Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Göremen ulkoilmamuseo

Ihaile kallioihin kaiverrettujen kirkkojen seinillä olevia värikkäitä freskoja ja opi lisää Turkin Bysantin ajan historiasta.

Poikkeuksellisen vaikuttavassa Göremen ulkoilmamuseossa on lukuisia kristittyjen munkkien keskiajalla kallioihin kaivertamia kirkkoja. Tähän historialliseen alueeseen voit tutustua kävellen ja ihailla samalla yli tuhat vuotta vanhoja freskoja sekä oppia lisää ne maalanneista Bysantin ajan ihmisistä. Tämä Unescon maailmanperintökohde on Kappadokian alueen suurin vetonaula henkeäsalpaavien maisemiensa, monipuolisen maastonsa ja kaiverrettujen pyhäkköjensä ansiosta.

Perille päästyäsi voit liittyä ulkoilmamuseon opastetulle ryhmäkierrokselle. Vieraile salaperäisissä kirkoissa, jotka on kaiverrettu suoraan kallioiseen maaperään. Karanlık Kilise (”pimeä kirkko”) on museon kohokohta hyvin säilyneiden freskojensa ansiosta. Tutustu nunnaluostariin, jossa on kirkko, ruokasali, keittiö ja useita muita huoneita seitsemässä eri kerroksessa.

Harjoittele valokuvaustaitojasi museota ympäröivissä uskomattoman hienoissa luolissa. Opi lisää luolien kiehtovasta historiasta ja niissä ennen muinoin asuneista munkeista. Paimentolaispojat tuhosivat yhdessä vaiheessa monia freskoja, koska he pitivät niitä saamansa opetuksen mukaan syntisinä. Vanhimmat kirkot ovat peräisin 900-luvulta.

Ihaile koskemattomina säilyneitä seinämaalauksia, joissa esitetään erilaisia raamatullisia ja kuviteltuja tapahtumia, kuten esimerkiksi lohikäärmeitä surmaavia pyhimyksiä.

Muista vierailla kierroksesi lopuksi Tokalı Kilisessä, joka sisältyy pääsylippuusi. Tämä kirkko on piilossa kukkulan alapuolella museon ja Göremen kaupungin välissä. Tutustu maanalaiseen kappeliin ja freskojen esittämään tarinaan.

Muista ottaa kierrokselle mukaan tarpeeksi vettä, sillä iltapäivät ovat paahteisen kuumia. Voit välttyä enimmältä helteeltä vierailemalla museossa aamulla tai myöhään iltapäivällä. Museo on avoinna joka päivä aamusta varhaiseen iltaan. Sisäänpääsystä peritään suhteellisen pieni sisäänpääsymaksu. Karanlik Kiliseen on vielä erillinen sisäänpääsymaksu.

Göremen ulkoilmamuseo sijaitsee Kappadokian alueen keskellä vain 1,6 kilometrin päässä Göremestä. Monet hotellit ja ravintolat reunustavat tätä melko rakennettua osaa tästä historiallisesta alueesta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 506 majoitusliikettä kohteen Göremen ulkoilmamuseo lähellä
Carus Cappadocia 104 €
Carus Cappadocia

Carus Cappadocia

Gaferli Mahallesi Manav çikmazi sok., No.2 Goreme, Nevsehir, Cappadocia
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja Uchisarin linna on 3,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Göremen roomalainen linna ja Roomalainen linna ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Ottoman Cave Suites 74 €
  Ottoman Cave Suites

  Ottoman Cave Suites

  Okul Sokak Avcilar Mahallesi, Goreme, Nevsehir, Nevşehir
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja Uchisarin linna on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Göremen roomalainen linna ja Roomalainen linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cappadocia Cave Suites Boutique Hotel - Special Class 130 €
   Cappadocia Cave Suites Boutique Hotel - Special Class

   Cappadocia Cave Suites Boutique Hotel - Special Class

   Gafferli Mah. Ünlü Sok. No:19, Goreme, Nevsehir, Nevşehir
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja Uchisarin linna on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Roomalainen linna ja Göremen roomalainen linna ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Goreme Kaya Hotel - Special Class 50 €
    Goreme Kaya Hotel - Special Class

    Goreme Kaya Hotel - Special Class

    Uzundere Cad. No. 43, Goreme, Nevsehir, Nevşehir
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja Uchisarin linna on 3,8 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Roomalainen linna ja Göremen roomalainen linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Mithra Cave Hotel 140 €
     Mithra Cave Hotel

     Mithra Cave Hotel

     Aydinli Mahallesi Akgül Sk. No:10, Göreme, Nevsehir, Nevşehir
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja Uchisarin linna on 3,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Roomalainen linna ja Göremen roomalainen linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sultan Cave Suites 150 €
      Sultan Cave Suites

      Sultan Cave Suites

      Aydinli Mah. Aydinli Sok. No. 40, Nevsehir
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja Uchisarin linna on 3,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Roomalainen linna ja Göremen roomalainen linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Caravanserai Inn Hotel 46 €
       Caravanserai Inn Hotel

       Caravanserai Inn Hotel

       Avcilar Mah. Eskibagyolu Sok No.8, Göreme, Nevsehir, Nevşehir
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Ruusulaakso ja Pasabag (laakso) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Uchisarin linna ja Pigeon-laakso ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Ascension Cave Suites 50 €
        Ascension Cave Suites

        Ascension Cave Suites

        Gaferli Mahallesi Aydin Kiragi Sokak, Nevsehir, GÖREME
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Aydın Kırağı ja Göremen ulkoilmamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Uchisarin linna ja Bağlıdere Vadisi ovat myös 5 kilometrin päässä.