Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Himejin linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Himejin linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Himejin linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Himejin linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Himejin linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Himejin linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Himejin linna lähellä kohdetta Himejin linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Himejin linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 186 majoitusliikettä kohteen Himejin linna lähellä
Daiwa Roynet Hotel Himeji 56 €
Daiwa Roynet Hotel Himeji

Daiwa Roynet Hotel Himeji

353 Ekimaecho, Himeji, Hyogo
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Igidani Onsen on 0,1 kilometrin ja Himejin linna on 2,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Kodera Onsen ja Mt. Shosha ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Harimatakaokan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sanyohimejin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

  Dormy Inn Himeji Natural Hot Spring 45 €
  Dormy Inn Himeji Natural Hot Spring

  Dormy Inn Himeji Natural Hot Spring

  160-2 Toyozawa-cho, Himeji, Hyogo-ken
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Igidani Onsen on 0,1 kilometrin ja Himejin linna on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kodera Onsen ja Mt. Shosha ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Harimatakaokan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Himejin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Nikko Himeji 54 €
   Hotel Nikko Himeji

   Hotel Nikko Himeji

   100 Minami Ekimae-cho, Himeji, Hyogo-ken
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kasuga-pyhäkkö, Himejin kaupungin eläintarha ja Koko-enin puutarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Himejin akvaario ja Himejin kaupungin kirjallisuusmuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Harimatakaokan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Himejin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    HOTEL MONTEREY HIMEJI 67 €
    HOTEL MONTEREY HIMEJI

    HOTEL MONTEREY HIMEJI

    Ekimae-cho 60, Himeji, Hyogo
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Himejin kaupungin eläintarha ja Koko-enin puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Himejin linna ja Himeji Tegarayama -huvipuisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Harimatakaokan asema ja Sanyohimejin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     APA Hotel Himeji-Ekikita 41 €
     APA Hotel Himeji-Ekikita

     APA Hotel Himeji-Ekikita

     98 Higashiekimae-cho, Himeji, Hyogo-ken
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Igidani Onsen on 0,1 kilometrin ja Himejin linna on 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kodera Onsen ja Mt. Shosha ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Harimatakaokan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sanyohimejin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Wing International Himeji 47 €
      Hotel Wing International Himeji

      Hotel Wing International Himeji

      132 Wata-machi, Himeji, Hyogo-ken
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Igidani Onsen ja Himejin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kodera Onsen ja Mt. Shosha ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Harimatakaokan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sanyohimejin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Richmond Hotel Himeji 53 €
       Richmond Hotel Himeji

       Richmond Hotel Himeji

       2-7, Nonencho, Himeji, Hyogo
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Igidani Onsen on 0,1 kilometrin ja Himejin linna on 2,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kodera Onsen ja Mt. Shosha ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Harimatakaokan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Himejin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Comfort Hotel Himeji 49 €
        Comfort Hotel Himeji

        Comfort Hotel Himeji

        1-50-3 Hojo-guchi, Himeji, Hyogo-ken
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Igidani Onsen on 0,1 kilometrin ja Himejin linna on 2,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Kodera Onsen ja Mt. Shosha ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Harimatakaokan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sanyohimejin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.