Suomessa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Kuva: wanderer

Hotellit Hämeenlinna

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Suodatusperuste

Suositut suodattimet
Majoitusliikkeen taso
Budjettisi
Asiakasarvosana
Maksutapa
Majoitusliikkeen tyyppi
Alue
Suositut kohteet
Palvelut/mukavuudet
Esteettömyys
Matkan tyyppi
Aulanko Lake Villa - Peace & Privacy
3.5 out of 5
168 Aulangon-Heikkilän tie, Hämeenlinna
Hinta on 425 € per yö ajalle 26. lokak. viiva 27. lokak.
7.51 km kaupungin keskustasta
Aulanko Lake Villa - Peace & Privacy
Hotelli Vanajanlinna
3 out of 5
Vanajanlinnantie 485, Hämeenlinna
Hinta on 140 € per yö ajalle 31. lokak. viiva 1. marrask.
10.7 km kaupungin keskustasta
4.2/5Very Good! (89 arvostelua)

"Vanajanlinna on joka kesäinen kohde sen upean golfkentän ja ihastuttavan hotellin sekä miljöön vuoksi. Meidän ykkössuosikki Suomessa!"…"

Arvosteltu 14.7.2020

Hotelli Vanajanlinna
Scandic Aulanko
4 out of 5
Aulangontie 93, Hämeenlinna
Hinta on 104 € per yö ajalle 16. marrask. viiva 17. marrask.
9.22 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (474 arvostelua)

"Hieno miljöö, paljon tekemistä 12-vuotiaan kanssa matkustavalle. Hyvä korona-ajan kotimainen vaihtoehto kylpylämatkalle Tallinnaan. Hotellin ravintolassa oli huomioitu kasvissyöjät, myös vegaanit. Henkilökunta oli ystävällistä myös lapsille. Huoneessa jäätiin kaipaamaan tallelokeroa ja siivouksen ..."…"

Arvosteltu 11.8.2020

Scandic Aulanko

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoitusliikkeistä.
Villa Niemikylätissä, Suomessa
Miehoila Talo, Nukkuu 6
Hinta on 348 € per yö ajalle 9. marrask. viiva 10. marrask.
17.83 km kaupungin keskustasta
Miehoila Talo, Nukkuu 6
Kieloranta
3.5 out of 5
Järviöistentie 265, Hämeenlinna
Hae hinnat
19.39 km kaupungin keskustasta
Kieloranta
Vacation Home Varpu in Hämeenlinna - 10 Persons, 2 Bedrooms
Hinta on 342 € per yö ajalle 27. lokak. viiva 28. lokak.
13.95 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Varpu in Hämeenlinna - 10 Persons, 2 Bedrooms
Vacation Home Vanamo in Hämeenlinna - 6 Persons, 2 Bedrooms
Vacation Home Peltokorte in Hämeenlinna - 6 Persons, 2 Bedrooms
Hinta on 305 € per yö ajalle 27. lokak. viiva 28. lokak.
15.59 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Peltokorte in Hämeenlinna - 6 Persons, 2 Bedrooms
Vacation Home Härkälinna in Hämeenlinna - 17 Persons, 2 Bedrooms
Hinta on 1 069 € per yö ajalle 27. lokak. viiva 28. lokak.
13.67 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Härkälinna in Hämeenlinna - 17 Persons, 2 Bedrooms
3 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 8 Kanssa
Hinta on 511 € per yö ajalle 1. marrask. viiva 2. marrask.
17.19 km kaupungin keskustasta
3 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 8 Kanssa
Villa Lehdesmäellä
Hinta on 423 € per yö ajalle 26. lokak. viiva 27. lokak.
13.91 km kaupungin keskustasta
Villa Lehdesmäellä
Aulanko Nature Reserve House – Peace & Privacy
3.5 out of 5
Aulanko Nature Reserve, Hämeenlinna
Hae hinnat
9.01 km kaupungin keskustasta
Aulanko Nature Reserve House – Peace & Privacy
Scandic Hämeenlinna City
3 out of 5
Raatihuoneenkatu 16-18, Hämeenlinna
Hinta on 86 € per yö ajalle 22. marrask. viiva 23. marrask.
10.82 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (582 arvostelua)

"The air in the room was bad and the apartment was a bit poorly cleaned. Staff was friendly in all ways."…"

Arvosteltu 4.9.2019

Scandic Hämeenlinna City
Vacation Home Villa Viola in Hämeenlinna - 5 Persons, 1 Bedrooms
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Hämeenlinna
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Hämeenlinna, Suomi

 

