Intiassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Hae hotelleja kohteesta Intia

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

De mest populære turistbyene i ${location.nam

Intia – hotellit

Four Seasons Hotel Mumbai
5 out of 5
1/136, Dr E Moses Rd, Worli, Mumbai, Maharashtra
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 123 € per yö
4.5/5Wonderful! (688 arvostelua)

"Kattoterassilla palveluntaso oli erityisen heikkolaatuista hotellin vieraille, alakerran ravintola ei ole maineensa tasoinen. Eivät osaa tehdä klassisia drinkkejä oikeista raaka-aineista. Hyvä palvelu, toisinaan turhan hidas. Henkilökunnan hyvinvointia ei huomioida. Siisteydestä plussaa."…"

Arvosteltu 22.4.2019

Four Seasons Hotel Mumbai
Holiday Inn New Delhi International Airport
5 out of 5
Asset Area 12, Hospitality District, Aero City, New Delhi, Delhi N.C.R
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 45 € per yö
4.4/5Wonderful! (1,031 arvostelua)

"very good place to stay, very friendly staff, can feel their smiling face even through then mask and face shield."…"

Arvosteltu 10.7.2020

Holiday Inn New Delhi International Airport
Holiday Inn Express New Delhi International Airport T3
3 out of 5
Level 5, Terminal 3, Indira Gandhi International Airport, New Delhi
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 78 € per yö
2.9/5 (457 arvostelua)
Varaa vain, jos olet Int'l -puolen transitissa

"Tähän hotelliin EI PÄÄSE (vaikka maksu jne lähtee), jos et ole kansainvälisen puolen transitissa. ÄLÄ buukkaa hotellia, jos haluat yöpyä yön yli ennen seuraavan päivän lähtöä. Domestic-puolen hotelliin pääsee, tämä on Int'l -puolen. Hotels.com -palvelussa hotellin tiedoissa vain on puutteita. Hotelli ..."…"

Arvosteltu 9.3.2020

Holiday Inn Express New Delhi International Airport T3
Hyatt Place Hyderabad Banjara Hills
4 out of 5
Banjara Hills Road 1, Hyderabad, Telangana
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 44 € per yö
3.9/5Good! (67 arvostelua)

"It’s a good service and good atmosphere....Staff also friendly"…"

Arvosteltu 6.7.2020

Hyatt Place Hyderabad Banjara Hills
Park Hyatt Chennai
5 out of 5
39 Velachery Road, Raj Bhavan, Chennai, Tamil Nadu
Hae hinnat
4.6/5Wonderful! (272 arvostelua)
A++ hotel! Amazing.

"Amazing! Simply amazing. Comfortable bed, excellent service, great food. Would definitely stay here again. Felt like the price was right for what you get as well."…"

Arvosteltu 22.2.2020

Park Hyatt Chennai
Hyatt Centric Candolim Goa
Hinta on 68 € per yö
4.1/5Very Good! (189 arvostelua)

"Nice hotel in North Candolim. 5* hotel with really nice personnel. Normal brakfast with Indian specialities and toast."…"

Arvosteltu 29.10.2018

Hyatt Centric Candolim Goa
Hyatt Regency Chandigarh
5 out of 5
178 Industrial and Business Park, Phase I, Chandigarh
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 73 € per yö
4.4/5Wonderful! (272 arvostelua)
Kiitokset

"Hyvä sijainti hyvä palvelulaadukas hotelli"…"

Arvosteltu 12.2.2020

Hyatt Regency Chandigarh
Hyatt Regency Kolkata
5 out of 5
JA 1, Sector 3, Kolkata, Länsi-Bengali
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 59 € per yö
4.3/5Excellent! (289 arvostelua)
Nice as always

"This was my fith or sixth time staying in this hotel. Very comfortable but getting more and more expensive, especially restaurants. Pool was out of order without any prior notice which was not so nice suprise. Service is excellent and rooms are clean."…"

Arvosteltu 25.1.2016

Hyatt Regency Kolkata
Hyatt Place Gurgaon Udyog Vihar
4 out of 5
15/1 Old Delhi-Gurgaon Road, Sector 18, Gurugram, Delhi N.C.R
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 49 € per yö
4.1/5Very Good! (338 arvostelua)
Great place to stay for both business and pleasure

"I stayed one night in Gurgoan before my return trip. Hotel is located very near from Indira Gandhi airport. In case you are traveling famous Golden Triangle (Delhi-Agra-Jaipur) route, my recommendation would be to finish your journey to Gurgaon before return flight. Also hotel is very near loca business ..."…"

Arvosteltu 12.8.2016

Hyatt Place Gurgaon Udyog Vihar
Hyatt Pune
5 out of 5
Kalyani Nagar, 88 Nagar Road, Adjacent to Aga Khan Palace, Pune, Maharashtra
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 65 € per yö
4.1/5Very Good! (234 arvostelua)
Good again

"Stayed here before. Clean comfortable room. Good food."…"

Arvosteltu 19.12.2019

Hyatt Pune
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Intia
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Taskuopas: Intia

Hotellit Intiassa: Etelä-Aasiassa sijaitseva Intia on yksi maailman suurimmista maista. Värikäs maa on täynnä kiehtovia kulttuureita, ja se tunnetaankin melkoisena erilaisten vaikutteiden sulatusuunina. Intia koostuu 29 osavaltiosta, ja maassa puhutaan 16 virallista kieltä, mikä jo kertoo upean laajasta kulttuurien kirjosta. Hotelleja Intiassa on paljon erityisesti suurissa kaupungeissa ja houkuttelevissa rantakohteissa, mutta matkailija löytää majoitusta myös vilkkaimpien seutujen ulkopuolelta.

