Hannover

Hotellit Hannover

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Hannover

Tarkista kohteen Hannover hinnat täksi illaksi eli 25. elok. - 26. elok.
Tarkista kohteen Hannover hinnat täksi viikonlopuksi eli 30. elok. - 1. syysk.
Tarkista kohteen Hannover hinnat ensi viikonlopuksi eli 6. syysk. - 8. syysk.

Hannover – hotellit

Kuva majoitusliikkeestä Leonardo Hotel Hannover Airport
4 out of 5
Petzelstrasse 60, Langenhagen, NI
Ilmainen peruutusoikeus
85 € / yö
31. elok.–1. syysk.
4.1/5Erittäin hyvä! (456 arvostelua)

"Lyhyt vierailu, jossa tärkeintä oli hyvä sänky ja hyvä aamiainen, nämä molemmat toteutuivat!"…"

Arvosteltu 26.9.2016

Leonardo Hotel Hannover Airport
Kuva majoitusliikkeestä Grand Palace Hotel Hannover
4 out of 5
Lavesstraße 77, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeus
76 € / yö
8. syysk.–9. syysk.
4.1/5Erittäin hyvä! (595 arvostelua)

"A rather good location in the center of the city, near the main railway station and shopping The room was great and clean for one or two persons (18 qms). A service was very polite and frendly."…"

Arvosteltu 24.7.2019

Grand Palace Hotel Hannover
Kuva majoitusliikkeestä GHOTEL hotel & living Hannover
3.5 out of 5
Lathusenstrasse 35, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeus
67 € / yö
22. syysk.–23. syysk.
4.1/5Erittäin hyvä! (835 arvostelua)
3/5

"Very complicated building. Clean rooms."…"

Arvosteltu 21.8.2018

GHOTEL hotel & living Hannover
Kuva majoitusliikkeestä Radisson Blu Hotel, Hannover
4.5 out of 5
Expo Plaza 5, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeus
98 € / yö
1. syysk.–2. syysk.
4.4/5Erinomainen! (367 arvostelua)
Perushotelli kaukana kaikesta

"Businesshotelli kaukana kaikesta. Kävelyetäisyydellä ei mitään tekemistä eikä nähtävää, paitsi tietysti messukeskus jota varten tulimme. Perussiistit huoneet, saimme inva-huoneen ja se oli luonnollisesti isompi kuin normihuoneet. Hiljainen hotelli, kiva baari aulassa."…"

Arvosteltu 10.10.2018

Radisson Blu Hotel, Hannover
Kuva majoitusliikkeestä Hotel Amadeus
4 out of 5
Fössestrasse 83, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeus
84 € / yö
29. elok.–30. elok.
4.1/5Erittäin hyvä! (411 arvostelua)
EI ILMASTOINTIA

"Huoneissa EI ole ilmastointia vaikka kuvauksessa sekä varausvahvistuksessa niin luvattiin. Kyseisenä päivänä lämpötila oli 34 astetta, ei hyvä."…"

Arvosteltu 2.9.2016

Hotel Amadeus
Kuva majoitusliikkeestä Mercure Hotel Hannover Medical Park
4 out of 5
Feodor-Lynen-Strasse 1, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeus
79 € / yö
1. syysk.–2. syysk.
4.2/5Erittäin hyvä! (470 arvostelua)

"Huone OK, ystävällinen vastaanottohenkilökunta. Hotellissa ravintola sekä aulabaari, josta saa myös pientä syötävää listalta. Lentokentältä kestää n. 20-30 min minuuttia taksilla. Messukeskukseen kestää n. 10-15 minuuttia riippuen ruuhkatilanteesta. Keskustan ravintolohin n 10 min."…"

Arvosteltu 15.1.2018

Mercure Hotel Hannover Medical Park
Kuva majoitusliikkeestä Maritim Airport Hotel Hannover
Flughafenstrasse 5, Langenhagen, NI
100 € / yö
1. syysk.–2. syysk.
4.2/5Erinomainen! (939 arvostelua)
Messuhotelli

