Hotellit - Hannover

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hannover – missä kannattaa yöpyä

Hannover – löydä parhaat alueet suosikkiaktiviteeteillesi. Lue lisää kohteesta Hannover

Hannover – hotellit

Best Western Hotel Hannover-City
Nikolaistr. 12, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
50 €
per night
Feb 16 - Feb 17
3.7/5Good! (198 arvostelua)
Huone V.E.K

"Yhden yön majoitus ihan Hannoverin keskustassa. Kävelymatka juna-asemalta. Siisti ja mukava huone. Sijainti ehkä pikkuisen äänekkäässä ympäristössä, mutta ei haitannut. Menisin uudestaan. Hinta/laatu todella hyvä!"…"

Arvosteltu 27.7.2015

Best Western Hotel Hannover-City
Radisson Blu Hotel, Hannover
4.5 out of 5
Expo Plaza 5, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
79 €
per night
Feb 7 - Feb 8
4.4/5Excellent! (409 arvostelua)
Perushotelli kaukana kaikesta

"Businesshotelli kaukana kaikesta. Kävelyetäisyydellä ei mitään tekemistä eikä nähtävää, paitsi tietysti messukeskus jota varten tulimme. Perussiistit huoneet, saimme inva-huoneen ja se oli luonnollisesti isompi kuin normihuoneet. Hiljainen hotelli, kiva baari aulassa."…"

Arvosteltu 10.10.2018

Radisson Blu Hotel, Hannover
Hotel Loccumer Hof
4 out of 5
Kurt-Schumacher-Strasse 14/16, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
69 €
per night
Feb 7 - Feb 8
4.1/5Very Good! (972 arvostelua)
Security

"Room not including Smoke Detector! Not good today."…"

Arvosteltu 4.6.2019

Hotel Loccumer Hof
GHOTEL hotel & living Hannover
3.5 out of 5
Lathusenstrasse 35, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
56 €
per night
Feb 9 - Feb 10
4.2/5Very Good! (891 arvostelua)
3/5

"Very complicated building. Clean rooms."…"

Arvosteltu 21.8.2018

GHOTEL hotel & living Hannover
Grand Palace Hotel Hannover
4 out of 5
Lavesstraße 77, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
88 €
per night
Jan 26 - Jan 27
4.1/5Very Good! (801 arvostelua)
Siisti hotelli loistosijainnilla

"Hyvällä sijainnilla oleva hotelli. Kaikki kaupat lähellä. Hieman kulahtanut kokolattiamatto joka paikassa mutta muuten siisti. Kiva kaksio 5:ssä kerroksessa. Minibaarissa vain 2 ploa vettä ja 2 ploa mehua. Ei silitysrautaa tai kahvikonetta huoneessa. Hyvä ilmastointi. Ravintola/baari kiinni joka ..."…"

Arvosteltu 12.10.2019

Grand Palace Hotel Hannover
IntercityHotel Hannover
4 out of 5
Rosenstrasse 1, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
66 €
per night
Feb 2 - Feb 3
4.1/5Very Good! (800 arvostelua)
Intercity hotelli Hannover

"Loistava sijainti aivan keskustassa."…"

Arvosteltu 2.6.2019

IntercityHotel Hannover
Boutique 026 Hannover Central
3 out of 5
Ludwigstraße 25-26, Hannover, Ala-Saksi
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
48 €
per night
Feb 2 - Feb 3
4.2/5Very Good! (240 arvostelua)

"Great location. Very new and clean. A bit"…"

Arvosteltu 1.10.2019

Boutique 026 Hannover Central
Boutique 030 Hannover-City
3 out of 5
Goethestraße 30, Hannover
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
40 €
per night
Feb 16 - Feb 17
4.1/5Very Good! (354 arvostelua)
Yleliset yöunet

"Huone oli upea vaikkakin hieman meluisa (kadun puolella), sänky oli huikea ja aamupala loistava. Palvelu oli ystävällistä, mutta henkilökunta ei osannut suositella ruokapaikkoja eikä osannut neuvoa ruokakauppojen sijaintia (paitsi lähellä olevia). Eivät esim. tarjoutuneet katsomaan netistä tjsp. ..."…"

Arvosteltu 30.9.2019

Boutique 030 Hannover-City
Crowne Plaza Hannover
4.5 out of 5
Hinuberstrasse 6, Hannover, NI
Ilmainen peruutusoikeus
87 €
per night
Feb 1 - Feb 2
4.4/5Wonderful! (540 arvostelua)

"Hyvä sijainti ja hyvä aamupala. Pysäköintihallista pääsee hotelliin."…"

Arvosteltu 3.6.2019

Crowne Plaza Hannover
Centro Hotel Atlanta
3 out of 5
Hinüberstr. 1/Ecke Schiffgraben, Hannover, NI
44 €
per night
Jan 26 - Jan 27
3.7/5Good! (425 arvostelua)

"Good breakfast and nice staff. Hotel itself is not so fancy."…"

Arvosteltu 8.4.2019

Centro Hotel Atlanta
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Hannover
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Hannover, Ala-Saksi

Hotellit Hannoverissa: Hannover on kaupunki Ala-Saksissa, joka sijaitsee Saksan keskivaiheilla. Keskiajalla perustettu kaupunki on nykyään tunnettu erityisesti messuista ja tapahtumista, jotka vetävät Hannoveriin satoja tuhansia vierailijoita vuosittain. Hannoverissa on hyvä valikoima bisneshotelleja ja perhehotelleja eri hintaluokissa. Sopiva majoitusvaihtoehto löytyy varmasti jokaiselle kaupunkiin saapuvalle. Suurten tapahtumien aikaan hotellit täyttyvät helposti, joten varauksen suhteen kannattaa olla ajoissa asialla.