Majoitusvalikoima on laaja

Yöpyminen Intiassa on mahdollista niin huipputason luksushotellissa kuin edullisessa budjettivaihtoehdossa. Tarjontaa on paljon ja valikoima on laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti omaan makuun ja budjettiin sopiva majapaikka. Intian suosio matkailumaana kasvaa alati, joten hotellivaraus Intiaan kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Värikkäässä maassa liikkuminen avaa silmiä Intian pitkälle historialle ja monimuotoiselle kulttuurille.

Paljon matkustusvaihtoehtoja

Matkat Intiaan on helppo järjestää, sillä Suomesta on tarjolla paljon lentoyhteyksiä. Suorien lentojen lisäksi perille pääsee kätevästi myös vaihtoyhteydellä esimerkiksi Keski-Euroopan kautta. Lennot Intiaan eivät ole tuskastuttavan pitkiä, mikä tekee matkustamisesta mukavaa ja nopeaa. Intian tärkeimmät kansainväliset lentoasemat sijaitsevat Mumbaissa, Delhissä, Chennaissa ja Kalkutassa. Maan sisäiset lennot palvelevat myös monia matkailijoita, jotka tahtovat tutustua useampaan kohteeseen samalla matkalla. Mukavat junat ja linja-autot liikennöivät niin ikään kaupunkien välillä, mutta valtavan kokoisessa maassa etäisyydet ovat pitkiä, ja maata pitkin liikkuminen Intian halki voi kestää hyvin kauan, vaikka rautatieverkosto onkin suuri ja kattava. Autonvuokraus Intiassa on hyvä vaihtoehto pienissä kaupungeissa tai kaupunkien välillä liikkumiseen, mutta suurkaupunkien ruuhkissa voi vierailijalla mennä sormi suuhun. Monet vuokraavat kaupungissa liikkumiseen auton kuljettajan kanssa, mikä on alhaisten hintojen ansiosta mahdollista myös ilman suurta matkabudjettia. Taksillakin pääsee kohtuuhintaan, ja suurimmissa kaupungeissa on varsin toimiva julkinen liikenne metroineen. Hotellit Intiassa sen suosituimmissa kohteissa ovat sijoittuneet keskeisille paikoille, joihin on helppo kulkea.

Nähtävää ja koettavaa

Intian suosituimpia kaupunkikohteita ovat sisarkaupungit Delhi ja New Delhi, Mumbai ja Kalkutta sekä Chennai, joka tunnetaan myös rantakohteena. Delhi on hyvin vilkas kaupunki, jonka laaja kulttuuritarjonta houkuttelee monenlaisia matkailijoita. Delhi tunnetaan yhdistelmänä historiallista ja modernia Intiaa, mikä tarjoaa monipuolisen näkemyksen intialaisesta elämänmenosta. Delhissä nautitaan monista tapahtumista, syödään erinomaista intialaista ruokaa korkeatasoisissa ravintoloissa ja katukeittiöissä, ihaillaan taidetta ja historiaa ja aistitaan kaupungin ainutlaatuista tunnelmaa. Intian pääkaupunki New Delhi on erotettu nimensä puolesta Delhistä, vaikka kaupungit ovatkin käytännössä yhtä suurta kokonaisuutta. Myös Mumbai on suosittu kulttuurikohde Intiassa. Monimuotoisen kaupungin kattavasta tarjonnasta löytyy paljon nähtävää, ja jokaiselle vierailijalle on tarjolla kiinnostavia käyntikohteita. Kaupunkilomailu Intiassa on ainutlaatuinen kokemus. Yöpyminen Intiassa kaupunkikohteissa on mahdollista hyvin erilaisissa hotelleissa, joiden hinnat ja palvelutaso vaihtelevat laajasti.

Rantalomat Intiassa ovat suosituimpia Goan osavaltiossa maan länsirannikolla. Korkeatasoiset hotellit, upeat rannat ja trooppinen ilmasto tekevät Goasta monien unelmakohteen. Monipuolinen kohde tarjoaa rantaelämän lisäksi paljon erilaisia aktiviteetteja myös muualla intialaisessa luonnossa. Toinen tunnettu rantakohde Intiassa on aivan toisella puolella maata sijaitseva Chennai. Se on lisäksi hyvin monipuolinen kulttuurikohde, joka houkuttelee historiallisilla nähtävyyksillään. Niin kaupunki- kuin rantakohteissakin Intiassa hintatasot ovat yleisesti hyvin kohtuullisia, ja monet odottavat Intian-matkalta hyviä ja edullisia ostosmahdollisuuksia. Valikoimat ovat tietenkin laajimmat suurissa kaupungeissa, mutta lähes kaikissa Intian matkakohteissa pääsee tekemään edullisia ostoksia. Halpoja hotelleja Intiassa löytää lähes kaikkialta samoin kuin luksusvaihtoehtojakin. Intian pitkä ja monivaiheinen historia houkuttelee lisäksi monia kulttuurimatkailijoita tutustumaan kiehtoviin nähtävyyksiin ja museoihin eri kaupungeissa.