Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Torre Guinigi

Torre Guinigi lukeutuu ehdottomasti Luccan kuuluisimpiin maamerkkeihin: tämän keskiaikaisen tornin huipulta voit ihastella kaupunkimaisemia tammipuiden katveessa.

44 metrin korkeuteen nousevan Torre Guinigin tornin huipulla on kattopuutarha, jossa on vuosisatoja vanhoja rautatammia. Se onkin ehdottomasti Luccan taivaanrannan mielenkiintoisimpia ilmestyksiä.

Vauraalle Guinigin suvulle 1300-luvun toisella puoliskolla rakennettu punatiilitorni on osa suvun palatsia. Tornin tarkoituksena oli esitellä suvun vaurautta. Monet rikkaat suvut kilpailivat aikoinaan siitä, kuka rakentaisi korkeimman ja tyylikkäimmän tornin. Torneilla oli myös merkitystä hyökkäyksiltä puolustauduttaessa. Hyvin säilynyt Torre Guinigi on nykyään kuitenkin yksi harvoista kaupungissa säilyneistä torneista.

Pääset huipulle kapuamalla huippua kohti kapenevan portaikon 230 kiviaskelmaa. Ylös kiipeäminen saattaa olla raskasta pienille lapsille ja vanhuksille. Pysähdy ylös noustessasi hetkeksi ihailemaan portaikon seinämaalauksia. Niissä kuvataan monia tapahtumia Luccan historiasta, muun muassa verisiä taisteluita Pisaa vastaan. Monissa niissä on italiankielistä tekstiä, joten jos osaat kieltä, saat paljon hyödyllistä lisätietoa kuvien tapahtumista.

Huipulle päästyäsi huomaat varmasti ensimmäisenä puut. Tutkijat ovat sitä mieltä, että ne on istutettu symboloimaan uudelleensyntymistä ja valtaa. Aurinkoisina päivinä ne tarjoavat tervetullutta varjoa. 

Ihaile rauhassa alhaalla avautuvan kaupungin maisemia. Huipulta näet selvästi Luccan ikivanhan amfiteatterin paikalla nykyisin sijaitsevan soikean torin. Muista ottaa mukaasi kiikari, jotta näet ympäröivät katot, kirkontornit ja vuoret paremmin.

Via S. Andrean varrella sijaitseva Torre Guinigi on helppo löytää, sillä näet sen eri puolilta kaupunkia. Keskiaikainen pilvenpiirtäjä on avoinna päivittäin. Sisäänpääsy on maksullinen, mutta voit säästää lipuissa hankkimalla yhdistelmälipun, jolla pääset myös Torre delle Oreen.


Alueen Guinigin torni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 142 majoitusliikettä kohteen Guinigin torni lähellä
Hotel Ilaria 119 €
Hotel Ilaria

Hotel Ilaria

Via Del Fosso 26, Lucca, LU
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Villa Bottini, Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Piazza Napoleone (aukio) sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Luccan asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Albergo Celide & SPA 119 €
  Albergo Celide & SPA

  Albergo Celide & SPA

  Viale Giuseppe Giusti 25, Lucca, LU
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Luccan muurit ja Guinigin torni sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Piazza dell'Anfiteatro ja Piazza Napoleone (aukio) ovat myös 2 kilometrin päässä. Luccan asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   L'Antica Bifore 91 €
   L'Antica Bifore

   L'Antica Bifore

   Via Fillungo 5, Lucca, LU
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Torre delle Ore, Piazza Napoleone (aukio) ja Guinigin torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta aamiaismajoituksesta. Piazza dell'Anfiteatro sijaitsee 0,4 kilometrin päässä. Luccan asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Al Tuscany B&B 50 €
    Al Tuscany B&B

    Al Tuscany B&B

    Via Cenami 17, Lucca, LU
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Piazza San Giusto ja Piazza Napoleone (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     B&B Il Duomo 100 €
     B&B Il Duomo

     B&B Il Duomo

     via del Duomo 3, Lucca, LU
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      San Giovannin kirkko ja Piazza Napoleone (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Da Francesco
      Da Francesco

      Da Francesco

      Corte Paoli 10, Lucca
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Piazza San Giusto ja Piazza Napoleone (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kaupunkipientalosta. Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Rex 100 €
       Hotel Rex

       Hotel Rex

       Piazzale Bettino Ricasoli 19, Lucca, Toscana
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Luccan muurit ja Piazza Napoleone (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel A Palazzo Busdraghi, Residenza d'Epoca 105 €
        Hotel A Palazzo Busdraghi, Residenza d'Epoca

        Hotel A Palazzo Busdraghi, Residenza d'Epoca

        Via Fillungo 170, Lucca, LU
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kidutusmuseo, Luccan Roomalainen amfiteatteri ja Piazza dell'Anfiteatro sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta residenssistä. San Fredianon basilika ja Piazza Santa Maria ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.