Hotellit Hämeenlinnassa: Hämeenlinna tunnetaan Suomessa tietenkin keskiaikaisesta linnastaan, mutta myös Sibeliuksen kotipaikkana, monipuolisena kulttuurikaupunkina ja Iittalan lasitehtaan kotina. Kotimaan matkailijalle Hämeenlinna tarjoaa lukuisia mukavia hotelleja ja paljon viihdykettä. Hämeenlinna on parhaimmillaan kesän kuukausina, kun valoisat kesäyöt yhdistyvät Vanajaveden kirkkaan veden liplatukseen – klassista Suomi-idylliä parhaimmillaan. Matkustaessasi alueelle, ovat Hämeenlinnan hotellit vain yksi majoitusvaihtoehto muiden joukossa, sillä kaupungin ympäristössä sijaitsee tuhansia kesämökkejä, joissa majoittuminen on myös idyllinen vaihtoehto.

 

Musiikkiperinne elää vahvana – Hämeenlinnan hotellit lähellä tapahtumakeskuksia

 

Sibeliuksen kotipaikkana tunnettu Hämeenlinna on jatkanut vahvoja musiikkiperinteitään myös 2000-luvulla. Paikkakunnalla järjestetään lukuisia festivaaleja ja sen kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas toimii konserttisaleineen vahvasti musiikkielämän myötävaikuttajana. Kulttuurimatkalaiselle Hämeenlinnan hotellit löytyvät kätevästi tärkeimpien tapahtumakeskusten lähettyviltä. Vaihtoehtoisesti majoittua voi vaikka edullisesti leirintäalueella tai hulppeammin kartanomaisemissa. Valinta on vapaa, mutta ehkä vaikea, sillä tarjontaa löytyy.

 

Mennään linnaan!

 

Aivan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa, noin viiden minuutin matkan päässä sijaitsevat upea keskiaikainen Hämeen linna ja Linnanniemen museot. Linna on Pohjoismaiden parhaiten säilynyt keskiaikainen tiililinna, jota on vaalittu suurella huolella, jotta se voisi kertoa tarinoitaan nykyaikojen vierailijoilleen vauvasta vaariin. Linnan alue on auki ympäri vuoden, ja siellä järjestetään kaikkina vuodenaikoina opastettuja kierroksia (kesäisin ja tilauksesta myös muilla kielillä kuin suomeksi). Linnan tiloissa on aina sekä pysyvä näyttely että lisäksi säännöllisin väliajoin vaihtuvia näyttelyitä, joiden ansiosta sillä on aina jotain uutta tarjottavaa jo useammankin kerran paikalla olleille. Linnanniemen museot puolestaan kertovat kiehtovia ja hyvinkin sivistäviä tarinoita Suomen historiasta: Museo Militaria on suomalainen sotamuseo ja Vankilamuseo nimensä mukaisesti vankeinhoidon tilasta kautta aikain kertova museo. Sotamuseon kolmessa kerroksessa pääsee tutustumaan vaiheittain ja aselajeittain Suomen sota- ja armeijahistoriaan aina keskiajalta nykypäivään saakka. Mielenkiintoista sisältöä tarjoava museo on jännittävä ja sivistävä paikka myös perheen pienimmille. Vaikka aihe on raskas, se on osattu muotoilla niin, ettei vanhempien tarvitse murehtia. Vankilamuseossa puolestaan pääsee tutustumaan vankilaelämään ennen ja nyt aidossa vankilamiljöössä. Siellä järjestetään kierroksia myös perheen pienimmille, joten sekin on erinomainen perhekohde. Linnanniemen museoiden lisäksi Hämeenlinnan museotarjontaan kuuluvat muiden muassa Taidemuseo, Sibeliuksen syntymäkoti ja Palanderin kotimuseo. Keskustan tuntumassa sijaitsevat Hämeenlinnan hotellit ovat valintasi, mikäli haluat tutustua kaupungin kattavaan museotarjontaan.

 

Veden äärellä

 

Vanajavesi on Hämeenlinnan sydän. Järvimaisema antaa oman leimansa kaupungin yleisilmeeseen ja sen ansiosta paikkakunta varmasti onkin niin suosittua mökkeilyseutua. Mitäpä olisi mökkimaisema ilman järvisaunaa? Vanajavesi tarjoaa myös runsaasti muuta viihdettä, esimerkiksi sisävesiristeilyjä. Risteilyitä järjestetään monessa eri mittakaavassa ja pääseepä sisävesiä pitkin vaikka Tampereelle asti. Järveä on osattu hyödyntää Hämeenlinnassa myös esimerkiksi reittiliikenteen osana! Erilaiset teemaristeilyt ja -illat ovat erityisen suosittuja. Lähde vaikka perheen kanssa merirosvoristeilylle! Lapset viihtyvät risteilijän kyydissä takuuvarmasti.

