Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hamburg Dungeon

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hamburg Dungeon. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hamburg Dungeon, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hamburg Dungeon paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hamburg Dungeon upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hamburg Dungeon? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hamburg Dungeon lähellä kohdetta Hamburg Dungeon. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hamburg Dungeon, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 559 majoitusliikettä kohteen Hamburg Dungeon lähellä
Hotel Atlantic Kempinski Hamburg 179 €
Hotel Atlantic Kempinski Hamburg

Hotel Atlantic Kempinski Hamburg

An der Alster 72-79, Hampuri, HH
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Binnenalster ja Hampurin taidehalli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Moenckebergstrasse ja Hampurin kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hauptbahnhof Nordin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hauptbahnhofin S-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Courtyard by Marriott Hamburg City 88 €
  Courtyard by Marriott Hamburg City

  Courtyard by Marriott Hamburg City

  ADENAUERALLEE 52, Hampuri
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg, Moenckebergstrasse ja Hampurin taidehalli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hampurin kaupungintalo ja Miniatur Wunderland (huvipuisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Berliner Torin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hauptbahnhof Südin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Steigenberger Hotel Hamburg 135 €
   Steigenberger Hotel Hamburg

   Steigenberger Hotel Hamburg

   Heiligengeistbruecke 4, Hampuri, HH
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Neuer Wall ja Bleichenhof-Passage Hamburg sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolain kirkko ja Pyhän Mikaelin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadthausbrücken S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rödingsmarktin U-Bahn-asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Hamburg Emporio 87 €
    Scandic Hamburg Emporio

    Scandic Hamburg Emporio

    Dammtorwall 19, Hampuri, HH
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hamburger Dom, Jungfernstieg ja Hamburg Messe and Congress (messu- ja kongressikeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Congress Center Hamburg (kokouskeskus) ja Reeperbahn ovat myös 2 kilometrin päässä. Gänsemarktin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Stephansplatzin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ruby Lotti Hotel Hamburg 93 €
     Ruby Lotti Hotel Hamburg

     Ruby Lotti Hotel Hamburg

     Düsternstraße 1-3, Hampuri
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Neuer Wall, Pyhän Mikaelin kirkko ja Hampurin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Moenckebergstrasse ja Miniatur Wunderland (huvipuisto) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Stadthausbrücken S-Bahn-asema ja Rödingsmarktin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Westin Hamburg 162 €
      The Westin Hamburg

      The Westin Hamburg

      Platz der Deutschen Einheit 2, Hampuri, HH
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Elbe Philharmonic Hall (konserttitalo), Miniatur Wunderland (huvipuisto) ja Hamburg Dungeon (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Mikaelin kirkko ja Cap San Diego (museolaiva) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baumwallin U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rödingsmarktin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Novum Hotel Eleazar City Center 58 €
       Novum Hotel Eleazar City Center

       Novum Hotel Eleazar City Center

       Bremer Reihe 12-14, Hampuri, HH
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ohnsorg Theater (teatteri), Moenckebergstrasse ja Hampurin taidehalli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hampurin kaupungintalo ja Großmarkt Hamburg ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhof Südin U-Bahn-asema ja Hauptbahnhof Nordin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt 107 €
        AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt

        AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt

        Am Sandtorkai 4, Hampuri, HH
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kansainvälinen merimuseo, Miniatur Wunderland (huvipuisto) ja Hamburg Dungeon (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Elbe Philharmonic Hall (konserttitalo) ja Moenckebergstrasse ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Messbergin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Steinstraßen U-Bahn-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.