Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Fukuokan linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Fukuokan linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Fukuokan linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Fukuokan linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Fukuokan linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Fukuokan linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Fukuokan linna lähellä kohdetta Fukuokan linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Fukuokan linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 418 majoitusliikettä kohteen Fukuokan linna lähellä
THE LIVELY FUKUOKA 71 €
THE LIVELY FUKUOKA

THE LIVELY FUKUOKA

5-2-18 Nakasu Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo) ja Fukuoka Anpanmanin lasten museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Hakatan kanaalikaupunki ja Kushidan pyhäkkö ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nakasu-kawabatan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tenjinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel MyStays Fukuoka-Tenjin 43 €
  Hotel MyStays Fukuoka-Tenjin

  Hotel MyStays Fukuoka-Tenjin

  3-5-7 Tenjin, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ankokuji-temppeli, Port of Hakata ja Tenjin Core sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fukuokan taidemuseo ja Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tenjinin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Akasakan asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Mitsui Garden Hotel Fukuoka Gion 107 €
   Mitsui Garden Hotel Fukuoka Gion

   Mitsui Garden Hotel Fukuoka Gion

   2-8-15, Hakataekimae, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kakueiji-temppeli, Tochoji-temppeli ja Hakata Machiyan kansanmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kushidan pyhäkkö ja Hakatan kanaalikaupunki ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fukuoka Hakatan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Oriental Hotel Fukuoka Hakata Station 92 €
    Oriental Hotel Fukuoka Hakata Station

    Oriental Hotel Fukuoka Hakata Station

    4-23 Hakataekichuogai, Fukuoka, Fukuoka
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tochoji-temppeli on 1,1 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Marine Messe Fukuokan konferenssikeskus ja Fukuokan linna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Maizurun puisto ja Ohorin puisto ovat myös 10 kilometrin päässä. Fukuoka Hakatan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gionin asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Canal City Fukuoka Washington Hotel 73 €
     Canal City Fukuoka Washington Hotel

     Canal City Fukuoka Washington Hotel

     1-2-20 Sumiyoshi, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kawabatadori Shopping Street, Hakatan kanaalikaupunki ja Hakata Machiyan kansanmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kushidan pyhäkkö ja Tochoji-temppeli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nakasu-kawabatan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Plaza Hotel Tenjin 30 €
      Plaza Hotel Tenjin

      Plaza Hotel Tenjin

      1-9-63 Daimyo, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Furuokan kansainvälinen kirkko ja Port of Hakata sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fukuokan taidemuseo ja Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Akasakan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nishitetsu-Fukuokan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Nishitetsu Grand Hotel 116 €
       Nishitetsu Grand Hotel

       Nishitetsu Grand Hotel

       2-6-60 Daimyo, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo), Fukuoka Anpanmanin lasten museo ja Kushidan pyhäkkö sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tochoji-temppeli ja Ohorin puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Fukuoka Tenjinin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tenjinin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Solaria Nishitetsu Hotel Fukuoka 125 €
        Solaria Nishitetsu Hotel Fukuoka

        Solaria Nishitetsu Hotel Fukuoka

        2-2-43 Tenjin, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Solaria Plaza, Tenjin Core ja Tenjinin maanalainen ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo) ja Fukuokan taidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tenjinin asema ja Nishitetsu-Fukuokan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.