Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Gävlen linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Gävlen linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Gävlen linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Gävlen linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Gävlen linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Gävlen linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Gävlen linna lähellä kohdetta Gävlen linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Gävlen linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 49 majoitusliikettä kohteen Gävlen linna lähellä
Clarion Hotel Winn 114 €
Clarion Hotel Winn

Clarion Hotel Winn

Norra Slottsgatan 9, Gävle
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stortorget (aukio), Gävlen linna ja Gävleborgin maakuntamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Joe Hill -museo ja Boulognerskogenin puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Elite Grand Hotel Gävle 103 €
  Elite Grand Hotel Gävle

  Elite Grand Hotel Gävle

  Kyrkogatan 28, Gävle
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Gävleborgin maakuntamuseo ja Joe Hill -museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Stortorget (aukio) ja Gävlen linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

   Best Western Hotel City Gavle 84 €
   Best Western Hotel City Gavle

   Best Western Hotel City Gavle

   Nygatan 8, Gävle
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Gävlen linna ja Boulognerskogenin puisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Railway Museum (museo) ja Furuvik Amusement Park and Zoo ovat myös 15 kilometrin päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Aveny Bed & Breakfast 60 €
    Hotel Aveny Bed & Breakfast

    Hotel Aveny Bed & Breakfast

    Södra Kungsgatan 31, Gävle
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Joe Hill -museo, Gävlen linna ja Gävleborgin maakuntamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stortorget (aukio) ja Railway Museum (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Pensionat City
     Pensionat City

     Pensionat City

     Nygatan 8, Gävle
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stortorget (aukio) ja Gävlen linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gävleborgin maakuntamuseo ja Joe Hill -museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Järnvägshotellet 62 €
      Järnvägshotellet

      Järnvägshotellet

      Centralplan 3, Gävle
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Gävleborgin maakuntamuseo, Joe Hill -museo ja Stortorget (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Gävlen linna ja Boulognerskogenin puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic CH 120 €
       Scandic CH

       Scandic CH

       Nygatan 45, Gävle
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Gävleborgin maakuntamuseo, Stortorget (aukio) ja Joe Hill -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gävlen linna ja Boulognerskogenin puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        2Home Hotel Gävle 65 €
        2Home Hotel Gävle

        2Home Hotel Gävle

        Staketgatan 44, Gävle
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gävleborgin maakuntamuseo, Stortorget (aukio) ja Joe Hill -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gävlen linna ja Boulognerskogenin puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.