Frauenkirche on avoinna joka päivä. Opastettuja kierroksia järjestetään klo 14 sunnuntaisin, tiistaisin ja torstaisin. Münchenin keskustassa Frauenplatzilla sijaitsevalle Frauenkirchelle on vain lyhyt kävelymatka Marienplatzilta.

Suunnittele matka ja näe Frauenkirche

Hinnat löydetty viimeisten 48 tunnin aikana. Napsauta nähdäksesi päivitetyt hinnat.
AWA Hotel
KING's HOTEL Center
mk hotel münchen city