Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hamburg Dungeon

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hamburg Dungeon. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hamburg Dungeon, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hamburg Dungeon paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hamburg Dungeon upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hamburg Dungeon? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hamburg Dungeon lähellä kohdetta Hamburg Dungeon. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hamburg Dungeon, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 548 majoitusliikettä kohteen Hamburg Dungeon lähellä
Steigenberger Hotel Hamburg 109 €
Steigenberger Hotel Hamburg

Steigenberger Hotel Hamburg

Heiligengeistbruecke 4, Hampuri, HH
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Neuer Wall ja Bleichenhof-Passage Hamburg sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolain kirkko ja Pyhän Mikaelin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadthausbrücken S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rödingsmarktin U-Bahn-asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Ruby Lotti Hotel Hamburg 85 €
  Ruby Lotti Hotel Hamburg

  Ruby Lotti Hotel Hamburg

  Düsternstraße 1-3, Hampuri
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Neuer Wall, Pyhän Mikaelin kirkko ja Hampurin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Miniatur Wunderland (huvipuisto) ja Hamburg Dungeon (museo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Stadthausbrücken S-Bahn-asema ja Rödingsmarktin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novum Hotel Eleazar City Center 60 €
   Novum Hotel Eleazar City Center

   Novum Hotel Eleazar City Center

   Bremer Reihe 12-14, Hampuri, HH
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ohnsorg Theater (teatteri), Hampurin taidehalli ja Moenckebergstrasse sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hampurin kaupungintalo ja Großmarkt Hamburg ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhof Südin U-Bahn-asema ja Hauptbahnhof Nordin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Novum Hotel Belmondo Hamburg Hbf. 48 €
    Novum Hotel Belmondo Hamburg Hbf.

    Novum Hotel Belmondo Hamburg Hbf.

    Spaldingstr. 70, Hampuri, HH
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hühnerposten eventlocation ja Hampurin taidehalli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Moenckebergstrasse ja Hampurin kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Steinstraßen U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hauptbahnhof Südin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Westin Hamburg 143 €
     The Westin Hamburg

     The Westin Hamburg

     Platz der Deutschen Einheit 2, Hampuri, HH
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Elbe Philharmonic Hall (konserttitalo), Miniatur Wunderland (huvipuisto) ja Hamburg Dungeon (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Mikaelin kirkko ja Cap San Diego (museolaiva) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baumwallin U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rödingsmarktin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Novum Style Hotel Hamburg-Centrum 48 €
      Novum Style Hotel Hamburg-Centrum

      Novum Style Hotel Hamburg-Centrum

      Steindamm 68-70, Hampuri, HH
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg, Hampurin taidehalli ja Moenckebergstrasse sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hampurin kaupungintalo ja Miniatur Wunderland (huvipuisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Hauptbahnhof Südin U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lohmühlenstraßen U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Lindner Hotel Am Michel 83 €
       Lindner Hotel Am Michel

       Lindner Hotel Am Michel

       Neanderstr. 20, Hampuri, HH
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Mikaelin kirkko ja Reeperbahn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. St. Paulin satamalaiturit ja Jungfernstieg ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. St. Paulin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Stadthausbrücken S-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Hamburg Emporio
        Scandic Hamburg Emporio

        Scandic Hamburg Emporio

        Dammtorwall 19, Hampuri, HH
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hamburger Dom, Jungfernstieg ja Hamburg Messe and Congress (messu- ja kongressikeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Congress Center Hamburg (kokouskeskus) ja Reeperbahn ovat myös 2 kilometrin päässä. Gänsemarktin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Stephansplatzin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.