Helposti Hannoveriin

Hannoveriin pääsee kätevimmin joko lentäen tai junalla muualta Saksasta. Lentokenttä sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä kaupungin keskustasta: valittavana on raitiovaunu, S-Bahn tai tietenkin taksi. Julkinen liikenne on järjestetty tehokkaasti, ja sen käyttö on edullista, joten Hannoverissa liikkuminen ei tule kalliiksi. Raitiovaunut, kaupunkijunat ja bussit kattavat reittiverkostollaan koko Suur-Hannoverin alueen, joten pidemmätkin etäisyydet taittuvat kaupungissa kätevästi.

Vanhaa ja uutta yhdessä kaupungissa

Hannover tunnetaan nopeasti kasvaneena kaupunkina, jonka moderni kaupunkisuunnittelu yhdistää sujuvasti vanhaa ja uutta. Keskiaikaiset ja keskiajalta restauroidut rakennukset sopivat saumattomasti uudempiin, jolloin muodostuu ainutlaatuinen yhdistelmä eri aikakausien arkkitehtuureja. Vanhasta rakennuskannasta tuhoutui suuri osa toisen maailmansodan aikana, ja tilalle rakennettiin paljon uutta. Mielenkiintoisessa kaupunkiympäristössä kukoistaa monipuolinen kaupunkikulttuuri. Hannover on erityisen tunnettu lukuisista tapahtumista ja festivaaleista. Se on myös vilkas yliopistokaupunki, joten sieltä löytyy paljon nuorisolle suunnattua iltaelämää. Kulttuurista kiinnostuneelle matkailijalle Hannover tarjoaa oopperaa, lukuisia teattereita, taidegallerioita ja tanssitaidetta. Taiteilijoiden kaupungiksi kutsuttu Hannover onkin monien modernien taiteilijoiden koti, ja monessa yllättävässäkin paikassa törmää merkittäväksi luokiteltaviin taideteoksiin. Tästä paras esimerkki lienee uuden kaupungintalon istuntosalin seinää peittävä Ferdinand Hodlerin Yksimielisyys. Esittävää taidetta ja tanssitaidetta ei tarvitse erityisemmin etsiä: teatteri- ja tanssitaide ovat hyvin esillä ja aiheille omistettuja tapahtumia on runsaasti. Hannoverissa järjestetään lukuisia vuosittaisia tapahtumia, joiden lisäksi yksittäiset tapahtumat tuovat oman lisänsä Hannoverin kulttuurikalenteriin.

Historiallinen Hannover

Hannoverin vanha kaupunki on arvatenkin yksi sen suosituimpia nähtävyyksiä. Suuri osa vanhasta kaupungista on restauroitu ja rakennettu uudelleen sotien jälkeen, eli rakennukset eivät ole alkuperäisiä keskiaikaisia versioita. Tästä huolimatta tuleville polville on näin pyritty säilyttämään nähtäväksi edes osa Hannoverin historiaa. Vanhan kaupungin tunnelma on edelleen aistittavissa, ja mielenkiintoista arkkitehtuuria voi ihastella alueen lukuisissa kahviloissa istuenkin. Erityisen kiehtovia nähtävyyksiä ovat vanhan kaupungin kirkot ja vanha kaupungintalo. Myös Aegiden-kirkko on suosittu nähtävyys. Tämä vanha kirkko kärsi pahoja vaurioita toisessa maailmansodassa, eikä sitä ole korjattu sen jälkeen. Se toimii muistomerkkinä ja saa vierailijat pohtimaan historiaa hieman toisenlaisesta näkökulmasta kuin uudelleen rakennetut rakennukset vanhassa kaupungissa. Kuninkaalliseksi asumukseksi muutettu vanha luostarialue Leineschloss kapeine kujineen viehättää keskiaikaisella tunnelmallaan. Herrenhausenin puutarha edustaa Hannoverin kuninkaallisena puutarhana 1600-luvun maisema-arkkitehtuuria. Erilaisia puistotyyppejä sisältävä Herrenhausen on myös paikallisen panimon koti, ja se tarjoaa paljon kaunista katseltavaa historiasta kiinnostuneille.

Hannoverin sydämenä pidetään nykyään Kröpcken kelloaukiota. Se on keskeinen kohtaamispaikka suurkaupungin ytimessä ja edustaa uuden Hannoverin parhaita puolia. Sen alueella sijaitsee valtava määrä mukavia kahviloita ja ravintoloita, joissa viihtyvät niin paikalliset kuin turistitkin. Kröpcken aukion tuntumassa sijaitsee myös Hannoverin päärautatieasema, jonka kautta kulkee vuosittain satoja tuhansia ihmisiä, sillä Hannover sijaitsee rautateiden risteämiskohdassa. Siksi sinne onkin helppo kulkea kaikkialta Saksasta. Rautatieaseman lähettyvillä sijaitsevat keskustan parhaat ostosalueet. Ostosten tekemisestä kiinnostuneet löytävätkin parhaat ostoskeskukset ja liikkeet kelloaukion ja rautatieaseman tuntumasta. Nämä kaksi toimivat samalla mainioina maamerkkeinä kaupungissa liikkujalle. Hannoverin messukeskus sijaitsee hieman etäämpänä kaupungin keskustasta. Hyvä julkinen liikenne takaa sen, että Hannoverissa liikkuminen on sujuvaa ympäri vuorokauden.

Hotellivaraus Hannoverissa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Hannoverissa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Hannoverissa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Hannoverissa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Hannoverissa haluaminasi päivinä.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Hannover

Hotellit Hannover - viimeaikaiset arvostelut