Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin)

Tutustu maailman mahtavimpia mieliä opettaneen kuuluisan yliopiston keskustan kampukseen.

Kiertele Humboldt-yliopiston kampuksella, joka on yksi Berliinin arvostetuimmista koululaitoksista. Yliopsiton vanhin kampus sijaitsee Mittessä, vaikka Humboldtilla on muitakin, uudempia yliopistoalueita, kuten Campus Nord ja Campus Adlershof. Nautiskele akateemisesta ilmapiiristä ja ihastele komeita rakennuksia ja vehreitä tiluksia keskustan kauniilla kampuksella.

Vaikka Humboldt on melko nuori Saksan muihin historiallisiin yliopistoihin verratuna, se on silti yksi Berliini vanhimmista oppilaitoksista. Saksalainen akateemikko, filosofi ja diplomaatti Wilhelm von Humboldt perusti yliopiston vuonna 1810. Humboldt-yliopisto on edelleen yksi arvostetuimpia yliopistoja Euroopassa.

Humboldt-yliopisto on erinomainen osoitus siitä, millainen merkitys Saksalla on tieteenaloilla ollut ja tulee aina olemaan. Kierrellessäsi kampuksella voit muistella merkittävimpiä nimiä, jotka ovat käyneet Humboldtin. Jopa 29 Nobel-voittajaa on opiskellut tai työskennellyt täällä, mukaan lukien Nobelin fysiikan palkinnot voittaneet Max Planck ja Albert Einstein.

Huomaa kampuksen pääportilla seisova patsas, joka esittää yliopiston perustajaa, Wilhelm von Humboldtia. Vierailijat voivat joko kierrellä kampuksella omatoimisesti tai osallistua opastetulle kierrokselle. Kierroksia on saatavilla englanniksi, ja niiden aikana pääset tutustumaan yliopiston päärakennukseen, keskustan kampukseen sekä muihin kampuksiin, joten kannattaa kuunnella tarkkaan. Kierrokset tulee varata etukäteen ja ne ovat maksullisia. Esittelykierroksia on saatavilla myös muilla kielillä, mutta niistä kannattaa kysyä yliopistolta etukäteen.

Kun kaipaat lepotaukoa, pistäydy johonkin kampuksen lähellä sijaitsevista ravintoloista. Niistä monet on suunnattu opsikelijoille, joten annokset ovat usein runsaita ja hinnat huokeita.

Humboldt-yliopiston Mitten kampus on avoinna yleisölle. Voit tulostaa kampuksen kartan yliopiston verkkosivuilta ja tutustua alueeseen sen avulla. Humboldt-yliopiston sisäänkäynti sijaitsee vain parin korttelin päässä Friedrichstraßen S-Bahn- ja metroasemilta.


Alueen Humboldt-yliopisto opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 529 majoitusliikettä kohteen Humboldt-yliopisto lähellä
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 55 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Stadtmitte Stationn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus 39 €
  Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

  Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

  Oranienburger Strasse 67/68, Berliini, BE
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Friedrichstadt-Palast ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Melia Berlin 95 €
   Melia Berlin

   Melia Berlin

   Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin 127 €
    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

    Französische Straße 30, Berliini
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Hedwigin katedraali (Sankt-Hedwigs-Kathedrale), Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Gendarmenmarkt sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Bode-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema ja Französische Straßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Rocco Forte Hotel De Rome Berlin 280 €
     Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

     Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

     Behrenstrasse 37, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gendarmenmarkt ja Brandenburgin portti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Berliinin televisiotorni ovat myös 2 kilometrin päässä. Hausvogteiplatzin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Französische Straßen metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Berlin 120 €
      Hilton Berlin

      Hilton Berlin

      Mohrenstr. 30, Berliini, BE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Gendarmenmarkt, Friedrichstraße ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtmitte Stationn sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse 99 €
       NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

       NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

       Friedrichstraße 96, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Museosaari (Museumsinsel), Gendarmenmarkt ja Brandenburgin portti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Berlin Friedrichstraßen asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        TITANIC Comfort Berlin Mitte 59 €
        TITANIC Comfort Berlin Mitte

        TITANIC Comfort Berlin Mitte

        Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berliini
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Gendarmenmarkt, Nikolaikirche ja Checkpoint Charlie sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 2 kilometrin päässä. Spittelmarktin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Märkisches Museumin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.