Intia

Matkaopas
Gateway of India johon kuuluu vanha arkkitehtuuri
Koe Intian värikäs muinainen kulttuuri, henkeäsalpaava Himalajan vuoristo, trooppiset maisemat, vaikuttava arkkitehtuuri ja festivaalit.

Intia on Etelä-Aasiassa sijaitseva maa, jolla on pitkä ja rikas historia. Intiassa, kuten perinteisessä sarissakin, pitkät perinteet punoutuvat yhteen nykyaikaisen kulttuurin kimaltelevien koristeiden kanssa. Intian valtava alue kattaa Himalajan korkeat huiput, kuivan Tharin autiomaan ja Goan lämpimän trooppisen rannikon.

Tutustu Intian-matkalla maan eloisiin ja väkirikkaisiin suuriin kaupunkeihin. Mumbai on Länsi-Intian kosmopoliittinen satamakaupunki ja suurin kaupunki, jossa voit ihailla kiehtovaa brittiläistä siirtomaa-arkkitehtuuria. Tutustu Bengalin alueen kulttuuripääkaupunkiin Kalkuttaan. Koe Bollywoodin hohto elokuvissa ja kaduilla tai katsele rannalla Arabianmereen laskevaa aurinkoa.

Tutustu Intian-matkalla Delhiin, joka on yksi maailman vanhimmista kaupungeista ja Intian pääkaupunki. Ihaile muinaisia nähtävyyksiä, kuten Punaista linnoitusta, Humayunin mausoleumia, Qutub Minarin henkeäsalpaavaa moskeijaa ja minareetteja sekä Delhin kiehtovia temppeleitä. Tutustu New Delhin markkinoihin, museoihin ja rauhallisiin puistoihin. New Delhistä on myös vain kolmen tunnin ajomatka kaakkoon Taj Mahalille.

Matkusta Intian-matkalla myös kaupunkien ulkopuolelle, missä voit ihailla Intian taianomaisia maisemia. Käy hindujen pyhässä kaupungissa Varanasissa ja Tharin autiomaan keskellä sijaitsevassa Jaisalmerissa. Tutustu Sundarbansin kansallispuiston vehreisiin mangrovemetsiköihin, kauniiseen suistoalueeseen ja harvinaisiin bengalintiikereihin. Himalajan vuoristokaupungeissa Lehissä ja Srinagarissa voit puolestaan ihailla uskomattomia vuoristomaisemia.

Jos haluat nauttia Intian-lomalla merenrannoista, matkusta etelärannikon rennoille rannoille, kuten Keralan kauniiden palmulehtojen keskelle tai Kochin aurinkoisiin rantakaupunkeihin. Nauti ranskalaisista vaikutteista ja eloisista baareista Pondicherryssa ja tanssi läpi yön Goan kuuluisissa rantabileissä. Matkusta Goalle helmikuussa värikkään karnevaalin aikaan.

Liity paikallisten seuraan krikettiottelussa, maistele intialaisen keittiön paikallisia herkkuja ja nauti Intian lukuisten muiden festivaalien joukkoon kuuluvista juhlista. Koe värien juhla Holi, jota vietetään keväisin kaikkialla hindulaisessa Intiassa. Diwali on puolestaan syksyllä vietettävä tunnelmallinen valon juhla.

Intiaan pääset lentämällä Delhin, Mumbain, Kalkutan tai Chennain kansainväliselle lentoasemalle. Valtavan Intian sisällä voit matkustaa lentäen tai nauttien paikallisjunien, laivojen ja bussien rauhallisemmasta kyydistä. Kohteissa voit liikkua vuokraamalla moottoripyörän tai turvautumalla auto-riksan kyytiin.

Suositut kaupungit kohteessa Intia

Mumbai featuring yleiset rantanäkymät, ranta ja veneily
Mumbai
Shoppailu, Business ja Kahvilat
Viritä aistisi valmiiksi Intian viihteen ja kaupankäynnin keskukselle, jossa kuvataan Bollywood-elokuvia ja jossa idän ja lännen kulttuurit kohtaavat toisensa kiehtovalla tavalla.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Gateway of India
 • Crawford Market
 • Juhun ranta
Presidentin palatsi joka esittää tori ja linna
Delhi
Shoppailu, Historiallinen ja Kulttuuri
New Delhin museoiden, taidegallerioiden, markkinoiden, muinaisten muistomerkkien ja arkkitehtuurin avulla voit perehtyä kaupungin mogulien aikaiseen, hindulaiseen ja brittiläiseen historiaan.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Gurudwara Bangla Sahibin temppeli
 • Humayunin mausoleumi
 • Swaminarayan Akshardhamin temppeli
Chennai johon kuuluu kaupunki
Chennai
Shoppailu, Business ja Temppelit
Chennai odottaa: koe sen temppelit, kahvilat, viihdemahdollisuudet ja monet muut nähtävyydet!

Vierailun arvoisia kohteita

 • Anna Salai
 • Pondy Bazaar
 • Kapalishvaran temppeli
New Market johon kuuluu kaupunki ja katunäkymät
Kalkutta
Monumentit, Kulttuuri ja Museot
Ota suunnaksesi Kalkutta ja koe sen muistomerkit, temppelit sekä museot.

Vierailun arvoisia kohteita

 • New Market
 • Nicco Park
 • Dakshineswar Kalin temppeli
Charminar johon kuuluu katunäkymät, muistomerkki ja tori
Hyderabad
Business, Järvet ja Museot
Aika lähteä lomalle! Koe temppeleistään, muistomerkeistään ja puistoistaan tunnettu viehättävä Hyderabad.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Charminar
 • Golcondan linnoitus
 • Hussain Sagar -järvi
Bangaloren palatsi featuring linna, perintökohteet ja vanha arkkitehtuuri
Bengaluru
Business, Shoppailu ja Kahvilat
Aika lähteä lomalle! Koe temppeleistään, kahviloistaan ja kylpylöistään tunnettu Bengaluru.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Church Street
 • Bangaloren palatsi

Suositut vierailukohteet

Intia

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: