Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Fukuokan linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Fukuokan linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Fukuokan linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Fukuokan linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Fukuokan linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Fukuokan linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Fukuokan linna lähellä kohdetta Fukuokan linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Fukuokan linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 857 majoitusliikettä kohteen Fukuokan linna lähellä
Canal City Fukuoka Washington Hotel 72 €
Canal City Fukuoka Washington Hotel

Canal City Fukuoka Washington Hotel

1-2-20 Sumiyoshi, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kawabatadori Shopping Street ja Hakatan kanaalikaupunki sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hakatazan teatteri ja Fukuoka Anpanmanin lasten museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nakasu-kawabatan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Plaza Hotel Tenjin 30 €
  Plaza Hotel Tenjin

  Plaza Hotel Tenjin

  1-9-63 Daimyo, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Furuokan kansainvälinen kirkko ja Port of Hakata sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tenjin Core ja Tenjinin maanalainen ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Akasakan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nishitetsu-Fukuokan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hakata Excel Hotel Tokyu 67 €
   Hakata Excel Hotel Tokyu

   Hakata Excel Hotel Tokyu

   4-6-7 Nakasu, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kawabatadori Shopping Street, Fukuoka Anpanmanin lasten museo ja Hakatazan teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hakatan kanaalikaupunki ja Tenjin Core ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nakasu-kawabatan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tenjinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Solaria Nishitetsu Hotel Fukuoka 127 €
    Solaria Nishitetsu Hotel Fukuoka

    Solaria Nishitetsu Hotel Fukuoka

    2-2-43 Tenjin, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Solaria Plaza, Tenjin Core ja Tenjinin maanalainen ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hakatan kanaalikaupunki ja Port of Hakata ovat myös 2 kilometrin päässä. Tenjinin asema ja Nishitetsu-Fukuokan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Nishitetsu Grand Hotel 104 €
     Nishitetsu Grand Hotel

     Nishitetsu Grand Hotel

     2-6-60 Daimyo, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo), Fukuoka Anpanmanin lasten museo ja Kushidan pyhäkkö sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tochoji-temppeli ja Ohorin puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Fukuoka Tenjinin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tenjinin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel MyStays Fukuoka-Tenjin 46 €
      Hotel MyStays Fukuoka-Tenjin

      Hotel MyStays Fukuoka-Tenjin

      3-5-7 Tenjin, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ankokuji-temppeli, Port of Hakata ja Tenjin Core sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tenjinin maanalainen ostoskeskus ja Fukuoka Anpanmanin lasten museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tenjinin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Akasakan asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hyatt Fukuoka 145 €
       Grand Hyatt Fukuoka

       Grand Hyatt Fukuoka

       1- 2- 82 Sumiyoshi, Hakata- Ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kawabatadori Shopping Street ja Hakatan kanaalikaupunki ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Hakatazan teatteri ja Fukuoka Anpanmanin lasten museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nakasu-kawabatan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hilton Fukuoka Sea Hawk 126 €
        Hilton Fukuoka Sea Hawk

        Hilton Fukuoka Sea Hawk

        2-2-3 Jigyohama Chuo-Ku, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Fukuoka Yafuoku! Dome ja Momochi Beach (ranta) ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Fukuoka Tower (rakennus) ja Nishijinin ostosalue ovat myös 2 kilometrin päässä. Tojinmachin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nishijinin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.