Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Jagellon yliopiston kasvitieteellinen puutarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Jagellon yliopiston kasvitieteellinen puutarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Jagellon yliopiston kasvitieteellinen puutarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Jagellon yliopiston kasvitieteellinen puutarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Jagellon yliopiston kasvitieteellinen puutarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Jagellon yliopiston kasvitieteellinen puutarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jagellon yliopiston kasvitieteellinen puutarha lähellä kohdetta Jagellon yliopiston kasvitieteellinen puutarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Jagellon yliopiston kasvitieteellinen puutarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 043 majoitusliikettä kohteen Jagellon yliopiston kasvitieteellinen puutarha lähellä
PURO Kraków Kazimierz 68 €
PURO Kraków Kazimierz

PURO Kraków Kazimierz

ul. Halicka 14a, Krakova
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Galician juutalaismuseo, Vanha synagoga ja Juutalainen hautausmaa sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oskar Schindlerin tehdas ja St. Mary's Basilica (kirkko) ovat myös 2 kilometrin päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Hotel, Krakow 107 €
  Radisson Blu Hotel, Krakow

  Radisson Blu Hotel, Krakow

  17, Straszewskiego Street, Krakova, Lesser Poland
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Filharmonia Krakowska (konserttisali), Collegium Maius (historiallinen rakennus) ja Rynek Glowny (päätori) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Raatihuoneen torni ja Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   PURO Krakow Stare Miasto 80 €
   PURO Krakow Stare Miasto

   PURO Krakow Stare Miasto

   ul. Ogrodowa 10, Krakova, Lesser Poland
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Galeria Krakowska (ostoskeskus), Krakovan muuri ja Pyhän Florianuksen portti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Czartoryski-museo ja St. Mary's Basilica (kirkko) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Amber Design Residence 80 €
    Amber Design Residence

    Amber Design Residence

    ul. Sw. Marka 35, Krakova
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Krakovan muuri, St. Mary's Basilica (kirkko) ja Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rynek Glowny (päätori) ja Plantyn puisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Europejski 83 €
     Hotel Europejski

     Hotel Europejski

     Lubicz 5, Krakova, Lesser Poland
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Juliusz Slowacki -teatteri, Krakovan muuri ja Pyhän Florianuksen portti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Czartoryski-museo ja St. Mary's Basilica (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Galaxy Hotel 88 €
      Galaxy Hotel

      Galaxy Hotel

      ul. Gesia 22a, Krakova, Lesser Poland
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cracovia Business Center, Galician juutalaismuseo ja Vanha synagoga sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Oskar Schindlerin tehdas ja Juutalainen hautausmaa ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Legend 99 €
       Hotel Legend

       Hotel Legend

       ul. Sw. Gertrudy 12, Krakova
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Wawelin linna, St. Mary's Basilica (kirkko) ja Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rynek Glowny (päätori) ja Lohikäärmeen luola ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Metropolitan Boutique Hotel 82 €
        Metropolitan Boutique Hotel

        Metropolitan Boutique Hotel

        ul. Berka Joselewicza 19, Krakova, Lesser Poland
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Vanha synagoga ja Galician juutalaismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Rynek Glowny (päätori) ja Wawelin linna ovat myös 2 kilometrin päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.