Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Historiallinen sinappimylly

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Historiallinen sinappimylly. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Historiallinen sinappimylly, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Historiallinen sinappimylly paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Historiallinen sinappimylly upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Historiallinen sinappimylly? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Historiallinen sinappimylly lähellä kohdetta Historiallinen sinappimylly. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Historiallinen sinappimylly, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 362 majoitusliikettä kohteen Historiallinen sinappimylly lähellä
Hotel Traumblick 90 €
Hotel Traumblick

Hotel Traumblick

Bergstraße.6, Cochem
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Historiallinen sinappimylly ja Hieronimin viinitila sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Moselle-promenadi ja Bundesbank-Bunker Cochem ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Villa Vinum Cochem 130 €
  Hotel Villa Vinum Cochem

  Hotel Villa Vinum Cochem

  Moselstrasse 18, Cochem, RP
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Moselle-promenadi ja Historiallinen sinappimylly sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla aamiaismajoituksesta. Hieronimin viinitila ja Reichsburg Cochem ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

   Moselstern-Hotel 'Brixiade & Triton' 124 €
   Moselstern-Hotel 'Brixiade & Triton'

   Moselstern-Hotel 'Brixiade & Triton'

   Uferstr. 13, Cochem, RP
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Historiallinen sinappimylly ja Hieronimin viinitila sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Moselle-promenadi ja Bundesbank-Bunker Cochem ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Zehnthof 108 €
    Hotel Zehnthof

    Hotel Zehnthof

    Zehnthausstraße 9, Cochem
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Historiallinen sinappimylly ja Hieronimin viinitila sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Moselle-promenadi ja Bundesbank-Bunker Cochem ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Holl 69 €
     Hotel Holl

     Hotel Holl

     Endertstraße 54, Cochem, RP
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Moselle-promenadi ja Historiallinen sinappimylly sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hieronimin viinitila ja Reichsburg Cochem ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Moselromantik Hotel Thul 118 €
      Moselromantik Hotel Thul

      Moselromantik Hotel Thul

      Brauselaystrasse 27, Cochem, RP
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Bundesbank-Bunker Cochem, Historiallinen sinappimylly ja Hieronimin viinitila sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähiössä sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Moselle-promenadi ja Reichsburg Cochem ovat myös 2 kilometrin päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Germania 134 €
       Hotel Germania

       Hotel Germania

       Moselpromenade 1, Cochem
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Moselle-promenadi, Historiallinen sinappimylly ja Hieronimin viinitila sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reichsburg Cochem ja Bundesbank-Bunker Cochem ovat myös 2 kilometrin päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Villa Tummelchen 117 €
        Villa Tummelchen

        Villa Tummelchen

        Schlossstrasse 22, Cochem, Rheinland Pfalz
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Moselle-promenadi ja Reichsburg Cochem sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua hotellista. Historiallinen sinappimylly ja Hieronimin viinitila ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cochemin (Mosel) juna-asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.