Halvat lennot Saimaan järvi

Halvimmat lennot kohteeseen Saimaan järvi

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 130 € yhdensuuntaisille lennoille ja 271 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Saimaan järvi

Lennot Saimaalle

Kauneudestaan tunnettu Saimaa on Suomen suurin järvi ja myös yksi Euroopan suurimmista järvistä. Suur-Saimaa koostuu useista salmien yhdistämistä järvenselistä. Niistä suurin ja tunnetuin on Etelä-Saimaa, jota monesti kutsutaan yksinkertaisesti vain Saimaaksi. Saimaan rannalla sijaitsee useita tunnettuja ja tärkeitä kaupunkeja, kuten Lappeenranta etelässä, Savonlinna keskellä ja Joensuu pohjoisessa. Siten Saimaan alueelle on helppo saapua myös lentäen, huolimatta siitä, missä päin Saimaata oma lomakohde sijaitsee. Verkon kautta on helppo varata halvat lennot Saimaalle, esimerkiksi Lappeenrannan, Savonlinnan tai Joensuun lentoasemalle. Tarjolla on myös monenlaisia pakettimatkoja Saimaalle.

Saimaan alueella on monta eri lentoasemaa. Vilkkain Saimaan alueen lentoasemista on Joensuun lentoasema, ja sinne on runsaasti yhteyksiä Helsinki-Vantaalta. Lappeenrannan ja Savonlinnan lentoasemat ovat pienempiä. Lappeenrannan lentoasemalle ei tätä kirjoitettaessa ole kotimaan lentoja, mutta uusia reittejä voidaan tulevaisuudessa avata. Saimaan rannalla sijaitsevassa Mikkelissä on myös lentoasema, mutta sinne ei ole ollut säännöllistä matkustajaliikennettä enää vuosiin. Eri lentovaihtoehtoja vertailemalla on joka tapauksessa helppo löytää edullisia lentotarjouksia Saimaalle.

Saimaata voidaan pitää täydellisenä esimerkkinä idyllisestä suomalaisesta järvimaisemasta. Järvellä voi tehdä kaikenlaista aina mökkeilystä, saunomisesta ja kalastuksesta vesiurheiluun, sukeltamiseen ja patikointiin. Verkon kautta on helppo varata mökki tai hotellihuone Saimaan rannalta. Lisäksi auton vuokraaminen Saimaan-matkaa varten on erittäin hyvä idea, sillä autolla on helppo ajaa perille omaan majapaikkaan. Lisäksi autolla Saimaan alueeseen pääsee tutustumaan helpommin loman aikana.

Lentäminen Saimaalle

Verkon kautta on helppo varata lentoliput Saimaalle. Riippuen siitä, missä loman haluaa viettää, lentoja voi hakea joko Lappeenrantaan, Savonlinnaan tai Joensuuhun. Suomen sisäisillä lennoilla minkäänlaisista rajamuodollisuuksistakaan ei tarvitse huolehtia, joten matkustaminen on helppoa. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä muutama kuukausi ennen matkaa.

Lennot Lappeenrannan lentoasemalle

Lappeenrannan lentoasema on pieni lentoasema, jonne tätä kirjoitettaessa ei lennetä yhtään kotimaan lentoa. Tilanne saattaa kuitenkin tulevaisuudessa muuttua, sillä lentoasemalta on aiemmin ollut suora lentoyhteys Helsinkiin. Lentoasema sijaitsee aivan Lappeenrannan keskustan vieressä, noin kahden kilometrin päässä Lappeenrannan matkakeskuksesta. Lappeenrannan paikallisliikenteen bussilinjat pysähtyvät lentoaseman edustalla. Lentoasemalla on myös ollut autonvuokrausmahdollisuus. Lentoasema sijaitsee aivan valtateiden varrella, joten sieltä on helppo siirtyä autolla eri paikkoihin eteläisen Saimaan alueella.

Lennot Savonlinnan lentoasemalle

Myös Savonlinnan lentoasema on pieni, eikä sieltä ole kovinkaan paljon lentoja. Savonlinnan ja Helsingin välillä on kuitenkin ollut säännöllistä matkustajaliikennettä, joten Savonlinnaan lentäminen voi tulla kyseeseen. Lentoasema sijaitsee vajaan 15 kilometrin päässä Savonlinnan keskustasta. Lentoasemalla on ollut autonvuokrausmahdollisuus, ja autolla Saimaan keskiosien eri paikkoihin pääsee lentoasemalta helposti ja nopeasti. Lentoasemalta pääsee sujuvasti siirtymään kävellen viereisen valtatien varrella olevalle bussipysäkille. Bussilla pääsee helposti niin Savonlinnaan kuin muuallekin.

Lennot Joensuun lentoasemalle

Joensuun lentoasema on selvästi suurin Saimaan alueen lentoasemista. Lentoasema on vastaanottanut vuodessa yli 100 000 matkustajaa, ja Finnair on tarjonnut säännöllisiä yhteyksiä Joensuun ja Helsinki-Vantaan välillä. Lentoasema sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Keskustan ja lentoaseman välillä on linja-autoyhteys. Lentoasemalta voi myös vuokrata auton, ja autolla Joensuun lentoasemalta pääsee helposti ja nopeasti eri paikkoihin Saimaan pohjoisosissa.