"Hieno ja tuttu hotelli messuvierailun aikana. Muuten loistava, mutta aamupala on hotellin hintaan nähden vaatimaton."…"

Arvosteltu 30.9.2018

Maritim Airport Hotel Hannover
Kuva majoitusliikkeestä IntercityHotel Hannover
4 out of 5
Rosenstrasse 1, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeus
59 € / yö
1. syysk.–2. syysk.
4.1/5Erittäin hyvä! (748 arvostelua)

"keskeisellä paikalla ja hyvillä palveluilla oleva hotelli"…"

Arvosteltu 1.6.2017

IntercityHotel Hannover
Kuva majoitusliikkeestä Mercure Hotel Hannover Mitte
4 out of 5
Postkamp 10, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeus
78 € / yö
30. elok.–31. elok.
4.3/5Erinomainen! (540 arvostelua)

"Nice hotel! Great location!"…"

Arvosteltu 14.11.2018

Mercure Hotel Hannover Mitte
Kuva majoitusliikkeestä Boutique 030 Hannover-City
3 out of 5
Goethestraße 30, Hannover
56 € / yö
8. syysk.–9. syysk.
4.1/5Erittäin hyvä! (297 arvostelua)

"The man in the reception was awesome! We were really pleased with my friend."…"

Arvosteltu 26.12.2018

Boutique 030 Hannover-City
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Hannover alkaen 56 € per yö
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alhaisin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Hannover, Ala-Saksi

Hotellit Hannoverissa: Hannover on kaupunki Ala-Saksissa, joka sijaitsee Saksan keskivaiheilla. Keskiajalla perustettu kaupunki on nykyään tunnettu erityisesti messuista ja tapahtumista, jotka vetävät Hannoveriin satoja tuhansia vierailijoita vuosittain. Hannoverissa on hyvä valikoima bisneshotelleja ja perhehotelleja eri hintaluokissa. Sopiva majoitusvaihtoehto löytyy varmasti jokaiselle kaupunkiin saapuvalle. Suurten tapahtumien aikaan hotellit täyttyvät helposti, joten varauksen suhteen kannattaa olla ajoissa asialla.

Helposti Hannoveriin

Hannoveriin pääsee kätevimmin joko lentäen tai junalla muualta Saksasta. Lentokenttä sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä kaupungin keskustasta: valittavana on raitiovaunu, S-Bahn tai tietenkin taksi. Julkinen liikenne on järjestetty tehokkaasti, ja sen käyttö on edullista, joten Hannoverissa liikkuminen ei tule kalliiksi. Raitiovaunut, kaupunkijunat ja bussit kattavat reittiverkostollaan koko Suur-Hannoverin alueen, joten pidemmätkin etäisyydet taittuvat kaupungissa kätevästi.

Vanhaa ja uutta yhdessä kaupungissa

Hannover tunnetaan nopeasti kasvaneena kaupunkina, jonka moderni kaupunkisuunnittelu yhdistää sujuvasti vanhaa ja uutta. Keskiaikaiset ja keskiajalta restauroidut rakennukset sopivat saumattomasti uudempiin, jolloin muodostuu ainutlaatuinen yhdistelmä eri aikakausien arkkitehtuureja. Vanhasta rakennuskannasta tuhoutui suuri osa toisen maailmansodan aikana, ja tilalle rakennettiin paljon uutta. Mielenkiintoisessa kaupunkiympäristössä kukoistaa monipuolinen kaupunkikulttuuri. Hannover on erityisen tunnettu lukuisista tapahtumista ja festivaaleista. Se on myös vilkas yliopistokaupunki, joten sieltä löytyy paljon nuorisolle suunnattua iltaelämää. Kulttuurista kiinnostuneelle matkailijalle Hannover tarjoaa oopperaa, lukuisia teattereita, taidegallerioita ja tanssitaidetta. Taiteilijoiden kaupungiksi kutsuttu Hannover onkin monien modernien taiteilijoiden koti, ja monessa yllättävässäkin paikassa törmää merkittäväksi luokiteltaviin taideteoksiin. Tästä paras esimerkki lienee uuden kaupungintalon istuntosalin seinää peittävä Ferdinand Hodlerin Yksimielisyys. Esittävää taidetta ja tanssitaidetta ei tarvitse erityisemmin etsiä: teatteri- ja tanssitaide ovat hyvin esillä ja aiheille omistettuja tapahtumia on runsaasti. Hannoverissa järjestetään lukuisia vuosittaisia tapahtumia, joiden lisäksi yksittäiset tapahtumat tuovat oman lisänsä Hannoverin kulttuurikalenteriin.

