Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

KLCC Park

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta KLCC Park. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä KLCC Park, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen KLCC Park paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen KLCC Park upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen KLCC Park? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa KLCC Park lähellä kohdetta KLCC Park. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä KLCC Park, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 114 majoitusliikettä kohteen KLCC Park lähellä
Dorsett Kuala Lumpur 37 €
Dorsett Kuala Lumpur

Dorsett Kuala Lumpur

172 Jln Imbi, Kuala Lumpur
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Starhill-galleria, Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus) ja Berjaya Times Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Lot 10 (ostoskeskus) ja Prince Court Medical Centre (sairaala) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bukit Bintangin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Imbin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Ritz-Carlton, Kuala Lumpur 104 €
  The Ritz-Carlton, Kuala Lumpur

  The Ritz-Carlton, Kuala Lumpur

  168 Jalan Imbi, Kuala Lumpur
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Starhill-galleria, Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus) ja Berjaya Times Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lot 10 (ostoskeskus) ja Prince Court Medical Centre (sairaala) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bukit Bintangin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Imbin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Traders Hotel Kuala Lumpur 79 €
   Traders Hotel Kuala Lumpur

   Traders Hotel Kuala Lumpur

   Kuala Lumpur City Centre, Kuala Lumpur
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    KLCC Park (puisto) ja Aquaria KLCC ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus) ja Suria KLCC Shopping Centre (ostoskeskus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. KLCC:n asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Raja Chulanin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Hyatt Kuala Lumpur 114 €
    Grand Hyatt Kuala Lumpur

    Grand Hyatt Kuala Lumpur

    12 Jalan Pinang, Kuala Lumpur
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus), Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) ja Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Kuala Lumpur Tower (rakennus) ja Keskustori ovat myös 3 kilometrin päässä. Raja Chulanin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja KLCC:n asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Pullman Kuala Lumpur City Centre Hotel & Residences 76 €
     Pullman Kuala Lumpur City Centre Hotel & Residences

     Pullman Kuala Lumpur City Centre Hotel & Residences

     No. 4 Jalan Conlay, Kuala Lumpur
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus), Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus) ja Aquaria KLCC sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. KLCC Park (puisto) ja Lot 10 (ostoskeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Raja Chulanin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bukit Bintangin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur 89 €
      Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur

      Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur

      11 Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kuala Lumpur Tower (rakennus), Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus) ja Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Aquaria KLCC ja Suria KLCC Shopping Centre (ostoskeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bukit Nanasin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Dang Wangin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Melia Kuala Lumpur 58 €
       Melia Kuala Lumpur

       Melia Kuala Lumpur

       16 Jalan Imbi, Kuala Lumpur
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Low Yat Plaza (aukio) ja Berjaya Times Square sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Jalan Alor ja Changkat Bukit Bintangin ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Imbin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hang Tuahin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Mandarin Oriental Kuala Lumpur 137 €
        Mandarin Oriental Kuala Lumpur

        Mandarin Oriental Kuala Lumpur

        Kuala Lumpur City Centre, Kuala Lumpur
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Aquaria KLCC ja Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus) ja Kuala Lumpur Tower (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. KLCC:n asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Raja Chulanin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.