Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Japanilainen puutarha

Tee rauhoittava päiväkävely tässä japanilaisessa puutarhassa. Tässä vaikuttavassa puistossa on meditatiivisia zen-puutarhoja, siltoja, tyylikkäitä kukkaistutuksia ja järviä.

Buenos Airesin japanilainen puutarha on tyylikäs ja taidokkaasti toteutettu japanilaispuutarhajäljitelmä. Tämä kahden hehtaarin suuruinen hyvin hoidettu viheralue sijaitsee Parque Tres de Febrero -puiston luoteisnurkassa. Puistossa on tyylikkäiden kasvien, kukkien ja järvien lisäksi myös kulttuurikeskus, ravintola, viherhuone bonsaipuineen sekä matkamuistomyymälä.

Keskellä puistoa sijaitsevan järven yli johtaa ”jumalallinen silta”. Japanilaisessa kulttuurissa se edustaa porttia taivaaseen. Saman järven toisen sillan päästä löydät saaren, joka on tunnettu yrteistään. Sillat muistuttavat perinteisiä japanilaisia siltoja. Ihastele järven ympärillä kukkivia vaaleanpunaisia sakurapuita sekä japanilaisia kukkia, kuten atsaleoita ja verenpisaroita.

Näe myös tämän rauhoittavan puiston veistokset, kivet ja pienet vesiputoukset. Tee retki puistoon ja vietä rauhallinen päivä kaukana kaupungin sykkeestä.

Kaikkialla puistossa kasvit, kukat ja puut on merkitty lajin ilmaisevin kyltein. Ruoki järvessä uivia karppeja. Kuuntele japanilaista kulttuuria esitteleviä luentoja esimerkiksi japanilaisesta sarjakuvasta mangasta tai origami-paperitaiteesta. Puistossa järjestetään juhlia ja taidenäyttelyitä ympäri vuoden.

Nauti ateria pagodityylisessä rakennuksessa, jossa on teehuone ja ravintola. Rakennus jäljittelee itämaista kerrostettua rakennustyyliä. Maista Japanin perinneruokia ja -juomia, kuten sushia, tempuraa ja vihreää teetä.

Japanin suurlähetystö rakensi tämän puiston vuonna 1967. Pääsy puutarhaan on ilmainen. Puutarha on avoinna aamusta myöhäiseen iltapäivään vuoden ympäri. Ravintola on suljettu tiistaisin.

Japanilainen puutarha sijaitsee aivan vauraan Palermon kaupunginosan pohjoispuolella. Se kuuluu Bosques de Palermo -alueeseen (Palermon metsät), johon kuuluu useita muitakin puistoja. Pääset puistoon metrolla Palermon alueen metropysäkeiltä. Voit myös viitata kadulta taksin ja pyytää sen viemään sinut japanilaiseen puutarhaan.


Alueen Japanilainen puutarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 433 majoitusliikettä kohteen Japanilainen puutarha lähellä
Dazzler by Wyndham Buenos Aires Polo 92 €
Dazzler by Wyndham Buenos Aires Polo

Dazzler by Wyndham Buenos Aires Polo

   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  La Ruralin konferenssikeskus, Distrito Arcos -ostoskeskus ja Palermon laukkarata sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Evita-museo ja Serranon aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Palermon asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Buenos Aires Palermon asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  CasaSur Bellini Hotel 174 €
  CasaSur Bellini Hotel

  CasaSur Bellini Hotel

  Cabello 3780, Buenos Aires, Capital Federal
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Evita-museo ja Carlos Thaysin kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Japanilainen puutarha ja Buenos Airesin latinalaisamerikkalainen taidemuseo (MALBA) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Scalabrini Ortizin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Plaza Italian asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Palacio Duhau - Park Hyatt Buenos Aires 447 €
   Palacio Duhau - Park Hyatt Buenos Aires

   Palacio Duhau - Park Hyatt Buenos Aires

   Av. Alvear 1661, Buenos Aires, Capital Federal
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Alvear Art Gallery (taidekeskus), Plaza San Martín ja Torre de los Ingleses (kellotorni) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Colón-teatteri ja Buenos Airesin obeliski ovat myös 2 kilometrin päässä. General San Martínin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tribunalesin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    Awwa Suites and Spa 80 €
    Awwa Suites and Spa

    Awwa Suites and Spa

    Lafinur 3370, Bosques De Palermo, Buenos Aires, Capital Federal
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Parque Tres de Febrero ja Japanilainen puutarha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palermo Soho ja Alto Palermo -ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Scalabrini Ortizin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Plaza Italian asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Cristoforo Colombo 45 €
     Hotel Cristoforo Colombo

     Hotel Cristoforo Colombo

     Fray Justo Santa Maria De Oro 2747, Buenos Aires, Capital Federal
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Yhdysvaltain suurlähetystö, Palermo Soho ja Japanilainen puutarha sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alto Palermo -ostoskeskus sijaitsee 2,3 kilometrin päässä. Palermon asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Plaza Italian asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Bulnes Eco Suites 78 €
      Bulnes Eco Suites

      Bulnes Eco Suites

      Bulnes 1905, Buenos Aires, Capital Federal
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Alto Palermo -ostoskeskus on 0,3 kilometrin ja päässä tästä huoneistohotellista. Argentiinan kansalliskongressi ja Colón-teatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Buenos Airesin obeliski ja Plaza San Martín ovat myös 5 kilometrin päässä. Bulnesin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Agüeron asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Arc Recoleta 102 €
       Arc Recoleta

       Arc Recoleta

         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Recoleta Mall (ostoskeskus) ja Centro Cultural Recoleta (kulttuurikeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Biblioteca Nacional Mariano Moreno de la República Argentinan kansalliskirjasto ja Plaza Francia ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pueyrredónin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Facultad de Medicinan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Aeroparque Inn and Suites 58 €
        Aeroparque Inn and Suites

        Aeroparque Inn and Suites

        Av. Rafael Obligado 1221, Costa Salguero, Buenos Aires, Capital Federal
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Centro Costa Salgueron konferenssikeskus ja Japanilainen puutarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Palermo Soho ja Alto Palermo -ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Buenos Aires Saldiasin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.