 

Vilkkaana tapahtumakaupunkina Hämeenlinna on erinomainen matkakohde kotimaassa. Se tarjoaa viihdettä moneen makuun ja palveluiden taso on taattu. Hämeenlinnassa viihtyvät niin golfaajat kuin kalastajatkin, rokkikansasta puhumattakaan. Sibeliuksen syntymäkaupungilla on tietysti kovat paineet vastata korkeatasoisella kulttuuritarjonnalla odotuksiin, ja sen se myös tekee. Sitä on toki myös siunattu monella historiallisesti mielenkiintoisella nähtävyydellä, kuten keskiaikaisilla harmaakivikirkoilla (esimerkiksi Vanajan kirkko). Ne toimivat esimerkkinä seurakuntien ylläpitämästä rakennustaiteesta. Myös Aulangon puistometsä on erikoinen nähtävyys luonnonsuojelualueineen. Se tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman ihmisen muokkaaman luonnon ja luonnonvoimien suhteeseen. Harjumaisema on historiallisesti merkittävää aluetta monellakin tavalla niin luonnonilmiöiden kuin rakennushistoriankin suhteen. Hämeenlinnan merkitys Suomen kulttuuriperinnössä on eittämättä tärkeä ja siksi sen houkutus matkakohteena onkin erityisen suuri. Hämeenlinnan hotellit yllättävät myös monipuolisuudellaan. Hotellit Hämeenlinnassa soveltuvat niin kulttuuri-, liike-, kuin perhematkailijoillekin. Expedian kautta saat helposti lajaan katsauksen Hämeenlinnan hotellivalikoimaan.

 

Hotellit Hämeenlinnassa – tee varauksesi helposti Expedian kautta

 

Expedian kautta löydät helposti kaikkiin tarkoituksiin sopivat Hämeenlinnan hotellit. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

 
  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivimmat hotellit Hämeenlinnassa.
  •  
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  •  
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellit Hämeenlinnassa haluaminasi päivinä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras paikka yöpyä kohteessa Hämeenlinna?
Hotelli Vanajanlinna on Expedian asiakkaiden suosima majoitusliike. Tässä 3 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on golfkenttä ja 2 ravintolaa. Muihin hyviin vaihtoehtoihin matkustajien arvostelujen perusteella kuuluu Scandic Aulanko ja Original Sokos Hotel Vaakuna.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Hämeenlinna, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat hotellivaraukset ovat täysin hyvitettävä, mikäli ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli useimmiten 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Jos varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat kumminkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisen tekemisestä. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja käytä sitten “ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, jotta löydät parhaat kohteessa Hämeenlinna saatavilla olevat tarjoukset.
Mikä on paras majoituspaikka perheille kohteessa Hämeenlinna?
Scandic Aulanko on perheiden suosima 4 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen 4 sisäuima-allasta ja ravintolan.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen hotelli kohteessa Hämeenlinna?
Original Sokos Hotel Vaakuna on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja baari/aulabaari. Muita hyviä vaihtoehtoja ovat Scandic Aulanko ja Scandic Hämeenlinna City, jos olet lähdössä lomalle lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras yöpymispaikka golflomalle kohteessa Hämeenlinna?
Hotelli Vanajanlinna on suosittu 3 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on golfkenttä ja ilmainen Wi-Fi. Jos haluat lomallasi yöpyä lähellä golfkenttää, muita hyviä vaihtoehtoja ovat Scandic Aulanko ja Scandic Hämeenlinna City.
Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Hämeenlinna, jos haluaa yöpyä lähellä historiallisia kohteita?
Matkustusasiantuntemuksemme perusteella Original Sokos Hotel Vaakuna on loistava 3,5 tähden hotelli, joka on historiasta kiinnostuneiden varattavissa Expedian sivustolla ja josta löytyy ravintola ja ilmainen Wi-Fi. Pari muuta historiallisten kohteiden lähdellä sijaitsevaa vaihtoehtoa ovat Scandic Hämeenlinna City ja Scandic Aulanko. Myös Hame Castle (Hameen linna) ja Sibeliuksen syntymäkoti ovat vierailun arvoisia nähtävyyksiä alueella.
Mitä uima-altaan tarjoavia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Hämeenlinna löytyy?
Scandic Aulanko on suosittu 4 tähden hotelli, josta löytyy 4 sisäuima-allasta, ulkouima-allas ja täyden palvelun kylpylä. Scandic Hämeenlinna City on toinen majoitusvaihtoehto, jossa on paikan päällä oleva uima-allas.

Hotellit Hämeenlinna - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle