Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Japanilainen puutarha

Tee rauhoittava päiväkävely tässä japanilaisessa puutarhassa. Tässä vaikuttavassa puistossa on meditatiivisia zen-puutarhoja, siltoja, tyylikkäitä kukkaistutuksia ja järviä.

Buenos Airesin japanilainen puutarha on tyylikäs ja taidokkaasti toteutettu japanilaispuutarhajäljitelmä. Tämä kahden hehtaarin suuruinen hyvin hoidettu viheralue sijaitsee Parque Tres de Febrero -puiston luoteisnurkassa. Puistossa on tyylikkäiden kasvien, kukkien ja järvien lisäksi myös kulttuurikeskus, ravintola, viherhuone bonsaipuineen sekä matkamuistomyymälä.

Keskellä puistoa sijaitsevan järven yli johtaa ”jumalallinen silta”. Japanilaisessa kulttuurissa se edustaa porttia taivaaseen. Saman järven toisen sillan päästä löydät saaren, joka on tunnettu yrteistään. Sillat muistuttavat perinteisiä japanilaisia siltoja. Ihastele järven ympärillä kukkivia vaaleanpunaisia sakurapuita sekä japanilaisia kukkia, kuten atsaleoita ja verenpisaroita.

Näe myös tämän rauhoittavan puiston veistokset, kivet ja pienet vesiputoukset. Tee retki puistoon ja vietä rauhallinen päivä kaukana kaupungin sykkeestä.

Kaikkialla puistossa kasvit, kukat ja puut on merkitty lajin ilmaisevin kyltein. Ruoki järvessä uivia karppeja. Kuuntele japanilaista kulttuuria esitteleviä luentoja esimerkiksi japanilaisesta sarjakuvasta mangasta tai origami-paperitaiteesta. Puistossa järjestetään juhlia ja taidenäyttelyitä ympäri vuoden.

Nauti ateria pagodityylisessä rakennuksessa, jossa on teehuone ja ravintola. Rakennus jäljittelee itämaista kerrostettua rakennustyyliä. Maista Japanin perinneruokia ja -juomia, kuten sushia, tempuraa ja vihreää teetä.

Japanin suurlähetystö rakensi tämän puiston vuonna 1967. Pääsy puutarhaan on ilmainen. Puutarha on avoinna aamusta myöhäiseen iltapäivään vuoden ympäri. Ravintola on suljettu tiistaisin.

Japanilainen puutarha sijaitsee aivan vauraan Palermon kaupunginosan pohjoispuolella. Se kuuluu Bosques de Palermo -alueeseen (Palermon metsät), johon kuuluu useita muitakin puistoja. Pääset puistoon metrolla Palermon alueen metropysäkeiltä. Voit myös viitata kadulta taksin ja pyytää sen viemään sinut japanilaiseen puutarhaan.


Alueen Japanilainen puutarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 209 majoitusliikettä kohteen Japanilainen puutarha lähellä
CasaSur Bellini Hotel 157 €
CasaSur Bellini Hotel

CasaSur Bellini Hotel

Cabello 3780, Buenos Aires, Capital Federal
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Evita-museo ja Carlos Thaysin kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Japanilainen puutarha ja Buenos Airesin latinalaisamerikkalainen taidemuseo (MALBA) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Scalabrini Ortizin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Plaza Italian asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Awwa Suites and Spa 108 €
  Awwa Suites and Spa

  Awwa Suites and Spa

  Lafinur 3370, Bosques De Palermo, Buenos Aires, Capital Federal
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Parque Tres de Febrero ja Japanilainen puutarha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palermo Soho ja Alto Palermo -ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Scalabrini Ortizin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Plaza Italian asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Savoy Hotel 77 €
   Savoy Hotel

   Savoy Hotel

   Av. Callao 181, Buenos Aires, Capital Federal
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Argentiinan kansalliskongressi, Buenos Airesin obeliski ja Colón-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Calle Floridan ostoskatu ja Catedral Metropolitana de Buenos Aires ovat myös 2 kilometrin päässä. Congreson asema ja Callaon asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Bulnes Eco Suites 79 €
    Bulnes Eco Suites

    Bulnes Eco Suites

    Bulnes 1905, Buenos Aires, Capital Federal
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Santa Fe Avenue ja Alto Palermo -ostoskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Palermo Soho ja Japanilainen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Bulnesin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Agüeron asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Aeroparque Inn and Suites 43 €
     Aeroparque Inn and Suites

     Aeroparque Inn and Suites

     Av. Rafael Obligado 1221, Costa Salguero, Buenos Aires, Capital Federal
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Centro Costa Salgueron konferenssikeskus ja Japanilainen puutarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Palermo Soho ja Alto Palermo -ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Buenos Aires Saldiasin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

      Palermo Bridge 45 €
      Palermo Bridge

      Palermo Bridge

        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       La Rural, Palermo Soho ja Japanilainen puutarha sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alto Palermo -ostoskeskus sijaitsee 2,2 kilometrin päässä. Palermon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Buenos Aires Palermon asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Alvear Palace Hotel-Leading Hotels of the World 362 €
       Alvear Palace Hotel-Leading Hotels of the World

       Alvear Palace Hotel-Leading Hotels of the World

       Avenida Alvear 1891, Buenos Aires, Capital Federal
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Plaza Francia ja Patio Bullrich sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza San Martín ja Colón-teatteri ovat myös 2 kilometrin päässä. Callaon asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja General San Martínin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Alpino
        Hotel Alpino

        Hotel Alpino

        Cabello 3318, Palermo, Buenos Aires, Capital Federal
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Parque Las Heras (puisto), Palermo Soho ja Japanilainen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza San Martín ja Colón-teatteri ovat myös 5 kilometrin päässä. Scalabrini Ortizin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bulnesin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.