Gävle

Matkaopas
Gävle johon kuuluu lunta, katunäkymät ja pieni kaupunki tai kylä
Gävle on eloisa ja kunnianhimoinen yliopistokaupunki. Voit nauttia kauniista rannikkosijainnista, mukavista puistoista ja pikkukaupungin viehätysvoimasta.

Gävlen yliopisto on moderni yliopisto, jossa keskitytään erityisesti työympäristöön ja koulutuksen mukauttamiseen muuttuviin markkinoihin. Kaupungin teollisuus on ollut menestyksekästä 1800-luvun lopulta asti, minkä vuoksi Gävle onkin hyvin kunnianhimoinen kaupunki. Gävle myös sijaitsee erinomaisella paikalla kauniilla Jungfrukustenilla, joka on 32 kilometrin mittainen rannikkokaistale Gästriklandin ja Hälsinglandin välissä. Saaristosta löytyy runsaasti erinomaisia uinti-, kalastus- ja purjehduspaikkoja. Kaupungista löytyy runsaasti paikkoja rentoutua mutta myös erilaisia aktiviteetteja.

Loistavan merenrantasijainnin ansiosta alueelle kehittyi niin kansalliselle kuin kansainvälisellekin kaupalle tärkeä satama, minkä vuoksi Gävlen kaupunki perustettiin vuonna 1446. Alueella on monipuolinen ja karikkoinen historia. Vuonna 1869 suuri osa pohjoisesta Gävlestä tuhoutui tulipalossa. Eteläinen puoli kaupungista säilyi kuitenkin enimmäkseen vahingoittumattomana, ja vanhassakaupungissa Gamla Gävlessä voit vielä ihailla menneiden aikojen loistoa. Lomalla Gävlessä kannattaa piipahtaa myös Joe Hill gårdenissa, kuuluisan amerikanruotsalaisen ammattijärjestötoimijan ja runoilijan synnyinkodissa, jossa voit tutustua lähemmin hänen elämäänsä.

Boulognerskogen on upea metsäalue Gävlessä. Se on maan suurimpia kaupunkipuistoja. Voit etsiä syrjäisen piknikpaikan, juhlia ystäviesi kanssa grillikatoksessa tai viedä lapset leikkimään isoon leikkipuistoon. Voit ihailla kauniiden kivisiltojen alla solisevaa vettä, ja kesällä voit myös pelata minigolfia, kalastaa ja käydä konserteissa tai teatteriesityksissä.

Gävlen saaristosta löytyy monia kauniita kohteita, joissa voit viettää unohtumattoman viikonloppuloman Gävlessä. Limbåtenilla voit matkustaa Gävlen keskustasta kauniille Limön saarelle, joka on ollut suosittu matkailukohde 1800-luvulta asti.

Gävlen pohjoispuolella Bönanissa taas on harrastettu kalastusta 1800-luvulta asti. Voit ostaa tuoretta kalaa suoraan kalastajilta, eikä pidä unohtaa kuuluisaa Böneböcklingeniä, savustettua silliä!

Matka Gävleen on taatusti unohtumaton kokemus. Löydät sieltä kaikkea, mitä lomaltasi tarvitset – historiaa, kauniita maisemia, ystävällisiä ihmisiä ja mukavuutta – varasitpa sitten pidemmän lomamatkan tai viikonloppulomapaketin Gävleen.

Best Western Hotel City Gavle
Best Western Hotel City Gavle
3.5 out of 5
Nygatan 8, Gavle, 803 20
Hinta on 106 € per yö ajalle 14. lokak. viiva 15. lokak.
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Gävle. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ympärivuorokautisesta ...
4,1/5 Very Good! (1 000 arvostelua)
Pari päivää Gävlessä
"BW City oli uusi kokemus ja ihan OK. Sijainti loistava keskellä kaupunkia ja kävelykatua. Mielenkiintoinen arkkitehtuuri turhan monine rappuineen, oleskelutilat kodikkaat. Standardihuone hiukan liian pieni ja suihkutilaa vaatisi korjaamista. Aamiaista mainostettiin maailman parhaaksi mutta se jäi ..."

Arvosteltu 9.3.2022

Clarion Hotel Winn
Clarion Hotel Winn
4 out of 5
Norra Slottsgatan 9, Gavle, 801 38
Hinta on 118 € per yö ajalle 7. lokak. viiva 8. lokak.
Yövy tässä 4 tähden golfin pelaamiseen sopivassa hotellissa kohteessa Gävle. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja huonepalvelusta. Asiakkaamme ...
4,4/5 Excellent! (1 002 arvostelua)
"Fina rum med underbart sköna sängar ,härligt att kunna använda poolen och bastun från tidig morgon till sen kväll god mat i restaurangen och utmärkt frukost här bor vi gärna om och om igen."

Arvosteltu 24.8.2022

Elite Grand Hotel Gävle
Elite Grand Hotel Gävle
4 out of 5
Kyrkogatan 28, Gavle, 803 11
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 110 € per yö ajalle 2. lokak. viiva 3. lokak.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Gävle. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja huonepalvelusta. ...
4,5/5 Wonderful! (1 000 arvostelua)
hyvä hotelli
"2yötä. aamianen ok+. juna aseman ja keskustan vieressä."

Arvosteltu 23.5.2022

Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Engeltofta Sea Lodge Hotel
Engeltofta Sea Lodge Hotel
3.5 out of 5
Bönavägen 118, Gavle, 805 95
Yövy tässä 3,5 tähden rannalla sijaitsevassa huoneistohotellissa kohteessa Gävle. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja venesatamasta. ...
4,5/5 Wonderful! (166 arvostelua)
"Fantastiskt ställe med mycket trevligt bemötande och underbar frukost."

Arvosteltu 29.7.2022

Gävle Pendlarlägenhet
Gävle Pendlarlägenhet
3.5 out of 5
Drejargatan 12, Gavle, 80264
Yövy tässä 3,5 tähden perheille sopivassa huoneistossa kohteessa Gävle. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja teemapuistokuljetuksista. ...
4,5/5 Wonderful! (17 arvostelua)
"Trevlig lägenhet som ligger bra. Gick in till stan utan problem. Superenkelt att checka in och ut."

Arvosteltu 7.1.2020

Large Apartment Central 160sqm
Large Apartment Central 160sqm
Gävle, Gävleborgs län
Yövy tässä huoneistossa kohteessa Gävle. Nauti paikan päällä olevasta pysäköinnistä, puutarhasta ja grilleistä. Lähellä sijaitsee Gävlen linna ja Stortorget ...
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Kohteen Gävle lähellä sijaitsevat kaupungit