Halvimmat lennot kohteeseen Gatwick

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 68 € yhdensuuntaisille lennoille ja 121 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Feb 23, 2020

Lähtö myöhästyi mutta se ei ollut Finnairin vika. Mukavasti pidettiin asiakkaat ajantasalla.

Lisätietoja – Gatwick

Lennot Gatwickiin

Jos etsit unohtumattomia seikkailuja, Lontoo on sinun paikkasi. Expedian edulliset lennot Lontoon Gatwickiin vievät sinut näkemään tämän Ison-Britannian ihmeen ilman järkyttäviä lentohintoja. London Eye nostaa sinut taivaisiin. Kulje Piccadilly Circuksen ympäri. Näe maailmankuulu Big Ben ja suuntaa sitten Oxford Streetille shoppailemaan vaikka Marks & Spencerillä ja Selfridgesin tavaratalossa. Kun varaat lennon Lontooseen alennettuun hintaan, tämä kaikki on ulottuvillasi.

Edulliset lentoliput Gatwickiin: Millaiset paikat varata?

Loma alkaa jo lentomatkasta, ja matkustusluokka vaikuttaa myös lentokokemukseen. Vaikka osa matkustajista yhdistää edulliset hinnat epämukavaan paikkaan koneessa, monet lentoyhtiöt tarjoavat edullisia palveluita, joiden ansiosta lento määränpäähän on mahdollisimman rentouttava. Lisäksi tarjoukset voivat olla ällistyttävän hyviä.

Mikään ei kuitenkaan vedä vertoja yläilmojen ykkösluokalle. Ensimmäinen luokka on ilmeinen valinta sinulle, joka haluat tulla kohdelluksi kuin kuninkaallinen. Lentoyhtiöstä riippumatta saat käyttöösi henkilökohtaiset viihdevälineet, yksityisemmän istuimen, gourmet-tason ateriat ja ilmaiset juomat. Business-luokka on erinomainen vaihtoehto ensimmäisen luokan ja turistiluokan välimaastossa, sillä se tarjoaa enemmän jalkatilaa, koneeseen nousun ensimmäisenä ja erinomaisen palvelun lennon aikana. Muista tarkistaa erikoistarjoukset ennen ostopäätöstä. Koskaan ei voi tietää, milloin ohittamaton tarjous tulee vastaan.

Varaukset ja hintatiedot

Joko haluat varata matkan? Anna Expedian auttaa sinua varauksissasi. Kerro meille, milloin haluat matkustaa, niin me kerromme erikoishinnoista, jotka sopivat aikatauluusi ja budjettiisi. Voit tehdä selauksesi lentoyhtiön mukaan, jos haluat kerätä lentopisteitä matkallasi Englantiin. Se on paras tapa nähdä maailmaa.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Gatwick tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Tietoa lennoista kohteeseen Gatwick

Kohdelentokenttä Gatwick
Kohdelentokentän IATA-koodi LGW
Kohdekaupunki Lontoo

Suosittuja lentoja kohteeseen Gatwick

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 68 € yhdensuuntaisille lennoille ja 121 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.