COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Gyor
Matkaopas

Gyor johon kuuluu kahvilaelämä, kyltit ja syöminen ulkona

Győrin moderni julkisivu kätkee taakseen rikkaan keskiaikaisen perinteen ja joukon upeita museoita.

Tonavan, Rában ja Rábcan risteyskohdassa sijaitsevasta Győristä käytetään myös nimeä Jokien kaupunki. Kaupunki on yksi Unkarin suurimmista teollisuuskeskuksista, mutta täältä löydät myös useita maan tärkeimmistä rakennuksista ja muistomerkeistä. Győrin lomalla pääset tutustumaan hyvin säilyneisiin historiallisiin rakennuksiin ja ihailemaan vaikuttavien museoiden ainutlaatuisia kokoelmia.

Győrin matkan ehdoton kohokohta on Pyhän Ignatius Loyolan kirkko. Tämä Rooman Il Gesùn kirkkoa jäljittelevä benediktiinikirkko oli ensimmäinen kirkko, jonka jesuiitat rakensivat asetuttuaan Győriin vuonna 1627. Ihaile sen 1700-luvulta peräisin olevia torneja sekä luostaria ja koulua, jotka rakennettiin 1600-luvulla. Näe alttarimaalaus, katto ja laiva, jotka kaikki ovat itävaltalaisen taiteilijan Paul Trogerin maalaamia.

Suuntaa Káptalanin kukkulalle, yhteen kaupungin vanhimmista osista, ihailemaan Győrin basilikaa. Kiinnitä huomiota basilikan moninaisiin arkkitehtonisiin tyyleihin, esimerkiksi 1000-luvulla rakennettuun perustaan, romaanisiin apsideihin, uusklassiseen julkisivuun ja goottilaiseen kappeliin. Astu sisään ja näe joukko vaikuttavia uskonnollisia esineitä, kuten alttaritaulu, jossa kuvatun Neitsyt Marian on legendan mukaan nähty itkevän verikyyneliä.

Kun vietät kaupunkilomaa Győrissä, älä unohda kaupungin kuuluisinta museota, János Xánthus ‑museota. Paikallisen 1800-luvun luonnontieteilijän mukaan nimetyssä museossa on monipuolisia näyttelyitä arkeologisista esineistä nykytaiteeseen. Museo sijaitsee Apátúr-talossa, yhdessä kaupungin kauneimmista barokkirakennuksista.

Vieraile myös Vastuskós ház ‑museossa, jossa on esillä journalistin ja taidehistorioitsijan Imre Patkón keräämä kokoelma aarteita ja taideteoksia. Näe 1900-luvun unkarilaista ja länsieurooppalaista taidetta sekä esineitä, jotka Patkó keräsi matkoillaan Intiassa, Tiibetissä, Vietnamissa ja Länsi-Afrikassa.

Matka Győriin on kätevintä aloittaa Bratislavan lentokentältä, mutta voit lentää myös Wieniin tai Budapestiin, joista kummastakin on hyvät juna-, bussi- ja laivayhteydet kaupunkiin.

Yhtenä Unkarin tärkeimmistä talouden ja kulttuurin keskuksista Győr on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Danubius Hotel Rába
Danubius Hotel Rába
3 out of 5
Arpad ut. 34, Gyor
Hinta on 34 € per yö ajalle 18. huhtik. viiva 19. huhtik.
Pannonia ja Győrin kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Szechenyin aukio ja Győrin benediktiiniläiskirkko ovat myös 10 minuutin ...
3.8/5Good! (166 arvostelua)
"Hiukan vanhentunut hotelli, mutta hyvällä paikalla. aamiaisen maksullisuus yllätti."

Arvosteltu 21.9.2019

Danubius Hotel Rába
ETO Park Hotel Business & Stadium
ETO Park Hotel Business & Stadium
4.5 out of 5
Nagy Sándor József utca 31, Gyor
Hinta on 104 € per yö ajalle 18. huhtik. viiva 19. huhtik.
ETO Park, Győrin eläintarha ja Győrin luistinrata sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. ...
4.3/5Excellent! (68 arvostelua)
Lockdown traveler
"I was just in the middle of COVID lockdown. They kept the restaurant open for guest only and offered room service free. On my early departure they provide a carry out snack bag with sandwiches and fruit"

Arvosteltu 14.11.2020

ETO Park Hotel Business & Stadium
ibis Gyor
ibis Gyor
3 out of 5
Szt Istvan Ut 10b, Gyor
Hinta on 43 € per yö ajalle 18. huhtik. viiva 19. huhtik.
Pannonia, Győrin kaupungintalo ja Győrin benediktiiniläiskirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta ...
3.9/5Very Good! (139 arvostelua)
"It was okay but not worth spending the amount has been charged."

Arvosteltu 22.8.2020

ibis Gyor
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Ark-otel ei ole hotelli, mutta tasainen 7 huoneen kerrostalossa.
Ark-otel ei ole hotelli, mutta tasainen 7 huoneen kerrostalossa.
91 Bercsényi liget, Gyor, Gyor-Moson-Sopron
Pannonia, Győrin basilika ja Szechenyin aukio sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. János Xánthus Museum ja Győrin benediktiiniläiskirkko ...
Ark-otel ei ole hotelli, mutta tasainen 7 huoneen kerrostalossa.
Monika apartman
Monika apartman
2.5 out of 5
111 Dunajská, Vel’ký Meder, Trnavan alue
Hinta on 35 € per yö ajalle 18. huhtik. viiva 19. huhtik.
Pannonia on 11,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Žitný ostrovin museo ja Neitsyt Marian kirkko sijaitsevat 25 kilometrin päässä. DAC Stadium ja ...
Monika apartman
Apartmány Termál
Apartmány Termál
3 out of 5
Gabcíkovská 4593, Dunajska Streda
Hinta on 89 € per yö ajalle 18. huhtik. viiva 19. huhtik.
Tämä huoneistohotelli on samalla seudulla kuin Ondrej Nepela Arena, Arkkipiispan palatsi ja Uusi silta (Novy Most). Alueella sijaitsee myös Pyhän Martin kirkko ...
3.9/5Good! (10 arvostelua)
"El servicio es bueno aunque le falta señalamientos, para llegar al lugar, el establecimiento si es muy bueno"

Arvosteltu 13.12.2018

Apartmány Termál
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Gyor

Kohteen Gyor lähellä sijaitsevat kaupungit