Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gävlen linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Gävlen linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Gävlen linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Gävlen linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Gävlen linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Gävlen linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Gävlen linna lähellä kohdetta Gävlen linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Gävlen linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 38 majoitusliikettä kohteen Gävlen linna lähellä
Best Western Hotel City Gavle 76 €
Best Western Hotel City Gavle

Best Western Hotel City Gavle

Nygatan 8, Gävle
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Stortorget (aukio) ja Gävlen linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Gävleborgin maakuntamuseo ja Joe Hill -museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Elite Grand Hotel Gävle 96 €
  Elite Grand Hotel Gävle

  Elite Grand Hotel Gävle

  Kyrkogatan 28, Gävle
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Gävleborgin maakuntamuseo ja Joe Hill -museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Stortorget (aukio) ja Gävlen linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Hotel Winn 99 €
   Clarion Hotel Winn

   Clarion Hotel Winn

   Norra Slottsgatan 9, Gävle
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Stortorget (aukio), Gävlen linna ja Gävleborgin maakuntamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Joe Hill -museo ja Boulognerskogenin puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Järnvägshotellet 62 €
    Järnvägshotellet

    Järnvägshotellet

    Centralplan 3, Gävle
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Gävleborgin maakuntamuseo, Joe Hill -museo ja Stortorget (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Gävlen linna ja Boulognerskogenin puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

     2Home Hotel Gävle 71 €
     2Home Hotel Gävle

     2Home Hotel Gävle

     Staketgatan 44, Gävle
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gävleborgin maakuntamuseo, Stortorget (aukio) ja Joe Hill -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gävlen linna ja Boulognerskogenin puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Aveny Bed & Breakfast 63 €
      Hotel Aveny Bed & Breakfast

      Hotel Aveny Bed & Breakfast

      Södra Kungsgatan 31, Gävle
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Joe Hill -museo, Gävlen linna ja Gävleborgin maakuntamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Stortorget (aukio) ja Railway Museum (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pensionat City 56 €
       Pensionat City

       Pensionat City

       Nygatan 8, Gävle
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Stortorget (aukio) ja Gävlen linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gävleborgin maakuntamuseo ja Joe Hill -museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic CH 79 €
        Scandic CH

        Scandic CH

        Nygatan 45, Gävle
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Gävleborgin maakuntamuseo, Stortorget (aukio) ja Joe Hill -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gävlen linna ja Boulognerskogenin puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Gävlen keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.