Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Hackescher Markt

Varaa tarpeeksi käteistä mukaan, jotta voit ostaa designer-tuotteita ja vaihtoehtomuotia yhdellä Berliinin kiehtovimmista aukioista.

Hackescher Markt on pieni ja tyylikäs aukio ja erittäin suosittu ostosalue kaupungin muotitietoisten keskuudessa. Vietä mukava iltapäivä tutustumalla saksalaisen designin tulevaisuuden lupauksiin aukiota ympäröivissä putiikeissa. Kun ostosten tekeminen alkaa riittää, voit pitää lepotauon aukion hurmaavissa kahviloissa ja ravintoloissa.

Hackescher Marktilla pääset kokemaan Berliinin ostosmahdollisuuden aidoimmillaan, kaukana isoista kauppakeskuksista ja tavarataloista. Nautiskele kaupungin vanhan keskustan tunnelmasta samalla, kun ostat ainutlaatuisia tuliaisia ja matkamuistoja. Hackescher Markt ja sen lähialue on täynnä ainutlaatuisia putiikkeja, designer- ja kodintuoteliikkeitä, pieniä taidegallerioita ja kaunista arkkitehtuuria.

Alueelta löytyy myös kahviloita, baareja ja ravintoloita heti aukion suuren S-Bahn-aseman lähistöltä. Sään suosiessa kannattaa etsiä baari, jossa on terassi tai puutarha. Herkuttele paikallisten kanssa perinteisillä saksalaisilla wursteilla, jotka on hyvä huuhtoa alas kolpakollisella kylmää olutta. Kesäiltaisin Hackescher Markt kuhisee elämää.

Uskaltaudu aukion ulkopuolelle löytääksesi parhaat kaupat. Aukiota ympäröivät kadut ovat pullollaan paikallisten suunnittelijoiden trendikkäitä vaate- ja asusteliikkeitä sekä eurooppalaisten ketjuliikkeiden myymälöitä. Näiltä kaduilta löytyy myös hauskoja baareja ja ainutlaatuisia ravintoloita, jotka tarjoavat vaihtelua perinteisiin oluttupiin ja cocktailbaareihin, joita Berliinin keskustan muissa osissa riittää.

Aukiolla kierrellessäsi saatat huomata muodikkaasti pukeutuneita paikallisia ja trenditietoisia turisteja ympärilläsi. Älä unohda käydä myös Hackescher Höfellä, jonka historiallisilta kauppapihoilta löydät viinibaareja, ravintoloita, gallerioita, toimistotiloja ja kauppoja. Osta lippu Hackescher Höfe Cineman elokuvateatteriin, jossa esitetään klassikkoelokuvia ja uusia taide-elokuvia sekä saksaksi että muilla kielillä.

Hackescher Markt sijaitsee Berliinin keskustassa Mitten kaupunginosassa. Sitä ympäröivät kadut ovat ruuhkaiset ja pysäköintipaikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa harkita julkisia kulkuvälineitä. Jää pois S-Bahnista Hackescher Marktin asemalla, joka on Alekanderplatzilta joko edellinen tai seuraava riippuen siitä, kummasta suunnasta olet tulossa. Hackescher Marktilta on helppo lähteä kävellen tutustumaan Mitten muihinkin nähtävyyksiin, kuten museoalueeseen tai Prenzlauer Bergin taiteelliseen naapurustoon.


Alueen Hackescher Markt opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 521 majoitusliikettä kohteen Hackescher Markt lähellä
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 55 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Stadtmitte Stationn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus 42 €
  Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

  Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

  Oranienburger Strasse 67/68, Berliini, BE
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Friedrichstadt-Palast ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 79 €
   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Alexanderplatz 7, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    TITANIC Comfort Berlin Mitte 56 €
    TITANIC Comfort Berlin Mitte

    TITANIC Comfort Berlin Mitte

    Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berliini
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Gendarmenmarkt, Nikolaikirche ja Checkpoint Charlie sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 2 kilometrin päässä. Spittelmarktin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Märkisches Museumin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 62 €
     Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

     Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

     Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja DDR-museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      MEININGER Hotel Berlin Alexanderplatz 41 €
      MEININGER Hotel Berlin Alexanderplatz

      MEININGER Hotel Berlin Alexanderplatz

      Schönhauser Allee 19, Berliini, BE
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Torstraße, Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Senefelderplatzin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rosa-Luxemburg-Platzin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Classik Hotel Hackescher Markt 84 €
       Classik Hotel Hackescher Markt

       Classik Hotel Hackescher Markt

       Große Präsidentenstraße 8, Berliini, BE
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hackescher Markt, DDR-museo ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja AquaDom-akvaario ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Weinmeisterstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt 81 €
        Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

        Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

        An der Spandauer Bruecke 11, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hackescher Markt ja AquaDom-akvaario sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Weinmeisterstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.