Halvat lennot Birmingham

Halvimmat lennot kohteeseen Birmingham

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 104 € yhdensuuntaisille lennoille ja 129 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Brussels Airlines
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Air France
KLM
Brussels Airlines

Lisätietoja – Birmingham

Tietoja Birminghamista

Lennot Birminghamiin

Birmingham sijaitsee Länsi-Midlandsin metropolikreivikunnassa Englannin keskiosassa. Itse kaupungissa on noin miljoona asukasta ja koko metropolialueella lähemmäs neljä miljoonaa. Birmingham voikin pitää itseään Englannin kakkoskaupunkina heti Lontoon jälkeen. Kaupunki on tunnettu yhtenä teollisen vallankumouksen keskuksista. Birminghamissa on myös kansainvälinen lentoasema, joka yhdistää kaupungin useampaan eurooppalaiseen kohteeseen sekä myös muutamaan kaukokohteeseen. Suoria lentoja Helsingistä Birminghamiin ei tällä hetkellä ole tarjolla.

Birminghamin kansainvälinen lentoasema palvelee vajaata kymmentä miljoonaa matkustajaa vuosittain. Asema sijaitsee noin 10 kilometriä Birminghamista kaakkoon Solihullin kaupungissa. Koska suoria lentoja Suomesta ei ole, matka-aika on yleensä vähintään viisi tuntia. Välilaskullisia vaihtoehtoja on kuitenkin tarjolla lukuisia, esimerkiksi Kööpenhaminan tai Frankfurtin kautta.

Birminghamin lennot pyörivät samoissa hinnoissa ympäri vuoden, mutta Euroopassa kesä- ja etenkin elokuu ovat loma-aikaa, jolloin lennot voivat olla täydempiä ja kalliimpia. Sama koskee suuria juhlapyhiä muina vuodenaikoina, kuten joulua, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Birminghamin ilmasto on sekoitus sateisempaa Walesia ja aurinkoisempaa Itä-Englantia, ja talvisin kaupungissa voi myös sataa lunta.

Birmingham on useiden kanavien halkoma kaupunki, jossa teollinen vallankumous, vanhemmat historialliset kohteet ja moderni arkkitehtuuri elävät sopuisasti rinta rinnan. Kaupungissa on myös paljon puita ja puistoja, mikä tuo mukavaa kontrastia kaupungin vilskeelle.

Lentäminen Suomesta Birminghamiin

Suomesta pääsee Birminghamiin helposti yhdellä välilaskulla. Iso-Britannia kuuluu EU:hun mutta ei Schengen-alueeseen, joten ennen lennolle lähtöä kaikkien matkustajien on kuljettava passintarkastuspisteen läpi. Matkustusasiakirjana käy passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ison-Britannian rahayksikkö on punta, joka on yksi maailman vaihdetuimmista ja käytetyimmistä valuutoista, joten rahan vaihtaminen käy helposti missä tahansa.

Lennot Birminghamin kansainväliselle lentoasemalle

Birminghamin kansainvälinen lentoasema on Ison-Britannian viidenneksi vilkkain lentoasema. Sieltä on suoria lentoja paitsi Eurooppaan myös muualle maailmaan, kuten Intiaan. Suomeen lentoja ei kuitenkaan valitettavasti ole. Lentoasema palvelee vuosittain noin 10 miljoonaa matkustajaa.

Lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Birminghamin keskustasta. Asemalla sijaitsee Birmingham International -juna-asema, joka sijaitsee Birminghamin ja Lontoon välillä kulkevalla West Coast Main Line -rautatielinjalla. Juna-asemalta on useita junayhteyksiä tunnissa vilkkaalle Birmingham New Street -juna-asemalle kaupungin keskustassa. Lentoaseman ja Birmingham International -juna-aseman välillä kulkee maksuton AirRail Link -yhteys. Lentoasemalta on myös linja-autoyhteyksiä Birminghamin keskustaan. Tarjolla on sekä paikallisbussiyhteyksiä että lentoasemalla pysähtyviä ja Birminghamin linja-autoasemalle jatkavia kaukobussiyhteyksiä. Terminaalien tuloaulan ulkopuolelta on mahdollista ottaa taksi keskustaan. Lentoasemalla on lisäksi monia autonvuokrauspisteitä, ja se sijaitsee M42-moottoritien varrella, joten myös auton vuokraaminen ja Birminghamiin ajaminen käy kätevästi.

Varaa lennot Birminghamiin ja hotellihuone kanaalin varrelta jo tänään! Expedian kautta tämä kaikki onnistuu helposti ja samalla kertaa. Voit jopa vuokrata auton, jos mielesi tekee tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöihin neljällä pyörällä.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Birmingham

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 104 € yhdensuuntaisille lennoille ja 129 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa