Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Friedrichstrasse – katu, jolla menneisyys ja nykyisyys kohtaavat

Friedrichstraße kulkee halki Mitten alueen ja on tunnettu sekä kylmän sodan ajan historiasta että hienoista tavarataloista.

Friedrichstraßen varrella sijaitsee ylellisiä tavarataloja, ja katua ympäröivät monet historialliset kohteet. Alue on kokenut uskomattoman muodonmuutoksen Berliinin muurin murtumisen jälkeen. Friedrichstraße on nykyisin Berliinin vilkkaimpia katuja. Sen keskivaiheilla sijaitsee yksi Berliinin tunnetuimmista nähtävyyksistä, Checkpoint Charlie, joka muistuttaa kylmän sodan aikaisesta todellisuudesta. Checkpoint Charlie oli yksi harvoista rajanylityspaikoista Itä- ja Länsi-Berliinin välillä.

Friedrichstraßelle pääsee kätevästi U6-metrolinjalla. Reitin varrella on useita asemia, ja voit hypätä pois kyydistä haluamassasi kohtaa. Kun jäät pois Stadtmitten asemalla, olet keskellä Berliinin parhaita ostospaikkoja. Voit viettää iltapäivän tutustuen pariisilaisen Galeries Lafayette -tavaratalon ylelliseen tarjontaan. Jatka matkaasi Friedrichstraßea pitkin pohjoiseen, josta löydät suurien muotiketjujen liikkeitä.

Jos kuljet etelään, päädyt Zimmerstraßen risteykseen, jossa sijaitsee yksi Berliinin tunnetuimmista nähtävyyksistä, Checkpoint Charlie. Voit seurata, miten näyttelijät eläytyvät amerikkalaisten rajavartijoiden tehtävään. Keskellä katua on jäljitelmä alkuperäisestä 1960-luvun rajanylityspaikan kopista. Voit halutessasi ottaa itsestäsi kuvan rajavartijoiden kanssa.

Alueella olevissa museoissa voit tutustua tarkemmin kylmän sodan aikakauteen Berliinissä. Aivan Checkpoint Charlien vieressä oleva Mauermuseum esittelee Berliinin muurin 28-vuotista historiaa. Elämää muurin kummallakin puolella havainnollistaa asisi Panorama, joka on berliiniläisen taiteilijan koostama valtava teos.

Friedrichstraßella kiertelyn lomassa kannattaa välillä istahtaa alas johonkin alueen monista ravintoloista ja kahviloista. Friedrichstraße on vilkkaimmillaan kauppojen aukioloaikana. Kadulla riittää ihmisiä kuitenkin myös iltaisin, sillä alueella on paljon baareja ja ravintoloita. Friedrichstraßella järjestetään joulukuussa suositut joulumarkkinat.


Alueen Friedrichstraße opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 122 majoitusliikettä kohteen Friedrichstraße lähellä
The Westin Grand, Berlin 100 €
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Berlin, Berlin 88 €
  Hotel Berlin, Berlin

  Hotel Berlin, Berlin

  Lützowplatz 17, Berliini, BE
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 61 €
   Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

   Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

   Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 76 €
    Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

    Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

    Alexanderplatz 7, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 97 €
     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Cityhostel Berlin Mitte 52 €
      Cityhostel Berlin Mitte

      Cityhostel Berlin Mitte

      Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Berlin Potsdamer Platz 67 €
       Scandic Berlin Potsdamer Platz

       Scandic Berlin Potsdamer Platz

       Gabriele Tergit Promenade 19, Berliini, BE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Saksan vakoilumuseo on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gleisdreieckin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Select Hotel Berlin The Wall 76 €
        Select Hotel Berlin The Wall

        Select Hotel Berlin The Wall

        Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Trabi-Museumin museo, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.