Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Gendarmenmarkt

Nautiskele vanhanaikaisesta tunnelmasta tällä tyylikkäällä aukiolla, jonka laidalta löydät kaksi kaunista katedraalia ja suuren konserttisalin.

Kävele Gendarmenmarktin halki ja ihastele Berliinin kauneimpia 1700-1800-lukujen rakennuksia. Aukion keskellä komeilee suuri, runoilija Friedrich Schilleriä esittävä patsas, ja sen ympärillä sijaitsee kolme tunnettua Berliinin maamerkkiä: Französischer Dom, Deutscher Dom ja Konzerthaus.

Gendarmenmarkt rakennettiin alun perin vuonna 1688, mutta sen kehittämistä jatkettiin 1700-luvun lopulle. Sen ainutlaatuinen nimi viittaa Preussin armeijan Gens d'Armen -rykmenttiin, joka käytti aukiota aikanaan hevostallina. Toisen maailmansodan aikana aukio vauroitui pahasti, vaikka sitä ei enää nykyään juuri huomaa, sillä se on kunnostettu taitavasti.

Gendarmenmarkt on täydellinen paikka levähtää hetkeksi nähtävyyksien välissä. Katsele Französischer Dom ja Deutscher Domin komeita kupoleja, jotka sijaitsevat toisiaan vastapäätä aukion etelä- ja pohjoislaidoilla. Niiden välissä sijaitsee Konzerthaus Berlinin konserttitalo, joka on Konzerthausorchester Berlinin sinfoniaorkesterin kotinäyttämö.

Seisahda aukion keskelle ja ihastele suurta Schiller-monumenttia. Tämä valtava patsas muistaa suurta runoilijaa, filosofia ja historioitsijaa, Friedrich Schilleriä. Patsaan juureen on kuvattu neljä naispuolista allegorista hahmoa, jotka esittävät runoutta, draamaa, historiaa ja filosofiaa. Tämä Berliinin konserttitalon edustalla sijaitseva ikoninen monumentti purettiin Saksan natsipuolueen ollessa vallassa, mutta se palautettiin paikalleen 1980-luvulla.

Kun nälkä yllättää, voit suunnata Gendarmenmarktin lähistöllä sijaitseviin kahviloihin nauttimaan maittavia ateroita. Aukion lähiympäristö on muodikas ja suosittu ravintola-alue. Gendarmenmarktilla järjestetään myös useita kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Osta lahjoja, maistele perinteisiä saksalaisia herkkuja ja siemaile glühweinia Gendarmenmarktin vuosittaisella joulutorilla ennen kuin esittelet taitojasi aukion luistinradalla.

Gendarmenmarkt sijaitsee Berliinin Mitten kaupunginosassa ja se kuhisee elämää ympäri vuorokauden. Pääset paikan päälle metrolla jäämällä pois Französische straßen, Hausvogteiplatzin tai Stadtmitten asemilla, joilta on kaikilta lyhyt kävelymatka aukiolle.


Alueen Gendarmenmarkt opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 527 majoitusliikettä kohteen Gendarmenmarkt lähellä
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 55 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Stadtmitte Stationn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  TITANIC Comfort Berlin Mitte 56 €
  TITANIC Comfort Berlin Mitte

  TITANIC Comfort Berlin Mitte

  Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berliini
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Gendarmenmarkt, Nikolaikirche ja Checkpoint Charlie sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 2 kilometrin päässä. Spittelmarktin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Märkisches Museumin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Berlin 129 €
   Hilton Berlin

   Hilton Berlin

   Mohrenstr. 30, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Gendarmenmarkt, Friedrichstraße ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtmitte Stationn sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin 118 €
    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

    Französische Straße 30, Berliini
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Hedwigin katedraali (Sankt-Hedwigs-Kathedrale), Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Gendarmenmarkt sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Bode-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema ja Französische Straßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus 42 €
     Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

     Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

     Oranienburger Strasse 67/68, Berliini, BE
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Friedrichstraße, Friedrichstadt-Palast ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Riu Plaza Berlin 85 €
      Hotel Riu Plaza Berlin

      Hotel Riu Plaza Berlin

      Martin Luther Strasse 1, Berliini, Berlin
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kaufhaus des Westensin tavaratalo, Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Europa-Center sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Wittenbergplatzin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nollendorfplatzin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Mandala Suites Berlin 133 €
       The Mandala Suites Berlin

       The Mandala Suites Berlin

       Friedrichstr.185-190, Berliini, BE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtmitte Stationn sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Französische Straßen metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Melia Berlin 95 €
        Melia Berlin

        Melia Berlin

        Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.