Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Historiallinen sinappimylly

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Historiallinen sinappimylly. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Historiallinen sinappimylly, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Historiallinen sinappimylly paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Historiallinen sinappimylly upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Historiallinen sinappimylly? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Historiallinen sinappimylly lähellä kohdetta Historiallinen sinappimylly. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Historiallinen sinappimylly, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 367 majoitusliikettä kohteen Historiallinen sinappimylly lähellä
Hotel Traumblick 90 €
Hotel Traumblick

Hotel Traumblick

Bergstraße.6, Cochem
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Historiallinen sinappimylly ja Hieronimin viinitila sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Moselle-promenadi ja Bundesbank-Bunker Cochem ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Moselstern-Hotel 'Brixiade & Triton' 114 €
  Moselstern-Hotel 'Brixiade & Triton'

  Moselstern-Hotel 'Brixiade & Triton'

  Uferstr. 13, Cochem, RP
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Historiallinen sinappimylly ja Hieronimin viinitila sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Moselle-promenadi ja Bundesbank-Bunker Cochem ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Villa Vinum Cochem 130 €
   Hotel Villa Vinum Cochem

   Hotel Villa Vinum Cochem

   Moselstrasse 18, Cochem, RP
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Moselle-promenadi ja Historiallinen sinappimylly sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla aamiaismajoituksesta. Hieronimin viinitila ja Reichsburg Cochem ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Zehnthof 108 €
    Hotel Zehnthof

    Hotel Zehnthof

    Zehnthausstraße 9, Cochem
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Historiallinen sinappimylly ja Hieronimin viinitila sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Moselle-promenadi ja Bundesbank-Bunker Cochem ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Boutique-Hotel Lohspeicher
     Boutique-Hotel Lohspeicher

     Boutique-Hotel Lohspeicher

     Obergasse 1, Cochem, Rheinland-Pfalz
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Moselle-promenadi, Reichsburg Cochem ja Historiallinen sinappimylly sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hieronimin viinitila ja Bundesbank-Bunker Cochem ovat myös 2 kilometrin päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Holl 69 €
      Hotel Holl

      Hotel Holl

      Endertstraße 54, Cochem, RP
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Moselle-promenadi ja Historiallinen sinappimylly sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hieronimin viinitila ja Reichsburg Cochem ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Moselromantik Hotel Thul 135 €
       Moselromantik Hotel Thul

       Moselromantik Hotel Thul

       Brauselaystrasse 27, Cochem, RP
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Bundesbank-Bunker Cochem, Historiallinen sinappimylly ja Hieronimin viinitila sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähiössä sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Moselle-promenadi ja Reichsburg Cochem ovat myös 2 kilometrin päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        OSTERIA DEL VINO COCHEM 104 €
        OSTERIA DEL VINO COCHEM

        OSTERIA DEL VINO COCHEM

        23 Endertstraße, Cochem
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Moselle-promenadi, Historiallinen sinappimylly ja Hieronimin viinitila sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reichsburg Cochem ja Bundesbank-Bunker Cochem ovat myös 2 kilometrin päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.