Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gružin satama

Dubrovnikin pääsatama on suosittu kohde päivittäisen tuoreruokatorinsa sekä lähisaarille vievien kuljetusten johdosta.

Gružin satama on Dubrovnikin vesiliikenteen tärkein portti, johon saapuvat niin huvipurret, autolautat kuin risteilyaluksetkin. Sataman lähellä sijaitsevalta Dubrovnikin linja-autoasemalta lähtevät bussit vievät sinut vanhaan kaupunkiin ja lähiöihin 10 minuutissa. Laaja satama-alue sijaitsee suojaisassa lahdessa noin kahden kilometrin päässä Dubrovnikin vanhasta kaupungista.

Lähde kävelylle rannan promenadeille ja istu penkille seuraamaan saapuvia ja lähteviä aluksia. Aterioi rantaravintoloissa merinäköalan äärellä tai osta jäätelö nauttiessasi Dubrovnikin rauhallisemmasta osasta.

Yksi sataman suosituimmista kohteista on päivittäinen hedelmä- vihannes- ja kalatori. Se sijaitsee sataman puolella lauttaterminaalin läheisyydessä. Tutustu alueen erikoisuuksiin, kuten paikalliseen vuohenjuustoon, oliiviöljyyn ja viiniin. Voit ostaa myös tuoretta paikallisruokaa, kuten viikunoita, tomaatteja, appelsiineja sekä kaalia.

Dubrovnikilla on useita viehättäviä naapurisaaria, kuten Lopud, Sipan ja Koločep. Tutustu kauniisiin saariin osallistumalla Gružista säännöllisesti lähteville risteilyille. Et voi mahduttaa kaikkia saaria yhteen päivään, sillä jokaisella kannattaa viettää ainakin muutama tunti.  

Lähde Gružista kaksituntiselle lauttamatkalle Mljetin saaren metsäisellä länsipuolella sijaitsevaan samannimiseen kansallispuistoon. Tämä laaja alue pitää sisällään luolia, suojaisia poukamia, suolajärviä sekä tiheitä metsiä. Ajankohtaiset tiedot lauttojen aikatauluista saat Dubrovnikin turistitoimiston vitalliselta verkkosivustolta.

Gružin satama on noin 20 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Satamaan on myös säännöllinen bussiyhteys. Omalla autolla saapuville on tarjolla pysäköintitilaa vuorokauden ympäri sataman parkkipaikalla sekä läheisien katujen varrella.


Alueen Gružin satama opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 033 majoitusliikettä kohteen Gružin satama lähellä
Hotel Kompas 81 €
Hotel Kompas

Hotel Kompas

Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Poluotok Lapad ja Lapadin ranta ovat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Playa de Copacabana ja Gružin satama ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Hotel Lapad
  Hotel Lapad

  Hotel Lapad

  Lapadska obala 37, Dubrovnik
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Poluotok Lapad ja Lapadin ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Rixos Libertas Dubrovnik
   Rixos Libertas Dubrovnik

   Rixos Libertas Dubrovnik

   Liechtensteinov Put 3, Dubrovnik
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Luka Gruz, Fransiskaaniluostari ja Pilen portti ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hilton Imperial Dubrovnik
    Hilton Imperial Dubrovnik

    Hilton Imperial Dubrovnik

    Marijana Blažića 2, Dubrovnik
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pilen portti ja Fransiskaaniluostari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Onofrion lähde ja Orlandon pylväs ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Adria 51 €
     Hotel Adria

     Hotel Adria

     Radnicka 46, Dubrovnik
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Luka Gruz, Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Fransiskaaniluostari ja Onofrion lähde ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Hotel Bellevue Dubrovnik
      Hotel Bellevue Dubrovnik

      Hotel Bellevue Dubrovnik

      Pera Cingrije 7, Dubrovnik
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Luka Gruz, Fransiskaaniluostari ja Onofrion lähde ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Hotel Petka 39 €
       Hotel Petka

       Hotel Petka

       Obala Stjepana Radica 38, Dubrovnik
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Luka Gruz, Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lapadin ranta ja Pilen portti ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Berkeley Hotel & Day Spa
        Berkeley Hotel & Day Spa

        Berkeley Hotel & Day Spa

        Ulica Andrije Hebranga 116A, Dubrovnik
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Luka Gruz, Dubrovnikin lauttasatama ja Gružin satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Lapadin ranta ja Fransiskaaniluostari ovat myös 3 kilometrin päässä.