Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gružin satama

Dubrovnikin pääsatama on suosittu kohde päivittäisen tuoreruokatorinsa sekä lähisaarille vievien kuljetusten johdosta.

Gružin satama on Dubrovnikin vesiliikenteen tärkein portti, johon saapuvat niin huvipurret, autolautat kuin risteilyaluksetkin. Sataman lähellä sijaitsevalta Dubrovnikin linja-autoasemalta lähtevät bussit vievät sinut vanhaan kaupunkiin ja lähiöihin 10 minuutissa. Laaja satama-alue sijaitsee suojaisassa lahdessa noin kahden kilometrin päässä Dubrovnikin vanhasta kaupungista.

Lähde kävelylle rannan promenadeille ja istu penkille seuraamaan saapuvia ja lähteviä aluksia. Aterioi rantaravintoloissa merinäköalan äärellä tai osta jäätelö nauttiessasi Dubrovnikin rauhallisemmasta osasta.

Yksi sataman suosituimmista kohteista on päivittäinen hedelmä- vihannes- ja kalatori. Se sijaitsee sataman puolella lauttaterminaalin läheisyydessä. Tutustu alueen erikoisuuksiin, kuten paikalliseen vuohenjuustoon, oliiviöljyyn ja viiniin. Voit ostaa myös tuoretta paikallisruokaa, kuten viikunoita, tomaatteja, appelsiineja sekä kaalia.

Dubrovnikilla on useita viehättäviä naapurisaaria, kuten Lopud, Sipan ja Koločep. Tutustu kauniisiin saariin osallistumalla Gružista säännöllisesti lähteville risteilyille. Et voi mahduttaa kaikkia saaria yhteen päivään, sillä jokaisella kannattaa viettää ainakin muutama tunti.  

Lähde Gružista kaksituntiselle lauttamatkalle Mljetin saaren metsäisellä länsipuolella sijaitsevaan samannimiseen kansallispuistoon. Tämä laaja alue pitää sisällään luolia, suojaisia poukamia, suolajärviä sekä tiheitä metsiä. Ajankohtaiset tiedot lauttojen aikatauluista saat Dubrovnikin turistitoimiston vitalliselta verkkosivustolta.

Gružin satama on noin 20 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Satamaan on myös säännöllinen bussiyhteys. Omalla autolla saapuville on tarjolla pysäköintitilaa vuorokauden ympäri sataman parkkipaikalla sekä läheisien katujen varrella.


Alueen Gružin satama opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 548 majoitusliikettä kohteen Gružin satama lähellä
Hotel Lapad 169 €
Hotel Lapad

Hotel Lapad

Lapadska obala 37, Dubrovnik
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Poluotok Lapad ja Lapadin ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Rixos Libertas Dubrovnik 207 €
  Rixos Libertas Dubrovnik

  Rixos Libertas Dubrovnik

  Liechtensteinov Put 3, Dubrovnik
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Luka Gruz, Fransiskaaniluostari ja Pilen portti ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Hotel Lero 166 €
   Hotel Lero

   Hotel Lero

   Iva Vojnovica 14, Dubrovnik
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Poluotok Lapad, Fransiskaaniluostari ja Pilen portti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Lapadin ranta ja Onofrion lähde ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Valamar Collection Dubrovnik President Hotel 283 €
    Valamar Collection Dubrovnik President Hotel

    Valamar Collection Dubrovnik President Hotel

    Iva Dulčića 142, Dubrovnik
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Poluotok Lapad ja Playa de Copacabana ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lapadin ranta ja Gružin satama ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Hilton Imperial Dubrovnik 440 €
     Hilton Imperial Dubrovnik

     Hilton Imperial Dubrovnik

     Marijana Blažića 2, Dubrovnik
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pilen portti ja Fransiskaaniluostari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Onofrion lähde ja Orlandon pylväs ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Dubrovnik Palace 351 €
      Dubrovnik Palace

      Dubrovnik Palace

      Masarykov Put 20, Dubrovnik
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Poluotok Lapad ja Lapadin ranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Fransiskaaniluostari ja Onofrion lähde ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Hotel Petka 86 €
       Hotel Petka

       Hotel Petka

       Obala Stjepana Radica 38, Dubrovnik
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Luka Gruz, Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lapadin ranta ja Pilen portti ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Hotel Kompas 275 €
        Hotel Kompas

        Hotel Kompas

        Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Poluotok Lapad ja Lapadin ranta ovat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Playa de Copacabana ja Gružin satama ovat myös 3 kilometrin päässä.