Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Göremen ulkoilmamuseo

Ihaile kallioihin kaiverrettujen kirkkojen seinillä olevia värikkäitä freskoja ja opi lisää Turkin Bysantin ajan historiasta.

Poikkeuksellisen vaikuttavassa Göremen ulkoilmamuseossa on lukuisia kristittyjen munkkien keskiajalla kallioihin kaivertamia kirkkoja. Tähän historialliseen alueeseen voit tutustua kävellen ja ihailla samalla yli tuhat vuotta vanhoja freskoja sekä oppia lisää ne maalanneista Bysantin ajan ihmisistä. Tämä Unescon maailmanperintökohde on Kappadokian alueen suurin vetonaula henkeäsalpaavien maisemiensa, monipuolisen maastonsa ja kaiverrettujen pyhäkköjensä ansiosta.

Perille päästyäsi voit liittyä ulkoilmamuseon opastetulle ryhmäkierrokselle. Vieraile salaperäisissä kirkoissa, jotka on kaiverrettu suoraan kallioiseen maaperään. Karanlık Kilise (”pimeä kirkko”) on museon kohokohta hyvin säilyneiden freskojensa ansiosta. Tutustu nunnaluostariin, jossa on kirkko, ruokasali, keittiö ja useita muita huoneita seitsemässä eri kerroksessa.

Harjoittele valokuvaustaitojasi museota ympäröivissä uskomattoman hienoissa luolissa. Opi lisää luolien kiehtovasta historiasta ja niissä ennen muinoin asuneista munkeista. Paimentolaispojat tuhosivat yhdessä vaiheessa monia freskoja, koska he pitivät niitä saamansa opetuksen mukaan syntisinä. Vanhimmat kirkot ovat peräisin 900-luvulta.

Ihaile koskemattomina säilyneitä seinämaalauksia, joissa esitetään erilaisia raamatullisia ja kuviteltuja tapahtumia, kuten esimerkiksi lohikäärmeitä surmaavia pyhimyksiä.

Muista vierailla kierroksesi lopuksi Tokalı Kilisessä, joka sisältyy pääsylippuusi. Tämä kirkko on piilossa kukkulan alapuolella museon ja Göremen kaupungin välissä. Tutustu maanalaiseen kappeliin ja freskojen esittämään tarinaan.

Muista ottaa kierrokselle mukaan tarpeeksi vettä, sillä iltapäivät ovat paahteisen kuumia. Voit välttyä enimmältä helteeltä vierailemalla museossa aamulla tai myöhään iltapäivällä. Museo on avoinna joka päivä aamusta varhaiseen iltaan. Sisäänpääsystä peritään suhteellisen pieni sisäänpääsymaksu. Karanlik Kiliseen on vielä erillinen sisäänpääsymaksu.

Göremen ulkoilmamuseo sijaitsee Kappadokian alueen keskellä vain 1,6 kilometrin päässä Göremestä. Monet hotellit ja ravintolat reunustavat tätä melko rakennettua osaa tästä historiallisesta alueesta.


Alueen Göremen ulkoilmamuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 530 majoitusliikettä kohteen Göremen ulkoilmamuseo lähellä
Ottoman Cave Suites 74 €
Ottoman Cave Suites

Ottoman Cave Suites

Okul Sokak Avcilar Mahallesi, Goreme, Nevsehir, Nevşehir
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja Uchisarin linna on 3,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Göremen roomalainen linna ja Roomalainen linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Carus Cappadocia 91 €
  Carus Cappadocia

  Carus Cappadocia

  Gaferli Mahallesi Manav çikmazi sok., No.2 Goreme, Nevsehir, Cappadocia
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja Uchisarin linna on 3,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Göremen roomalainen linna ja Roomalainen linna ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Stone House Cave Hotel 40 €
   Stone House Cave Hotel

   Stone House Cave Hotel

   Isalli Mah. Içeridere Cad., Goreme, Nevsehir, Nevşehir
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja Uchisarin linna on 3,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Roomalainen linna ja Göremen roomalainen linna ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Cappadocia Cave Suites Boutique Hotel - Special Class 101 €
    Cappadocia Cave Suites Boutique Hotel - Special Class

    Cappadocia Cave Suites Boutique Hotel - Special Class

    Gafferli Mah. Ünlü Sok. No:19, Goreme, Nevsehir, Nevşehir
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja Uchisarin linna on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Roomalainen linna ja Göremen roomalainen linna ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Goreme Reva Hotel 40 €
     Goreme Reva Hotel

     Goreme Reva Hotel

     Avcilar Mah., Kaymakli Sok. No 13/1, Goreme Kasabasi, Nevsehir, Nevşehir
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Göremen kansallispuisto ja Göremen roomalainen linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Göremen ulkoilmamuseo ja Pasabag (laakso) ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Zara Cave Hotel 54 €
      Zara Cave Hotel

      Zara Cave Hotel

      Aydinli Orta Mahalle, Hamza Terzi Sokak, No:3, Göreme, Nevsehir, Nevşehir
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja Uchisarin linna on 3,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Roomalainen linna ja Göremen roomalainen linna ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sultan Cave Suites 80 €
       Sultan Cave Suites

       Sultan Cave Suites

       Aydinli Mah. Aydinli Sok. No. 40, Nevsehir
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Göremen kansallispuisto on 0,1 kilometrin ja Uchisarin linna on 2,9 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Roomalainen linna ja Göremen roomalainen linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Cave Life Hotel 32 €
        Cave Life Hotel

        Cave Life Hotel

        Gaferli Mah. Eski Bag Yolu Sok. 4/1, Goreme, Nevsehir, Nevşehir
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Göremen kansallispuisto, Göremen roomalainen linna ja Roomalainen linna ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hostellista. Uchisarin linna sijaitsee 3,7 kilometrin päässä.