Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gružin satama

Dubrovnikin pääsatama on suosittu kohde päivittäisen tuoreruokatorinsa sekä lähisaarille vievien kuljetusten johdosta.

Gružin satama on Dubrovnikin vesiliikenteen tärkein portti, johon saapuvat niin huvipurret, autolautat kuin risteilyaluksetkin. Sataman lähellä sijaitsevalta Dubrovnikin linja-autoasemalta lähtevät bussit vievät sinut vanhaan kaupunkiin ja lähiöihin 10 minuutissa. Laaja satama-alue sijaitsee suojaisassa lahdessa noin kahden kilometrin päässä Dubrovnikin vanhasta kaupungista.

Lähde kävelylle rannan promenadeille ja istu penkille seuraamaan saapuvia ja lähteviä aluksia. Aterioi rantaravintoloissa merinäköalan äärellä tai osta jäätelö nauttiessasi Dubrovnikin rauhallisemmasta osasta.

Yksi sataman suosituimmista kohteista on päivittäinen hedelmä- vihannes- ja kalatori. Se sijaitsee sataman puolella lauttaterminaalin läheisyydessä. Tutustu alueen erikoisuuksiin, kuten paikalliseen vuohenjuustoon, oliiviöljyyn ja viiniin. Voit ostaa myös tuoretta paikallisruokaa, kuten viikunoita, tomaatteja, appelsiineja sekä kaalia.

Dubrovnikilla on useita viehättäviä naapurisaaria, kuten Lopud, Sipan ja Koločep. Tutustu kauniisiin saariin osallistumalla Gružista säännöllisesti lähteville risteilyille. Et voi mahduttaa kaikkia saaria yhteen päivään, sillä jokaisella kannattaa viettää ainakin muutama tunti.  

Lähde Gružista kaksituntiselle lauttamatkalle Mljetin saaren metsäisellä länsipuolella sijaitsevaan samannimiseen kansallispuistoon. Tämä laaja alue pitää sisällään luolia, suojaisia poukamia, suolajärviä sekä tiheitä metsiä. Ajankohtaiset tiedot lauttojen aikatauluista saat Dubrovnikin turistitoimiston vitalliselta verkkosivustolta.

Gružin satama on noin 20 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Satamaan on myös säännöllinen bussiyhteys. Omalla autolla saapuville on tarjolla pysäköintitilaa vuorokauden ympäri sataman parkkipaikalla sekä läheisien katujen varrella.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 265 majoitusliikettä kohteen Gružin satama lähellä
Hotel Kompas 76 €
Hotel Kompas

Hotel Kompas

Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
   
  4,7
  /5 (535 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Dubrovnikin yliopisto, Lapadin ranta ja Playa de Copacabana ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Dubrovnikin lauttasatama ja Gružin satama ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Hotel Lapad
  Hotel Lapad

  Hotel Lapad

  Lapadska obala 37, Dubrovnik
    
   4,5
   /5 (1 376 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Dubrovnikin yliopisto, Lapadin ranta ja Playa de Copacabana sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Dubrovnikin lauttasatama ja Gružin satama ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Hotel Bellevue Dubrovnik
   Hotel Bellevue Dubrovnik

   Hotel Bellevue Dubrovnik

   Pera Cingrije 7, Dubrovnik
     
    4,8
    /5 (1 174 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Rochester Institute of Technology Croatia, Pilen portti ja Sponzan palatsi ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kirkkoherran palatsi ja Dubrovnikin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hotel Excelsior 122 €
    Hotel Excelsior

    Hotel Excelsior

    Frana Supila 12, Dubrovnik
      
     4,7
     /5 (262 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Nykytaiteen museo ja Banjen ranta ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Berkeley Hotel & Day Spa 52 €
     Berkeley Hotel & Day Spa

     Berkeley Hotel & Day Spa

     Ulica Andrije Hebranga 116A, Dubrovnik
       
      4,6
      /5 (606 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Dubrovnikin lauttasatama ja Gružin satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Lapadin ranta ja Pilen portti ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Dubrovnik Palace 111 €
      Dubrovnik Palace

      Dubrovnik Palace

      Masarykov Put 20, Dubrovnik
        
       4,6
       /5 (1 469 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Rannan tuntumassa sijaitseva hotelli. Lähellä sijaitsee muun muassa Lapadin ranta, Playa de Copacabana ja Gružin satama. Lähistöllä sijaitsee myös Dubrovnikin lauttasatama ja Dubrovnikin yliopisto.

       Hotel Adria 64 €
       Hotel Adria

       Hotel Adria

       Radnicka 46, Dubrovnik
         
        4,3
        /5 (323 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Gružin kauppatori, Dubrovnikin lauttasatama ja Gružin satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Lapadin ranta ja Banjen ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Hotel Petka 44 €
        Hotel Petka

        Hotel Petka

        Obala Stjepana Radica 38, Dubrovnik
          
         3,8
         /5 (425 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lapadin ranta ja Pilen portti ovat myös 3 kilometrin päässä.