Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Friedrichstrasse – katu, jolla menneisyys ja nykyisyys kohtaavat

Friedrichstraße kulkee halki Mitten alueen ja on tunnettu sekä kylmän sodan ajan historiasta että hienoista tavarataloista.

Friedrichstraßen varrella sijaitsee ylellisiä tavarataloja, ja katua ympäröivät monet historialliset kohteet. Alue on kokenut uskomattoman muodonmuutoksen Berliinin muurin murtumisen jälkeen. Friedrichstraße on nykyisin Berliinin vilkkaimpia katuja. Sen keskivaiheilla sijaitsee yksi Berliinin tunnetuimmista nähtävyyksistä, Checkpoint Charlie, joka muistuttaa kylmän sodan aikaisesta todellisuudesta. Checkpoint Charlie oli yksi harvoista rajanylityspaikoista Itä- ja Länsi-Berliinin välillä.

Friedrichstraßelle pääsee kätevästi U6-metrolinjalla. Reitin varrella on useita asemia, ja voit hypätä pois kyydistä haluamassasi kohtaa. Kun jäät pois Stadtmitten asemalla, olet keskellä Berliinin parhaita ostospaikkoja. Voit viettää iltapäivän tutustuen pariisilaisen Galeries Lafayette -tavaratalon ylelliseen tarjontaan. Jatka matkaasi Friedrichstraßea pitkin pohjoiseen, josta löydät suurien muotiketjujen liikkeitä.

Jos kuljet etelään, päädyt Zimmerstraßen risteykseen, jossa sijaitsee yksi Berliinin tunnetuimmista nähtävyyksistä, Checkpoint Charlie. Voit seurata, miten näyttelijät eläytyvät amerikkalaisten rajavartijoiden tehtävään. Keskellä katua on jäljitelmä alkuperäisestä 1960-luvun rajanylityspaikan kopista. Voit halutessasi ottaa itsestäsi kuvan rajavartijoiden kanssa.

Alueella olevissa museoissa voit tutustua tarkemmin kylmän sodan aikakauteen Berliinissä. Aivan Checkpoint Charlien vieressä oleva Mauermuseum esittelee Berliinin muurin 28-vuotista historiaa. Elämää muurin kummallakin puolella havainnollistaa asisi Panorama, joka on berliiniläisen taiteilijan koostama valtava teos.

Friedrichstraßella kiertelyn lomassa kannattaa välillä istahtaa alas johonkin alueen monista ravintoloista ja kahviloista. Friedrichstraße on vilkkaimmillaan kauppojen aukioloaikana. Kadulla riittää ihmisiä kuitenkin myös iltaisin, sillä alueella on paljon baareja ja ravintoloita. Friedrichstraßella järjestetään joulukuussa suositut joulumarkkinat.


Alueen Friedrichstraße opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 373 majoitusliikettä kohteen Friedrichstraße lähellä
Hotel Berlin, Berlin 72 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Cityhostel Berlin Mitte 32 €
  Cityhostel Berlin Mitte

  Cityhostel Berlin Mitte

  Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Westin Grand, Berlin 127 €
   The Westin Grand, Berlin

   The Westin Grand, Berlin

   Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 69 €
    Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

    Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

    Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hilton Berlin 137 €
     Hilton Berlin

     Hilton Berlin

     Mohrenstr. 30, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 103 €
      Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

      Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

      Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Meliá Berlin 102 €
       Meliá Berlin

       Meliá Berlin

       Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Maritim proArte Hotel Berlin 107 €
        Maritim proArte Hotel Berlin

        Maritim proArte Hotel Berlin

        Friedrichstrasse 151, Berliini, BE
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Friedrichstraße ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Friedrichstadt-Palast ja Gendarmenmarkt ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.