Ikaalinen Hotellit

Useimmat hotellivaraukset ovat täysin hyvitettäviä. Koska joustavuus on tärkeää.

Säästä keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista Expedia Rewards -ohjelman avulla.

Suodatusperuste

Suositut suodattimet
Suositut suodattimet
Asiakasarvosana
Asiakasarvosana
Majoituspaikan taso
Maksutapa
Maksutapa
Majoituspaikan tyyppi
Majoituspaikan tyyppi
Alue
Alue
Suositut kohteet
Suositut kohteet
Saatavilla olevat ateriavaihtoehdot
Saatavilla olevat ateriavaihtoehdot
Palvelut/mukavuudet
Palvelut/mukavuudet
Esteettömyys
Esteettömyys
Matkailijakokemus
Matkailijakokemus

Ikaalinen: Hotellitiedot

Asiakasarvostelujen määrä
Majoitukset
Halvin hinta
Korkein hinta

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Ikaalinen?

Asiakastietoihimme perustuen Scandic Ikaalisten Kylpylä on yksi parhaista vaihtoehdoista yöpymisellesi. Tässä 3,5 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on 3 sisäuima-allasta ja täydet kylpyläpalvelut. Muihin hyviin vaihtoehtoihin kuuluvat Hotelli Ikahani ja Ikaalinen Spa & Hotel. Katso kaikki saatavilla olevat huippuhotellit tai loma-asunnot kohteessa Ikaalinen.

Mitkä ovat parhaimpia lomakoteja kohteessa Ikaalinen?

Vacation home Villa ahomoisio in Lavia - 9 persons, 4 bedrooms: Sinun kannattaa harkita tätä kohteen Ikaalinen lähellä sijaitsevaa lomakotia. Se nimittäin sijaitsee upealla paikalla järvenrannalla. Majoituksen mukavuuksiin kuuluvat takka sekä pyykinpesutilat auttavat sinua tuntemaan olosi kotoisaksi. Keittiön varusteluun sisältyvät astianpesukone, uuni ja mikroaaltouuni. Vacation home Pihnari in Ikaalinen - 6 persons, 1 bedrooms on myös matkustajiemme suosima lomakoti kohteessa Ikaalinen. Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Ikaalinen.

Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Ikaalinen, saanko siitä hyvityksen?

Kyllä, useimmat huonevaraukset ovat täysin hyvitettäviä, jos peruutus tehdään ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli useimmiten 24–48 tuntia ennen tulopäivää. Jos varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat joka tapauksessa voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisesta. Suodata hakusi näyttämään kohteen Ikaalinen hotellit, jotka ovat täysin hyvitettäviä.

Mikä on paras edullinen hotelli kohteessa Ikaalinen?

Arvosteluihin perustuen Scandic Ikaalisten Kylpylä on suosittu 3,5 tähden hotelli, joka soveltuu edullista majoitusta etsiville matkailijoille. Sen tarjontaan kuuluvat 3 sisäuima-allasta ja 3 ravintolaa. Katso kaikki budjettihotellit kohteessa Ikaalinen.

Mikä on paras hotelli lasten kanssa vietettävää lomaa varten kohteessa Ikaalinen?

Scandic Ikaalisten Kylpylä on perheiden suosima 3,5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen 3 sisäuima-allasta ja 3 ravintolaa. Löydä lisää perheystävällisiä majoituksia kohteessa Ikaalinen.

Mikä on paras lemmikkiystävällinen yöpymispaikka kohteessa Ikaalinen?

Scandic Ikaalisten Kylpylä on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on 3 ravintolaa ja 3 sisäuima-allasta. Katso lisää lemmikkiystävällisiä hotelleja kohteessa Ikaalinen.

Mikä on paras majoituspaikka rantalomalle kohteessa Ikaalinen?

Scandic Ikaalisten Kylpylä on suosittu rannan lähellä oleva 3,5 tähden hotelli, jossa asiakkaille on tarjolla 3 sisäuima-allasta ja 3 ravintolaa ja joka sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan pääässä kohteesta Kylpylän uimaranta. Ikaalinen Spa & Hotel on toinen hyvä vaihtoehto rannan läheisyydessä. Katso lisää majoituksia lähellä rantaa kohteessa Ikaalinen.

Mitä uima-altaan tarjoavia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Ikaalinen löytyy?

Scandic Ikaalisten Kylpylä on suosittu 3,5 tähden hotelli, josta löytyy 3 sisäuima-allasta, lastenallas ja 3 ravintolaa. Näytä kaikki hotellit uima-altaalla kohteessa Ikaalinen.

Mikä on paras kylpylähotelli kohteessa Ikaalinen?

Scandic Ikaalisten Kylpylä on suosittu rannalla sijaitseva kylpylähotelli, jossa asiakkaiden käytössä on 3 ravintolaa, 3 sisäuima-allasta, 3 poreammetta ja kuntosali. Ikaalinen tarjoaa erilaisia hoitoja, täällä voit muun muassa nauttia kasvohoidosta, kuumakivihieronnasta tai vartalohoidoista. Katso kaikki kylpylähotellit kohteessa Ikaalinen.

Millaista yöpyminen on kohteessa Ikaalinen?

Ikaalinen tunnetaan kylpylöistä. Kohteessa Ikaalinen on 21 hotellia ja muuta majoituspaikkaa. Tutustu tarkemmin kohteeseen Ikaalinen.

Mitkä paikat ovat näkemisen arvoisia kohteessa Ikaalinen?

Kaupungin suosittuihin luontokohteisiin kuuluvat Kylpylän uimaranta, Seitseminen National Park ja Helvetinjärven kansallispuisto. Muita näkemisen arvoisia kohteita ovat Silkinranta ja Kelaranta. Löydät lisää nähtävyyksiä ja aktiviteetteja Expedian oppaasta kohteeseen Ikaalinen.

Millainen sää on kohteessa Ikaalinen?

Kuumimmat kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja elokuu, joiden keskilämpötila on 16 °C. Kylmimmät kuukaudet ovat tammikuu ja helmikuu, joiden keskilämpötila on -4 °C. Kohteen Ikaalinen keskimääräinen vuotuinen sadanta on 992 mm.

Ikaalinen: Uusimmat hotelliarvostelut
Expedian tarkistamat arvostelut