Imola

Matkaopas
Imola johon kuuluu vanha arkkitehtuuri ja linna

Vietä loma Imolassa, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia kulttuuri-, liikunta- ja luontopainotteiseen lomanviettoon.

Imolassa on myös monien tuntema moottoriurheilurata. Apenniinien vuoristo luo kaupungille näyttävät kulissit. Imolassa on viehättävä historiallinen keskusta, ja kaupunkiin on helppo tutustua kävellen.

Emilia-Romagnan alueella sijaitsevassa Imolassa on ollut asutusta jo pronssiajalta lähtien. 1000-luvulla Rooman valtakauden jälkeen kaupunki siirtyi oman hallintonsa alaisuuteen, ja vuonna 1504 se liitettiin paavin hallitseman kirkkovaltion piiriin.

Nykyisin Imola on tunnettu ennen kaikkea Autodromo Enzo e Dino Ferrarin moottoriradasta, joka on toiminut 1950-luvulta lähtien San Marinon F1-osakilpailujen, Formula 3000 -maailmanmestaruuskisojen ja muiden tärkeiden urheilutapahtumien näyttämönä. Radan läheisyydessä on muistomerkki legendaariselle brasilialaiskuljettajalle Ayrton Sennalle, joka menehtyi radalla tapahtuneessa onnettomuudessa vuonna 1994.

Imolan matka ei ole täydellinen ilman vierailua myös Rocca Sforzescan linnassa, josta voit ihailla sieltä avautuvia maisemia. Linnassa on esillä laaja kokoelma vanhoja aseita ja keskiaikaista keramiikkaa.

Vieraile myös Palazzo Tozzonissa, joka on hienosti restauroitu historiallinen kartano. Pääportaikossa on erityisen vaikuttavia koristeita ja patsaita, ja kartanon kirjastossa on 1500-luvulta peräisin olevia kirjoja.

1300-luvulla perustettuun luostariin sijoitettu Museo di San Domenico on myös vierailemisen arvoinen paikka. Museo esittelee Imolan historiaa keskiajalta nykypäivään asti, ja näytteillä on yli 600 esinettä, muun muassa keramiikkaa, piirroksia, maalauksia, kolikoita ja patsaita. Esillä on myös tunnettujen taiteilijoiden, kuten Innocenzo da Imolan ja Guttuson, teoksia.

Kesäkuisin Imolassa järjestetään Imola in Musica -tapahtuma, jolloin katutaiteilijat esiintyvät kaupungin keskustassa. Marraskuisin vuorossa on gastronomian ympärille keskittyvä Baccanale-tapahtuma. Matkusta Imolaan esimerkiksi Bolognasta, joka sijaitsee 42 kilometrin päässä.

Euro Hotel
Euro Hotel
3 out of 5
Via Ugo La Malfa 7, Imola, BO, 40026
Hinta on 68 € per yö ajalle 12. kesäk. viiva 13. kesäk.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Imola. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, huonepalvelusta ja kuntokeskuksesta. Asiakkaamme ...
4,4/5 Wonderful! (79 arvostelua)
"Struttura eccezionale!!! Merita almeno un’altra stella!!!"

Arvosteltu 7.2.2022

Euro Hotel
Hotel Molino Rosso
Hotel Molino Rosso
4 out of 5
Provinciale Selice 49, Imola, BO, 40026
Hinta on 98 € per yö ajalle 19. toukok. viiva 20. toukok.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Imola. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja yökerhosta. Lähellä ...
3,9/5 Good! (65 arvostelua)
Amazing Imola
"It was an amazing hotel and excellent service and great location (near the high way) and very friendly and capable staff. And most importantly pet friendly."

Arvosteltu 27.8.2021

Hotel Molino Rosso
Hotel Donatello Imola
Hotel Donatello Imola
4 out of 5
Via Gioacchino Rossini 25, Imola, BO, 40026
Hinta on 80 € per yö ajalle 22. toukok. viiva 23. toukok.
Yövy tässä 4 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Imola. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ulkouima-altaasta ja täyden palvelun kylpylästä. ...
4,3/5 Excellent! (336 arvostelua)
"Erinomainen aamupala"

Arvosteltu 20.5.2018

Hotel Donatello Imola
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Centro Turistico Città di Bologna
Centro Turistico Città di Bologna
3 out of 5
Via Romita 12, Bologna, BO, 40127
Hinta on 69 € per yö ajalle 30. toukok. viiva 31. toukok.
Yövy tässä 3 tähden perheille sopivassa leirintäalueessa kohteessa Bologna. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja ulkouima-altaasta. ...
3,9/5 Very Good! (151 arvostelua)
"Paikka oli aivan ihana:Rauhallinen,puhdas,hyvä ruoka;henkilökunta ystävällistä.Jos paikka olisi hiukan lähempänä palveluita,voisi siellä viettää vaikka koko loman.Meillä ilo kahtena yönä bungalow ja se oli loistava idea;sillä molemmat saivat nukkua viimeisen yön kunnolla(kuorsaamisen takia)sillä ..."

Arvosteltu 15.5.2019

Centro Turistico Città di Bologna
Among the hills; 5 minutes away from the motor race-track
Among the hills; 5 minutes away from the motor race-track
Imola, Emilia-Romagna
Yövy tässä perheille sopivassa loma-asunnossa kohteessa Imola. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kuntokeskuksesta ja paikan päällä olevasta pysäköinnistä. Lähellä ...
Among the hills; 5 minutes away from the motor race-track
Residenza Ariosto
Residenza Ariosto
2 out of 5
Via Marsala, 11, Bologna, BO, 40126
Hinta on 105 € per yö ajalle 19. toukok. viiva 20. toukok.
Yövy tässä liikematkustukseen soveltuvassa huoneistossa kohteessa Bologna. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, LCD-televisiosta ja olohuoneesta. Asiakkaamme kehuvat ...
4,6/5 Wonderful! (118 arvostelua)
Ylellinen kaupunkihuoneisto
"huippusiisti, pesu- ja tiskikone, mikro ym keittiönkoneet. Respaa ei ollut huoneistohotellissa, mutta ystävällinen omistaja ja siivooja tavattavissa päivittäin. Asema ja lentokenttäpysäkki 15 minuutin päässä.Ihanat sängyt! Loistava paikka!"

Arvosteltu 20.10.2015

Residenza Ariosto
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Imola

Kohteen Imola lähellä sijaitsevat kaupungit