Halvat lennot Lanzarote

Halvimmat lennot kohteeseen Lanzarote

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 117 € yhdensuuntaisille lennoille ja 249 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Lufthansa
Lufthansa
Iberia
Lufthansa
Lufthansa
Iberia

Lisätietoja – Lanzarote

Tietoja Lanzarotesta

Lennot Lanzarotelle

Lanzarote on Espanjalle kuuluvien Kanariansaarten itäisin saari. Se sijaitsee noin 125 kilometrin päässä Afrikan länsirannikolta ja noin tuhannen kilometrin päässä Manner-Espanjasta. Saaren pääkaupunki ja suurin kaupunki on Arrecife, mutta matkailu keskittyy etenkin Puerto del Carmeniin, Playa Blancaan sekä saaren luontokohteisiin, kuten Timafayan luonnonpuistoon ja saaren moniin luoliin. Lanzaroten lentoasema sijaitsee Arrecifen lähistöillä. Suomesta perille pääsee suoraan vain lomalennoilla, mutta reittilennoilla perille pääsee tekemällä välilaskun esimerkiksi Madridissa tai Lontoossa.

Lanzaroten lentoasema sijaitsee noin 5 kilometrin päässä pääkaupunki Arrecifen keskustasta. Monet lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja eurooppalaisista kaupungeista saarelle, joten välilaskullisen lennon löytäminen on helppoa. Suomesta lähteville suorille lomalennoille on joskus tarjolla niin sanottuja Pelkkä lento -paikkoja. Ne ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat suoraan perille mutta et kaipaa pakettimatkoja.

Lanzarote on tullut tutuksi etenkin talvikohteena, kun Manner-Euroopassa on liian kylmää uimiseen. Saari sopii kuitenkin oivallisesti ympärivuotiseksi kohteeksi, ja Atlantin vaikutuksesta kesän kuumuus ei ole aivan niin tukahduttavaa kuin samoilla leveysasteilla keskimäärin. Edullisimpien lentojen löytämiseksi tee varaus ajoissa ja vältä joulua sekä muita juhlapyhiä ja loma-aikoja. Jos mahdollista, kannattaa myös lentää keskellä viikkoa, jolloin lennot ovat yleisesti ottaen viikonloppuja edullisempia.

Lanzarote tarjoaa suosittujen rantakohteiden lisäksi myös upeaa luontoa. Saaren lähes kaikki talot ovat valkoiseksi rapattuja ja matalia, mikä tarjoaa aivan omanlaisensa tunnelman. Lisäksi saaren keskiosien maisemat vaikuttavat siltä, kuin olisit keskellä Saharaa tai jopa Marsin pinnalla – mutta olet kuitenkin EU:ssa lähellä kaikkia moderneja mukavuuksia.

Lentäminen Suomesta Lanzarotelle

Suorat lomalennot Suomesta Lanzarotelle kestävät 6 tuntia. Reittilennot kestävät luonnollisesti pidempään, sillä konetta on vaihdettava esimerkiksi Madridissa. Koska Lanzarote kuuluu EU- ja euromaa Espanjaan, rajan ylittäminen on helppoa ja rahaa ei tarvitse vaihtaa. Suurimmissa kaupungeissa ja turistikohteissa on myös runsaasti raha-automaatteja.

Lennot Lanzaroten lentoasemalle

Lanzaroten lentoasema on keskikokoinen espanjalainen lentoasema. Se palvelee vuosittain reilua viittä miljoonaa espanjalaista ja ulkomaalaista matkustajaa. Koska Lanzarote on yksi Euroopan suurimmista turistikohteista, lentoasema vastaanottaa tavallisten reittilentojen lisäksi myös suuren määrän lomalentoja.

Lanzaroten lentoasema sijaitsee noin 5 km:n päässä Lanzaroten pääkaupungista Arrecifestä. Lentoasemalta on linja-autoyhteyksiä eri puolille saarta. Linja-auto numero 22 vie matkustajat lentoasemalta Arrecifeen 10 minuutissa maanantaista perjantaihin. Linjan pysäkit sijaitsevat molempien terminaalien tuloaulojen edustalla. Viikonloppuisin ja juhlapäivien aikana lentoaseman ja Arrecifen välillä kulkee linja 23, joka pysähtyy useammalla pysäkillä. Linja numero 161 yhdistää lentoaseman Puerto del Carmeniin ja Playa Blancaan. Koko matka Playa Blancaan kestää noin tunnin, mutta lentoaseman läheisyydessä sijaitsevaan Puerto del Carmeniin pääsee huomattavasti nopeammin. Viikonloppuna matkustavien kannattaa muistaa, että linja-autot kulkevat etenkin sunnuntaisin harvakseltaan. Vaikka linja-autot ovatkin edullinen ja luotettava vaihtoehto, etenkin ryhmässä matkustavien ja Arrecifessä tai Puerto del Carmenissa yöpyvien kannattaa harkita myös taksia. On hyvä muistaa, että taksi tulee ottaa ainoastaan tuloaulojen edustalla olevilta taksitolpilta. Lentoasema sijaitsee saaren eri osat yhdistävän LZ-maantien vieressä, joten vuokraamalla auton pääset nopeasti mihin tahansa saaren kolkkaan.

Expedian kautta pääset kätevästi Lanzarotelle ja löydät mukavan hotellihuoneen vaikkapa saaren etelärannalta tai pääkaupungista! Ja vaikka haluaisitkin matkallasi keskittyä rantaelämään, ei sisäosien karua kauneutta kannata jättää näkemättä, joten vuokraa samalla auto!

Suosittuja lentoja kohteeseen Lanzarote

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 117 € yhdensuuntaisille lennoille ja 249 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Iberia
Lufthansa