Pohjois-Suomesta lentävien kannattaa harkita myös lentämistä Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja siirtymistä sieltä maateitse Saimaan rannoille. Esimerkiksi ajoaika Helsinki-Vantaalta Lappeenrantaan on vain noin kaksi ja puoli tuntia.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Saimaan järvi COVID-19:n takia?
Näinä hankalina aikoina lukuisat lentoyhtiöt tarjoavat entistä enemmän joustavuutta. Käy asiakaspalveluportaalissamme saadaksesi tärkeitä tietoja kohteen Saimaan järvi lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta COVID-19:n takia.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Saimaan järvi meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Tajuamme, että matkasuunnitelmat voivat muuttua hyvin nopeasti, joustavan lentolipun valitseminen Expedian avulla on hyvä ajatus. Valitse yksinkertaisesti “Joustavat muutoskäytännöt” -suodattimen alapuolelta “Ei muutosmaksua”. Halpa, joustava lentosi kohteeseen Saimaan järvi on ainoastaan muutaman napsautuksen päässä.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Saimaan järvi matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemian johdosta tulleet tiukat turvallisuuskäytännöt ovat muuttaneet tämänpäivän matkustamista. Tässä on muutama kätevä vinkki, jotka sinun kannattaa lukea ennen kuin suuntaat kohteeseen Saimaan järvi:

  • Katsasta sekä kohteesi että lähtöpaikkasi rajoitukset ja säännöt. Matkustaminen ei ehkä ole mahdollista paikallisten olosuhteiden vuoksi, joten älä unohda tehdä selvityksiä ennen kuin varaat lennon.
  • Kun kävelet lentokentän turvatarkastuksen halki, älä riisu kasvomaskiasi. Sinua neuvotaan jossain vaiheessa laskemaan sitä hetkiseksi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Kasvomaskin käyttämisestä kieltäytyviä matkustajia saatetaan sakottaa, ja heidät saatetaan saattaa ulos terminaalista.
  • Älä anna tarkastuskorttiasi lentoaseman työntekijälle vaan aseta se itse suoraan skannerin päälle. Nosta se sen jälkeen ylös tarkistettavaksi.
  • Matkustajat voivat ottaa käsimatkatavaroihin käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Käsihuuhde täytyy ottaa pois käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksessa.
  • Jotta turvatarkastuslinjastolla kulkisi mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä, pistä henkilökohtaiset tavarat, kuten puhelimesi, kolikkosi ja avaimesi, tavarakaukalon sijasta käsimatkatavaroihin.
  • Jos haluat tuoda ruokaa koneeseen, pistä se läpinäkyvään muovipussiin ja sen jälkeen tavarakaukaloon. Näin on paljon epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu koskemaan käsimatkatavaroihisi ja ruokaasi tarkistaakseen ne.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Saimaan järvi?
Yksi helpoimmista tavoista napata edulliset lentoliput kohteeseen Saimaan järvi on olla joustava matkapäivien suhteen. Hae lentoja ja napsauta sitten hakutulosten yläpuolella olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä. Sen avulla näet läheisten päivien halvimmat hinnat. Kohteeseen Saimaan järvi menevän lennon paras hinta oli viimeisten seitsemän päivän aikana 271 €. Lennon varaaminen etukäteen auttaa sinua usein saamaan vieläkin isomman tarjouksen.
Kuinka paljon lento kohteeseen Saimaan järvi maksaa?
Menopaluumatka kohteeseen Saimaan järvi maksoi viimeisten seitsemän päivän aikana 271 € – 317 €. Kohteesta Helsinki (HEL) lähtevät yhdensuuntaiset lennot taas olivat niinkin halpoja kuin 130 €.
Mitkä ovat kohteen Saimaan järvi suosituimmat lentokentät?
Aloita kohteen Saimaan järvi matkasi suunnittelu varaamalla liput yhdelle 8 kuukausittaisesta lennosta, jotka laskeutuvat kentälle Lappeenranta (LPP). Tämä on alueen päälentokenttä.
Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Saimaan järvi?
Lentolippujen hinnat olivat suurin piirtein 271 € – 317 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Kun olet valmis varaamaan, olemme valmiita auttamaan sinua löytämään halvat lennot kohteeseen Saimaan järvi.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Saimaan järvi?
Halvin ajankohta varata lento kohteen Saimaan järvi lomaa varten on tammikuussa. Lentoliput ovat kaikkein hintavimmat kesän ja talven loma-aikoina, joten vältä varauksien tekemistä silloin, mikäli mahdollista.
Tietoa lennoista kohteeseen Saimaan järvi
KohdelentokenttäJoensuu
Kohdelentokentän IATA-koodiJOE
KohdekaupunkiJoensuu
Lennon hinta271 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Saimaan järvi

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 130 € yhdensuuntaisille lennoille ja 271 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair