Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Fukuokan linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Fukuokan linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Fukuokan linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Fukuokan linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Fukuokan linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Fukuokan linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Fukuokan linna lähellä kohdetta Fukuokan linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Fukuokan linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 720 majoitusliikettä kohteen Fukuokan linna lähellä
Canal City Fukuoka Washington Hotel 71 €
Canal City Fukuoka Washington Hotel

Canal City Fukuoka Washington Hotel

1-2-20 Sumiyoshi, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kawabatadori Shopping Street, Hakatan kanaalikaupunki ja Hakata Machiyan kansanmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kushidan pyhäkkö ja Tochoji-temppeli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nakasu-kawabatan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Nishitetsu Grand Hotel 99 €
  Nishitetsu Grand Hotel

  Nishitetsu Grand Hotel

  2-6-60 Daimyo, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo), Fukuoka Anpanmanin lasten museo ja Kushidan pyhäkkö sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tochoji-temppeli ja Ohorin puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Fukuoka Tenjinin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tenjinin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Plaza Hotel Tenjin 31 €
   Plaza Hotel Tenjin

   Plaza Hotel Tenjin

   1-9-63 Daimyo, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Furuokan kansainvälinen kirkko ja Port of Hakata sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fukuokan taidemuseo ja Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Akasakan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nishitetsu-Fukuokan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Mitsui Garden Hotel Fukuoka Gion 90 €
    Mitsui Garden Hotel Fukuoka Gion

    Mitsui Garden Hotel Fukuoka Gion

    2-8-15, Hakataekimae, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Kakueiji-temppeli ja Hakatan kanaalikaupunki sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Tochoji-temppeli ja Hakata Machiyan kansanmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fukuoka Hakatan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hakata Excel Hotel Tokyu 60 €
     Hakata Excel Hotel Tokyu

     Hakata Excel Hotel Tokyu

     4-6-7 Nakasu, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kawabatadori Shopping Street ja Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kushidan pyhäkkö ja Hakata Machiyan kansanmuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nakasu-kawabatan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tenjinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Monterey La Soeur Fukuoka 63 €
      Hotel Monterey La Soeur Fukuoka

      Hotel Monterey La Soeur Fukuoka

      2-8-27 Daimyo Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Shintencho Arcade ja Port of Hakata sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tenjin Core ja Tenjinin maanalainen ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tenjinin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Akasakan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Plaza Hotel Premier 29 €
       Plaza Hotel Premier

       Plaza Hotel Premier

       1-14-13 Daimyo, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kegon puisto, Tenjin Core ja Port of Hakata sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo) ja Fukuokan taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Akasakan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tenjinin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Solaria Nishitetsu Hotel Fukuoka 118 €
        Solaria Nishitetsu Hotel Fukuoka

        Solaria Nishitetsu Hotel Fukuoka

        2-2-43 Tenjin, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Solaria Plaza, Tenjin Core ja Tenjinin maanalainen ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo) ja Fukuokan taidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tenjinin asema ja Nishitetsu-Fukuokan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.