COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Buenos Aires
Matkaopas

Buenos Aires johon kuuluu korkea rakennus ja kaupunki

Argentiinan pääkaupungissa yhdistyvät pariisilainen hienostunut tunnelma ja latinalainen intohimo jalkapalloa, taidetta, tangoa, liharuokia, viiniä ja yöelämää kohtaan.

Tee matka Buenos Airesiin ja näe sen puiden reunustamat bulevardit, jotka työntyvät kohti asuinalueita ja joista jokaisella on omat historian muovaamat ominaispiirteensä, kuten ruokakulttuuri. Ihastele lomallasi siirtomaa-aikakauden espanjalaistyylisiä rakennuksia ja nauti pihviravintoloiden, tangoesitysten ja kauneushoitojen annista tässä kaupungissa, joka tunnetaan myös Etelä-Amerikan Pariisina.

Aloita tutustuminen tähän mielenkiintoiseen kaupunkiin Plaza de Mayo -keskusaukiolta. Tämä aukio oli maan itsenäisyyteen johtaneen vuoden 1810 kapinan näyttämö. Nykyään sen ympärillä tapahtuu suuri osa kaupungin tärkeimmistä tapahtumista. Käy vaaleanpunaisessa presidentin palatsissa Casa Rosadassa ja siirtomaa-aikakauden espanjalaistyylisessä Cabildossa (kaupungintalo). Näe maan vapauttajana pidetyn kenraali San Martínin hauta Catedral Metropolitana de Buenos Aires -katedraalissa.

Käy Puerto Maderossa ja näe tämä Río de la Plata -joen (”hopeinen joki”) varressa sijaitseva alue, jonka monet rakennukset edustavat arkkitehtuurin viimeisimpiä trendejä. Kulje etelään historialliseen San Telmon kaupunginosaan, jossa on käsityömarkkinoita, näyttävää arkkitehtuuria ja useita museoita.

Käy pohjoisessa La Recoletan hautausmaalla, jonne pääset taksilla tai bussilla. Hautausmaan vaikuttavien mausoleumien joukossa on muun muassa presidentti Juan Perónin vaimon Eva Perónin hauta. Vehreästä La Recoletasta on lyhyt matka muodikkaaseen Palermon kaupunginosaan, joka jakautuu kahteen alueeseen, Sohoon ja Hollywoodiin. Kaupungin luontokohteita ovat Buenos Airesin eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha.

Suuntaa Río de la Plata -joelle ja eteläiseen La Bocan kaupunginosaan. La Bocassa näet värikkäät Caminiton katumuseon talot ja voit katsella jalkapalloa La Bomboneran stadionilla.

Seuraa leveää Avenida 9 de Julio -katua takaisin historialliselle Obelisco-monumentille. Tämä valtava pilari valaistaan kauniisti iltaisin. Buenos Airesissa illallinen nautitaan myöhään, joten juhlat jatkuvat usein auringonnousuun saakka.

Argentiinalaiset ovat tunnettuja siitä, että he arvostavat elämän nautintoja. He rakastavat juhliaan, ja Buenos Airesin pääkadun täyttävät usein katutaiteilijat ja katua koristaa graffititaide. Nauti aidoista argentiinalaisista mauista ja tilaa annos ”parrillaa” (grillattua lihaa) Mendozassa tuotetun viinin kera tai ”choripan” (chorizobaguette). Buenos Airesissa vietät unohtumattoman kaupunkiloman.

Matkaopas: Buenos Aires

Discover neighborhoods in Buenos Aires

Holiday Inn Buenos Aires Ezeiza Airport
Holiday Inn Buenos Aires Ezeiza Airport
3.5 out of 5
Martin Miguel De Guemes 4718, Autopista Riccheri Km. 20, Ciudad Evita, Buenos Aires
Hinta on 62 € per yö ajalle 17. toukok. viiva 17. toukok.
Autódromo de Buenos Aires Juan y Oscar Gálvezin kilparata, José Amalfitanin stadion ja Campanopolis - Aldea medieval sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä lähellä ...
4.2/5Excellent! (912 arvostelua)
OK lentokenttähotelli
"Hotelli on tyypillinen Holiday Inn -paikka. Tiedät jo tilatessa, että saat ok hotellin, jossa kaikki pelaa, mutta erityistä persoonaa sillä ei ole. Ilmainen kuljetus hotellista lentokentälle on tosi hyvä juttu."

Arvosteltu 15.12.2014

Holiday Inn Buenos Aires Ezeiza Airport
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
5 out of 5
Martha Salotti 445, Buenos Aires, Capital Federal
Hinta on 158 € per yö ajalle 27. toukok. viiva 27. toukok.
Puente de la Mujerin silta ja Puerto Madero Casino sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Casa Rosada (presidentin ja hallituksen ...
4.5/5Wonderful! (261 arvostelua)
Lindo y cómodo
"Lindo Hotel. Muy cómoda la cama!!!!! El desayuno fue riquísimo. La pileta me parece que no tiene la mejor ubicación... y el espacio alrededor es un poco reducido."

Arvosteltu 8.2.2021

Faena Hotel Buenos Aires
Hotel Madero Buenos Aires
Hotel Madero Buenos Aires
4.5 out of 5
Rosario Vera Peñaloza 360 – Dique 2, Puerto Madero, Buenos Aires, Capital Federal
Hinta on 98 € per yö ajalle 6. kesäk. viiva 6. kesäk.
Puente de la Mujerin silta ja Casa Rosada (presidentin ja hallituksen virkarakennus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coleccion ...
4.5/5Wonderful! (994 arvostelua)
"La atención del personal maravilloso Critica: almohadas duras Desayuno mediocre"

Arvosteltu 14.2.2021

Hotel Madero Buenos Aires
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Finca Las Cavas
Finca Las Cavas
3 out of 5
Ruta 97, Ramal Viboras Carmelo, Treinta y Tres 270, Carmelo, Colonia
Bodega Familia Irurtia, La Familia Park ja Lo de Jose Castro sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Carmenin arkisto ja museo ja Plaza Independencian ...
Finca Las Cavas
Vacances Golf
Vacances Golf
3 out of 5
Av. del Valle Fertil 1314, Pinamar, Buenos Aires (province)
Pinamarin ranta, Valeria del Marin ranta ja Avenida Jorge Bunge sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huoneistohotellista. Pinamar Golf ...
Vacances Golf
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Buenos Aires

Kohteen Buenos Aires lähellä sijaitsevat kaupungit