Halvat lennot San Diego

Halvimmat lennot kohteeseen San Diego

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 414 € yhdensuuntaisille lennoille ja 682 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Air France
KLM
Finnair
American Airlines
Icelandair
Singapore Airlines
KLM
Air France

Lisätietoja – San Diego

Lennot San Diegoon

Yhdysvaltain länsirannikolla sijaitseva San Diego saattaa olla hieman tuntemattomampi kuin Kalifornian muut suurkaupungit, mutta siellä riittää silti paljon nähtävää. Lämpimän ilmaston, aavikon läheisyyden sekä meren ja hiekkarantojen ansiosta kaupungissa voi tehdä kaikenlaista. Suomesta ei ole suoria lentoja San Diegoon, vaan konetta on vaihdettava esimerkiksi Lontoossa. Expedian kautta sopivan matkasuunnitelman laatiminen käy helposti.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi lentää suoraan esimerkiksi Lontoon Heathrow’n lentoasemalle tai New Yorkin John F. Kennedyn lentoasemalle ja jatkaa sieltä eteenpäin San Diegoon. Toinen mahdollisuus on varata lennot Los Angelesiin ja jatkaa sieltä junalla San Diegoon. Jos automatkailu Yhdysvalloissa kiinnostaa, kannattaa harkita lentämistä vaikkapa San Franciscoon tai Las Vegasiin. Kun vuokraat auton Expedian kautta, matka San Diegoon taittuu mukavasti omaan tahtiin Yhdysvaltain länsiosien karun kauniista maisemista nauttien.

Meksikon rajan läheisyydessä sijaitseva San Diego tarjoaa kokemuksia moneen eri makuun. Kilometrien pituiset rannat suorastaan kutsuvat surffaamaan, ottamaan aurinkoa ja sukeltamaan. San Diegossa on myös koko perheelle sopivia kohteita, kuten San Diegon eläintarha. Vanhoja rakennuksia sekä kaunista luontoa on tarjolla esimerkiksi Balboan puistossa. San Diegon ilmasto on miellyttävä, ja sinne on hyvä matkustaa mihin vuodenaikaan tahansa. Talvi on kuitenkin sateisempi ja viileämpi, joten rantalomalle paras aika on kesä.

Lentäminen Suomesta San Diegoon

Koska Suomesta ei voi lentää suoraan San Diegoon ja koska kaupunki sijaitsee lähes maapallon toisella puolella, matkustusajat ovat pitkiä, keskimäärin noin 20 tuntia. Suomalaiset eivät tarvitse viisumia USA:han, kun matka-aika on alle 90 päivää ja matkan tarkoitus on turismi. Matkustajan on kuitenkin täytettävä viisumivapauden ehdot sekä suoritettava kaikki tarvittavat maksut. Yhdysvalloissa on helppo nostaa rahaa automaateista, mutta pieni määrä Yhdysvaltain dollareita on silti hyvä vaihtaa jo ennen matkaa.

Lennot San Diegon kansainväliselle lentoasemalle

San Diegon kansainvälinen lentoasema on yksi maailman vilkkaimmista yksikiitorataisista lentokentistä. Sen läpi kulkee vuosittain vajaa parikymmentä miljoonaa matkustajaa, etenkin Yhdysvaltain ja Pohjois-Amerikan sisällä. Asemalta on kuitenkin myös muutama yhteys kaukokohteisiin, kuten Lontooseen ja Tokioon.

San Diegon lentoasema sijaitsee viitisen kilometriä kaupungin keskustasta koilliseen. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, ja kansainväliset lennot ovat perinteisesti laskeutuneet terminaaliin 2. Lentoasemalta on MTS:n linja-autoyhteys sekä kaupungin keskustaan että myös juna-asemalle. Toinen vaihtoehto on ottaa taksi – koska lentoasema sijaitsee keskustan välittömässä läheisyydessä, taksimatkan hinta ei nouse kovinkaan korkeaksi. Jotkin hotellit tarjoavat myös suoria linja-autoyhteyksiä lentoasemalta hotellille, joten kuljetusmahdollisuus kannattaa varmistaa omasta hotellista.

Lennot Los Angelesin kansainväliselle lentoasemalle

Matkustajat voivat myös lentää Los Angelesiin ja jatkaa sieltä eteenpäin San Diegoon. Los Angelesin lentoasemalta on suora lentobussiyhteys Union Stationin asemalle, josta voi jatkaa junalla suoraan San Diegoon. Matka-aika on vajaat kolme tuntia, joten lentäminen Los Angelesiin on varteenotettava vaihtoehto, jos esimerkiksi välilaskujen vuoksi lentoaika San Diegoon nousee kohtuuttoman pitkäksi.

Jos haluat päästä mahdollisimman helpolla, hyödynnä Expedian tarjoamia käteviä Lento + hotelli -pakettitarjouksia. Niiden avulla voit varata lennot ja hotellin samaan aikaan ja säästää ajassa sekä mahdollisesti myös hinnassa. Jos haluat yhdistää San Diegon matkaasi myös muita kohteita Kaliforniassa, Expedian kautta voit varata hotellihuoneen haluamastasi kaupungista ja vuokrata auton vaikkapa koko matkan ajaksi.

Suosittuja lentoja kohteeseen San Diego

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 414 € yhdensuuntaisille lennoille ja 682 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Turkish Airlines