Halvat lennot Mogán

Halvimmat lennot kohteeseen Mogán

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 110 € yhdensuuntaisille lennoille ja 110 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Iberia
Iberia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
SAS
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Air France
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

14. marrask. 2019

Ei in flight palvelua kuten muilla yhtiöillä

Tarkistettu asiakas
Helsinki – LasPalmas · Finnair

Lisätietoja – Mogán

Lennot Mogániin

Gran Canarian lounaisosassa sijaitseva Mogán on idyllinen kunta, jossa sijaitsee myös suosittu ja kaunis Puerto de Mogánin kylä. Viehättävä merenrantakylä on täynnä monenlaisia hotelleja, ravintoloita ja kahviloita. Expedian kautta löydät kätevästi sekä parhaat lentoyhteydet että kätevät pakettitarjoukset Mogániin.

Sekä perinteiset lentoyhtiöt että halpalentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja Suomesta Gran Canarialle. Suosituin lomakausi on lokakuun alkupuolelta huhtikuun loppupuolelle. Silloin tarjolla on myös suurempi määrä suoria lentoja. Helsingistä suoraan Gran Canarialle lennettäessä matka-aika on noin kuusi tuntia.

Mogán on oivallinen lomakohde niin lapsiperheille kuin pariskunnillekin. Upeat kaarisillat ja satamakaupungin tunnelma luovat romanttisen ympäristön vaikkapa häämatkalle. Paikka on tunnettu kalaravintoloistaan, joten merellisestä ruosta pitävälle on tiedossa upeita vaihtoehtoja. Jos pelkkä rentoutuminen rannalla ja ravintoloissa ei riitä, voit myös esimerkiksi harrastaa golfia championship-tasoisella Anfi Tauro Golf -golfkentällä aivan Puerto de Mogánin kylän kupeessa. Jos haluat kulkea Mogánin alueella ja ympäri Gran Canarian saarta vieläkin kätevämmin, vuokraa auto Mogániin Expedian kautta lentojen varaamisen yhteydessä.

Lentäminen Suomesta Mogániin

Gran Canarian kansainvälinen lentoasema sijaitsee lähellä saaren pääkaupunkia Las Palmasia. Suoria lentoja Las Palmasiin on lähinnä lomakaudella eli talviaikaan, mutta ei välttämättä viikon jokaisena päivänä. Suoria lentoja tarjoavat jotkin matkanjärjestäjät, suuremmat lentoyhtiöt sekä halpalentoyhtiöt. Lomakaudella suoria lentoja on sekä Helsingistä että Oulusta, ja matka aika on noin kuusi tuntia. Gran Canarian kansainväliseltä lentoasemalta on matkaa Mogániin noin 60 kilometriä. Kanariansaaret kuuluvat Espanjalle, joten rahayksikkö on euro eikä rajamuodollisuuksista tarvitse huolehtia.

Lennot Gran Canarian lentoasemalle

Mogániin on helpointa matkustaa sesonkiaikana lokakuun alkupuolelta huhtikuun loppupuolelle, sillä silloin lentoja on enemmän. Suoria lentoja ei ole viikon jokaisena päivänä, mutta vaihtoehtoja kuitenkin riittää, etenkin Helsingistä lennettäessä. Gran Canarialle voi lentää myös sesongin ulkopuolella, mutta silloin konetta joutuu yleensä vaihtamaan jossain päin Eurooppaa, esimerkiksi Madridissa tai Frankfurtissa. Suora lento kestää noin kuusi tuntia Helsingistä ja noin kuusi ja puoli tuntia Oulusta. Yhdellä vaihdolla lennettäessä matka-aika on noin seitsemästä ja puolesta tunnista jopa yli kymmeneen tuntiin.

Gran Canarian kansainvälinen lentoasema on Kanariansaarten vilkkain ja Espanjan viidenneksi vilkkain lentoasema. Sen kautta kulkee vuosittain yli 10 miljoonaa lentomatkustajaa. Matkaa lentoasemalta Las Palmasin kaupunkiin on 18 kilometriä ja Mogániin noin 60 kilometriä. Lentoasemalta on suora ja suhteellisen edullinen linja-autoyhteys Mogániin. Lentoasemalta voi myös matkustaa linja-autolla Las Palmasiin ja jatkaa sieltä eteenpäin kohti Mogánia. Toinen mahdollisuus on vuokrata auto tai ottaa taksi, mutta suhteellisen suuren etäisyyden vuoksi taksimatka on melko kallis. Jos matkaseurueeseen kuuluu paljon ihmisiä, on taksin ottaminen kuitenkin varteenotettava vaihtoehto.

Mogán ja Gran Canaria

Gran Canaria on Espanjalle kuuluvien Kanariansaarten suurin saari. Se sijaitsee Atlantin valtameressä runsaan 200 kilometrin päässä Pohjois-Afrikan länsirannikosta. Mogánin kunta sijaitsee Gran Canarian saaren lounaisrannikolla. Sen keskustaajama Mogán sijaitsee noin 10 kilometrin päässä rannikolta. Rannikolla puolestaan sijaitsee Puerto de Mogánin kylä, joka on hyvin suosittu lomakohde. Monet matkailijat varaavatkin Mogánin-hotellin nimenomaan Puerto de Mogánista, ja itsellesi sopivan vaihtoehdon löydät tietenkin Expedian kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Mogán

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 110 € yhdensuuntaisille lennoille ja 110 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Iberia
Iberia