Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gülhanen puisto

Kiertele tämän keskeisellä paikalla sijaitsevan puiston ruusupuutarhoissa, käy museoissa ja sulttaanin palatsissa ja ihastele Bosporinsalmen maisemia.

Gülhanen puisto on Istanbulin vanhassakaupungissa sijaitseva kaupunginpuisto, josta on näkymät Bosporinsalmelle ja Marmaranmerelle. Puisto oli aluksi yksi Topkapin palatsin ulommista puutarhoista, mutta yleiseksi virkistysalueeksi se muutettiin vuonna 1912. Sen nimi tarkoittaa ruusutalon puistoa, ja se suunniteltiin suureksi ruusupuutarhaksi. Ihastele merimaisemia puiston perinteisessä teepuutarhassa, osallistu opastetulle kierrokselle sulttaanin palatsissa ja vieraile museoissa.

Poikkea kaupungin vilinästä tähän puistoon, jonka suurten, osin jopa 1800-luvulta peräisin olevien plataanipuiden varjossa voit vilvoitella. Kulje puiston leveillä kävelyteillä ja ihastele värikkäitä ruusuja ja koristeellisia vesiaiheita. Puistossa on useita patsaita, kuten Mustafa Kemal Atatürkin, Turkin tasavallan perustajan ja ensimmäisen presidentin patsas. Löydät myös pylvään, joka pystytettiin roomalaisille goottilaisista saavutetun voiton kunniaksi.

Pysähdy pikinille ja rentoudu puiston nurmialueella tai osta juomia ja pikkupurtavaa puiston monista kioskeista. Puiston koillisosassa on teepuutarha, jonka kahvilassa voit pistäytyä. Tilaa kannu teetä tai kahvia ja ihastele puutarhasta avautuvaa näkymää Bosporinsalmelle ja Marmaranmerelle.

Vieraile myös sulttaanin asuntona toimineessa Topkapin palatsissa, joka rakennettiin vuosina 1459–1478. Palatsin sisäpihoilla on näytteillä koruja, seremoniaviittoja, aseita ja keramiikkaa, jotka ilmentävät erinomaisesti ottomaanivaltakunnan loistokkuutta. Sulttaanien pröystäilevästä elämäntavasta kertovat palatsin haaremi ja monet muut säilyneet esimerkit. Katso aukioloajat ja opastettujen kierrosten hinnat palatsin virallisilta verkkosivuilta.

Istanbulin islamilaisessa tiede- ja teknologiamuseossa nuoret keksijänalut voivat kierrellä katselemassa opettavaisia näyttelyitä. Museossa on esillä vanhoja islamilaisia instrumentteja, kuten vesivoimalla toimiva kello ja laite, jota käytettiin ruusuveden tislaamiseen. Museo on avoinna kaikkina muina päivinä paitsi tiistaina. Museoon on pieni pääsymaksu.

Eminönün niemimaalla sijaitsevaan Gülhanen puistoon on lyhyt kävelymatka Istanbulin historiallisesta keskustasta. Julkisen liikenteen bussit ja raitiovaunut pysähtyvät lähellä puiston sisäänkäyntiä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 830 majoitusliikettä kohteen Gülhanen puisto lähellä
Sultanhan Hotel - Special Class 141 €
Sultanhan Hotel - Special Class

Sultanhan Hotel - Special Class

Piyer Loti Cad No:7, Istanbul, Istanbul
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cemberlitasin kylpylä ja Konstantinuksen pylväs sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Sultanahmetin aukio ja Hagia Sofia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Çemberlitaşin raitiovaunupysäkki ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Pera Palace Hotel 156 €
  Pera Palace Hotel

  Pera Palace Hotel

  Mesrutiyet Cad. No. 52, Tepebasi Beyoglu, Istanbul, Istanbul
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pera-museo, Galata-torni ja İstiklalin puistokatu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Istanbulin risteilyalusterminaali sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Tünelin linja-autopysäkki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tophanen raitiovaunupysäkki on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ottoman Hotel Imperial - Special Class 87 €
   Ottoman Hotel Imperial - Special Class

   Ottoman Hotel Imperial - Special Class

   Caferiye Sok. No. 6/1, Sultanhmet, Istanbul, Istanbul
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Yerebatan Sarayı ja Hagia Sofia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Istanbulin arkeologinen museo ja Sultanahmetin aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sultanahmetin raitiovaunupysäkki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gülhanen metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Niles Hotel Istanbul - Special Class 76 €
    Niles Hotel Istanbul - Special Class

    Niles Hotel Istanbul - Special Class

    Ordu Caddesi Dibekli Cami Sokak No: 13, Beyazit, Istanbul, Istanbul
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Cemberlitasin kylpylä, Konstantinopolin hippodromi ja Suleimanin moskeija sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Yerebatan Sarayı ja Maustebasaari ovat myös 2 kilometrin päässä. Beyazıtin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Laleli-Üniversiten raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sura Hagia Sophia Hotel 168 €
     Sura Hagia Sophia Hotel

     Sura Hagia Sophia Hotel

     Divanyolu Cd. Alemdar Mah., Ticarethane Sk. No 10 Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Saksalainen suihkulähde, Yerebatan Sarayı ja Sultanahmetin aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Konstantinopolin hippodromi ja Cagaloglu Hamami (kylpylä) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sultanahmetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Çemberlitaşin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Antis Hotel - Special Class 67 €
      Antis Hotel - Special Class

      Antis Hotel - Special Class

      Sultanahmet Mah Akbiyik Degirmeni, Degirmeni Sok No:98, Istanbul, Istanbul
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sultanahmetin aukio, Konstantinopolin hippodromi ja Hagia Sofia sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sininen moskeija ja Yerebatan Sarayı ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Istanbul Cankurtaranin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       GLK PREMIER The Home Suites & Spa 100 €
       GLK PREMIER The Home Suites & Spa

       GLK PREMIER The Home Suites & Spa

       Kucukayasofya Cad No:60, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pieni Hagia Sophia (kirkko), Mosaiikkimuseo ja Turkkilainen ja islamilainen taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Sininen moskeija ja Sultanahmetin aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sultanahmetin raitiovaunupysäkki on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Çemberlitaşin raitiovaunupysäkki on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Arden City Hotel - Special Class 102 €
        Arden City Hotel - Special Class

        Arden City Hotel - Special Class

        Alemdar Mah Kazm Ismail Gürkan Cad No2, Sultanahmet, Istanbul
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Cagaloglu Hamami (kylpylä), Yerebatan Sarayı ja Hagia Sofia sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sultanahmetin aukio ja Konstantinopolin hippodromi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gülhanen metroasema ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.