Gävle matkavinkit

Matkaopas
Gävle featuring lähde ja perintökohteet
Gävle on eloisa ja kunnianhimoinen yliopistokaupunki. Voit nauttia kauniista rannikkosijainnista, mukavista puistoista ja pikkukaupungin viehätysvoimasta.

Gävlen yliopisto on moderni yliopisto, jossa keskitytään erityisesti työympäristöön ja koulutuksen mukauttamiseen muuttuviin markkinoihin. Kaupungin teollisuus on ollut menestyksekästä 1800-luvun lopulta asti, minkä vuoksi Gävle onkin hyvin kunnianhimoinen kaupunki. Gävle myös sijaitsee erinomaisella paikalla kauniilla Jungfrukustenilla, joka on 32 kilometrin mittainen rannikkokaistale Gästriklandin ja Hälsinglandin välissä. Saaristosta löytyy runsaasti erinomaisia uinti-, kalastus- ja purjehduspaikkoja. Kaupungista löytyy runsaasti paikkoja rentoutua mutta myös erilaisia aktiviteetteja.

Loistavan merenrantasijainnin ansiosta alueelle kehittyi niin kansalliselle kuin kansainvälisellekin kaupalle tärkeä satama, minkä vuoksi Gävlen kaupunki perustettiin vuonna 1446. Alueella on monipuolinen ja karikkoinen historia. Vuonna 1869 suuri osa pohjoisesta Gävlestä tuhoutui tulipalossa. Eteläinen puoli kaupungista säilyi kuitenkin enimmäkseen vahingoittumattomana, ja vanhassakaupungissa Gamla Gävlessä voit vielä ihailla menneiden aikojen loistoa. Lomalla Gävlessä kannattaa piipahtaa myös Joe Hill gårdenissa, kuuluisan amerikanruotsalaisen ammattijärjestötoimijan ja runoilijan synnyinkodissa, jossa voit tutustua lähemmin hänen elämäänsä.

Boulognerskogen on upea metsäalue Gävlessä. Se on maan suurimpia kaupunkipuistoja. Voit etsiä syrjäisen piknikpaikan, juhlia ystäviesi kanssa grillikatoksessa tai viedä lapset leikkimään isoon leikkipuistoon. Voit ihailla kauniiden kivisiltojen alla solisevaa vettä, ja kesällä voit myös pelata minigolfia, kalastaa ja käydä konserteissa tai teatteriesityksissä.

Gävlen saaristosta löytyy monia kauniita kohteita, joissa voit viettää unohtumattoman viikonloppuloman Gävlessä. Limbåtenilla voit matkustaa Gävlen keskustasta kauniille Limön saarelle, joka on ollut suosittu matkailukohde 1800-luvulta asti.

Gävlen pohjoispuolella Bönanissa taas on harrastettu kalastusta 1800-luvulta asti. Voit ostaa tuoretta kalaa suoraan kalastajilta, eikä pidä unohtaa kuuluisaa Böneböcklingeniä, savustettua silliä!

Matka Gävleen on taatusti unohtumaton kokemus. Löydät sieltä kaikkea, mitä lomaltasi tarvitset – historiaa, kauniita maisemia, ystävällisiä ihmisiä ja mukavuutta – varasitpa sitten pidemmän lomamatkan tai viikonloppulomapaketin Gävleen.

Elite Grand Hotel Gävle
Elite Grand Hotel Gävle
4 out of 5
Kyrkogatan 28, Gävle
Hinta on 101 € per yö ajalle 22. kesäk. viiva 23. kesäk.
101 €
per yö
22. kesäk.–23. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Gävle. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja huonepalvelusta. ...
9/10 Wonderful! (1 000 arvostelua)
hyvä hotelli
"2yötä. aamianen ok+. juna aseman ja keskustan vieressä."

Arvosteltu 23.5.2022

Elite Grand Hotel Gävle
Clarion Hotel Winn
Clarion Hotel Winn
4 out of 5
Norra Slottsgatan 9, Gävle
Hinta on 112 € per yö ajalle 22. kesäk. viiva 23. kesäk.
112 €
per yö
22. kesäk.–23. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden golfin pelaamiseen sopivassa hotellissa kohteessa Gävle. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja huonepalvelusta. Asiakkaamme ...
8,8/10 Excellent! (1 004 arvostelua)
"Perfekt frukost"

Arvosteltu 30.5.2023

Clarion Hotel Winn
Scandic Gävle Väst
Scandic Gävle Väst
3 out of 5
Johanneslötsvägen 6, Gävle, 806 28
Hinta on 122 € per yö ajalle 3. heinäk. viiva 4. heinäk.
122 €
per yö
3. heinäk.–4. heinäk.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Gävle. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. ...
8/10 Very Good! (930 arvostelua)
"Kaikki siistiä ei mitään nuhjuista ja kulahtanutta. Parkkipaikka vieressä. Helppo tulla ja mennä."

Arvosteltu 17.8.2022

Scandic Gävle Väst
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Engeltofta Sea Lodge Hotel
Engeltofta Sea Lodge Hotel
3.5 out of 5
Bönavägen 118, Gävle
Yövy tässä 3,5 tähden rannalla sijaitsevassa huoneistohotellissa kohteessa Gävle. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja ulkouima-altaasta. ...
9/10 Wonderful! (180 arvostelua)
"Bra om man visste var receptionen fanns"

Arvosteltu 2.4.2023

Engeltofta Sea Lodge Hotel
Sea View House
Sea View House
Utvalnäs, Gavleborg County
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Gävle. Nauti Wi-Fi-yhteydestä, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja 2 kylpyhuoneesta. Lähellä sijaitsee Limon ja Lillsjön, ...
10/10 Exceptional! (1 arvostelu)
Cute cottage
"Happy with our cottage it had all we needed. Just wish the weather was better."

Arvosteltu 28.3.2023

Sea View House
Gävle Pendlarlägenhet
Gävle Pendlarlägenhet
3.5 out of 5
Drejargatan 12, Gävle
Yövy tässä 3,5 tähden perheille sopivassa huoneistossa kohteessa Gävle. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja teemapuistokuljetuksista. ...
9/10 Wonderful! (17 arvostelua)
"Trevlig lägenhet som ligger bra. Gick in till stan utan problem. Superenkelt att checka in och ut."

Arvosteltu 7.1.2020

Gävle Pendlarlägenhet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Kohteen Gävle lähellä sijaitsevat kaupungit