Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gendarmenmarkt

Nautiskele vanhanaikaisesta tunnelmasta tällä tyylikkäällä aukiolla, jonka laidalta löydät kaksi kaunista katedraalia ja suuren konserttisalin.

Kävele Gendarmenmarktin halki ja ihastele Berliinin kauneimpia 1700-1800-lukujen rakennuksia. Aukion keskellä komeilee suuri, runoilija Friedrich Schilleriä esittävä patsas, ja sen ympärillä sijaitsee kolme tunnettua Berliinin maamerkkiä: Französischer Dom, Deutscher Dom ja Konzerthaus.

Gendarmenmarkt rakennettiin alun perin vuonna 1688, mutta sen kehittämistä jatkettiin 1700-luvun lopulle. Sen ainutlaatuinen nimi viittaa Preussin armeijan Gens d'Armen -rykmenttiin, joka käytti aukiota aikanaan hevostallina. Toisen maailmansodan aikana aukio vauroitui pahasti, vaikka sitä ei enää nykyään juuri huomaa, sillä se on kunnostettu taitavasti.

Gendarmenmarkt on täydellinen paikka levähtää hetkeksi nähtävyyksien välissä. Katsele Französischer Dom ja Deutscher Domin komeita kupoleja, jotka sijaitsevat toisiaan vastapäätä aukion etelä- ja pohjoislaidoilla. Niiden välissä sijaitsee Konzerthaus Berlinin konserttitalo, joka on Konzerthausorchester Berlinin sinfoniaorkesterin kotinäyttämö.

Seisahda aukion keskelle ja ihastele suurta Schiller-monumenttia. Tämä valtava patsas muistaa suurta runoilijaa, filosofia ja historioitsijaa, Friedrich Schilleriä. Patsaan juureen on kuvattu neljä naispuolista allegorista hahmoa, jotka esittävät runoutta, draamaa, historiaa ja filosofiaa. Tämä Berliinin konserttitalon edustalla sijaitseva ikoninen monumentti purettiin Saksan natsipuolueen ollessa vallassa, mutta se palautettiin paikalleen 1980-luvulla.

Kun nälkä yllättää, voit suunnata Gendarmenmarktin lähistöllä sijaitseviin kahviloihin nauttimaan maittavia ateroita. Aukion lähiympäristö on muodikas ja suosittu ravintola-alue. Gendarmenmarktilla järjestetään myös useita kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Osta lahjoja, maistele perinteisiä saksalaisia herkkuja ja siemaile glühweinia Gendarmenmarktin vuosittaisella joulutorilla ennen kuin esittelet taitojasi aukion luistinradalla.

Gendarmenmarkt sijaitsee Berliinin Mitten kaupunginosassa ja se kuhisee elämää ympäri vuorokauden. Pääset paikan päälle metrolla jäämällä pois Französische straßen, Hausvogteiplatzin tai Stadtmitten asemilla, joilta on kaikilta lyhyt kävelymatka aukiolle.


Alueen Gendarmenmarkt opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 127 majoitusliikettä kohteen Gendarmenmarkt lähellä
Hotel Berlin, Berlin 83 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Westin Grand, Berlin 134 €
  The Westin Grand, Berlin

  The Westin Grand, Berlin

  Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Berlin 147 €
   Hilton Berlin

   Hilton Berlin

   Mohrenstr. 30, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Cityhostel Berlin Mitte 43 €
    Cityhostel Berlin Mitte

    Cityhostel Berlin Mitte

    Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 65 €
     Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

     Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

     Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie 87 €
      NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie

      NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie

      Leipziger Str. 106-111, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Französische Straßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin 148 €
       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

       Französische Straße 30, Berliini
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Hedwigin katedraali (Sankt-Hedwigs-Kathedrale), Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Gendarmenmarkt sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Bode-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema ja Französische Straßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Blu Hotel, Berlin 110 €
        Radisson Blu Hotel, Berlin

        Radisson Blu Hotel, Berlin

        Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom). Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.