Historiallinen Hannover

Hannoverin vanha kaupunki on arvatenkin yksi sen suosituimpia nähtävyyksiä. Suuri osa vanhasta kaupungista on restauroitu ja rakennettu uudelleen sotien jälkeen, eli rakennukset eivät ole alkuperäisiä keskiaikaisia versioita. Tästä huolimatta tuleville polville on näin pyritty säilyttämään nähtäväksi edes osa Hannoverin historiaa. Vanhan kaupungin tunnelma on edelleen aistittavissa, ja mielenkiintoista arkkitehtuuria voi ihastella alueen lukuisissa kahviloissa istuenkin. Erityisen kiehtovia nähtävyyksiä ovat vanhan kaupungin kirkot ja vanha kaupungintalo. Myös Aegiden-kirkko on suosittu nähtävyys. Tämä vanha kirkko kärsi pahoja vaurioita toisessa maailmansodassa, eikä sitä ole korjattu sen jälkeen. Se toimii muistomerkkinä ja saa vierailijat pohtimaan historiaa hieman toisenlaisesta näkökulmasta kuin uudelleen rakennetut rakennukset vanhassa kaupungissa. Kuninkaalliseksi asumukseksi muutettu vanha luostarialue Leineschloss kapeine kujineen viehättää keskiaikaisella tunnelmallaan. Herrenhausenin puutarha edustaa Hannoverin kuninkaallisena puutarhana 1600-luvun maisema-arkkitehtuuria. Erilaisia puistotyyppejä sisältävä Herrenhausen on myös paikallisen panimon koti, ja se tarjoaa paljon kaunista katseltavaa historiasta kiinnostuneille.

Hannoverin sydämenä pidetään nykyään Kröpcken kelloaukiota. Se on keskeinen kohtaamispaikka suurkaupungin ytimessä ja edustaa uuden Hannoverin parhaita puolia. Sen alueella sijaitsee valtava määrä mukavia kahviloita ja ravintoloita, joissa viihtyvät niin paikalliset kuin turistitkin. Kröpcken aukion tuntumassa sijaitsee myös Hannoverin päärautatieasema, jonka kautta kulkee vuosittain satoja tuhansia ihmisiä, sillä Hannover sijaitsee rautateiden risteämiskohdassa. Siksi sinne onkin helppo kulkea kaikkialta Saksasta. Rautatieaseman lähettyvillä sijaitsevat keskustan parhaat ostosalueet. Ostosten tekemisestä kiinnostuneet löytävätkin parhaat ostoskeskukset ja liikkeet kelloaukion ja rautatieaseman tuntumasta. Nämä kaksi toimivat samalla mainioina maamerkkeinä kaupungissa liikkujalle. Hannoverin messukeskus sijaitsee hieman etäämpänä kaupungin keskustasta. Hyvä julkinen liikenne takaa sen, että Hannoverissa liikkuminen on sujuvaa ympäri vuorokauden.

Hotellivaraus Hannoverissa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Hannoverissa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Hannoverissa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Hannoverissa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Hannoverissa haluaminasi päivinä.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Hannover

Hotellit Hannover - viimeaikaiset arvostelut