Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gülhanen puisto

Kiertele tämän keskeisellä paikalla sijaitsevan puiston ruusupuutarhoissa, käy museoissa ja sulttaanin palatsissa ja ihastele Bosporinsalmen maisemia.

Gülhanen puisto on Istanbulin vanhassakaupungissa sijaitseva kaupunginpuisto, josta on näkymät Bosporinsalmelle ja Marmaranmerelle. Puisto oli aluksi yksi Topkapin palatsin ulommista puutarhoista, mutta yleiseksi virkistysalueeksi se muutettiin vuonna 1912. Sen nimi tarkoittaa ruusutalon puistoa, ja se suunniteltiin suureksi ruusupuutarhaksi. Ihastele merimaisemia puiston perinteisessä teepuutarhassa, osallistu opastetulle kierrokselle sulttaanin palatsissa ja vieraile museoissa.

Poikkea kaupungin vilinästä tähän puistoon, jonka suurten, osin jopa 1800-luvulta peräisin olevien plataanipuiden varjossa voit vilvoitella. Kulje puiston leveillä kävelyteillä ja ihastele värikkäitä ruusuja ja koristeellisia vesiaiheita. Puistossa on useita patsaita, kuten Mustafa Kemal Atatürkin, Turkin tasavallan perustajan ja ensimmäisen presidentin patsas. Löydät myös pylvään, joka pystytettiin roomalaisille goottilaisista saavutetun voiton kunniaksi.

Pysähdy pikinille ja rentoudu puiston nurmialueella tai osta juomia ja pikkupurtavaa puiston monista kioskeista. Puiston koillisosassa on teepuutarha, jonka kahvilassa voit pistäytyä. Tilaa kannu teetä tai kahvia ja ihastele puutarhasta avautuvaa näkymää Bosporinsalmelle ja Marmaranmerelle.

Vieraile myös sulttaanin asuntona toimineessa Topkapin palatsissa, joka rakennettiin vuosina 1459–1478. Palatsin sisäpihoilla on näytteillä koruja, seremoniaviittoja, aseita ja keramiikkaa, jotka ilmentävät erinomaisesti ottomaanivaltakunnan loistokkuutta. Sulttaanien pröystäilevästä elämäntavasta kertovat palatsin haaremi ja monet muut säilyneet esimerkit. Katso aukioloajat ja opastettujen kierrosten hinnat palatsin virallisilta verkkosivuilta.

Istanbulin islamilaisessa tiede- ja teknologiamuseossa nuoret keksijänalut voivat kierrellä katselemassa opettavaisia näyttelyitä. Museossa on esillä vanhoja islamilaisia instrumentteja, kuten vesivoimalla toimiva kello ja laite, jota käytettiin ruusuveden tislaamiseen. Museo on avoinna kaikkina muina päivinä paitsi tiistaina. Museoon on pieni pääsymaksu.

Eminönün niemimaalla sijaitsevaan Gülhanen puistoon on lyhyt kävelymatka Istanbulin historiallisesta keskustasta. Julkisen liikenteen bussit ja raitiovaunut pysähtyvät lähellä puiston sisäänkäyntiä.


Alueen Gülhanen puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 047 majoitusliikettä kohteen Gülhanen puisto lähellä
Sultanhan Hotel - Special Class 96 €
Sultanhan Hotel - Special Class

Sultanhan Hotel - Special Class

Piyer Loti Cad No:7, Istanbul, Istanbul
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cemberlitasin kylpylä ja Konstantinuksen pylväs sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Sultanahmetin aukio ja Hagia Sofia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Çemberlitaşin raitiovaunupysäkki ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Ottoman Hotel Imperial - Special Class 76 €
  Ottoman Hotel Imperial - Special Class

  Ottoman Hotel Imperial - Special Class

  Caferiye Sok. No. 6/1, Sultanhmet, Istanbul, Istanbul
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Yerebatan Sarayı ja Hagia Sofia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Sultanahmetin aukio ja Gülhanen puisto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gülhanen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Ambassador Hotel 70 €
   The Ambassador Hotel

   The Ambassador Hotel

   Ticarethane Cikmazi No 19, Istanbul, Istanbul
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Yerebatan Sarayı, Sultanahmetin aukio ja Konstantinopolin hippodromi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Hagia Sofia ja Cağaloğlu Hamamı -kylpylä ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sultanahmetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Çemberlitaşin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Fehmi Bey - Special Class 51 €
    Hotel Fehmi Bey - Special Class

    Hotel Fehmi Bey - Special Class

    Binbirdirek Mah. Ucler Sok. No.15, Sultanahmet, Istanbul
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Yerebatan Sarayı, Hagia Sofia ja Sininen moskeija sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Topkapın palatsi sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. Çemberlitaşin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sura Hagia Sophia Hotel 120 €
     Sura Hagia Sophia Hotel

     Sura Hagia Sophia Hotel

     Divanyolu Cd. Alemdar Mah., Ticarethane Sk. No 10 Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Saksalainen suihkulähde, Yerebatan Sarayı ja Cemberlitasin kylpylä sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sultanahmetin aukio ja Konstantinopolin hippodromi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sultanahmetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Çemberlitaşin raitiovaunupysäkki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Senatus Hotel - Special Class 54 €
      Senatus Hotel - Special Class

      Senatus Hotel - Special Class

      Akbiyik Caddesi No: 40, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Arastan bazaari, Yerebatan Sarayı ja Topkapın palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sininen moskeija ja Istanbulin arkeologinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Istanbul Cankurtaranin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Premist Hotels Sultanahmet 50 €
       Premist Hotels Sultanahmet

       Premist Hotels Sultanahmet

       Cankurtaran Mah. Ishakpasa Sok. No.12, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sulttaani Ahmed III:n suihkulähde ja Gülhanen puisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hagia Sofia ja Sultanahmetin aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Istanbul Cankurtaranin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet 311 €
        Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet

        Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet

        Tevkifhane Sokak No. 1, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sultanahmetin aukio ja Hagia Sofia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Yerebatan Sarayı ja Konstantinopolin hippodromi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Istanbul Cankurtaranin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.