Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

KLCC Park

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta KLCC Park. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä KLCC Park, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen KLCC Park paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen KLCC Park upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen KLCC Park? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa KLCC Park lähellä kohdetta KLCC Park. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä KLCC Park, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 365 majoitusliikettä kohteen KLCC Park lähellä
Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur 91 €
Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur

Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur

11 Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kuala Lumpur Tower (rakennus), Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus) ja Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Suria KLCC Shopping Centre (ostoskeskus) ja KLCC Park (puisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Bukit Nanasin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Dang Wangin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Traders Hotel Kuala Lumpur 88 €
  Traders Hotel Kuala Lumpur

  Traders Hotel Kuala Lumpur

  Kuala Lumpur City Centre, Kuala Lumpur
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   KLCC Park (puisto) ja Aquaria KLCC ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus) ja Suria KLCC Shopping Centre (ostoskeskus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Raja Chulanin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bukit Bintangin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Mandarin Oriental Kuala Lumpur 135 €
   Mandarin Oriental Kuala Lumpur

   Mandarin Oriental Kuala Lumpur

   Kuala Lumpur City Centre, Kuala Lumpur
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus), Suria KLCC Shopping Centre (ostoskeskus) ja Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. KLCC Park (puisto) ja Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. KLCC:n asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Raja Chulanin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Hyatt Kuala Lumpur 133 €
    Grand Hyatt Kuala Lumpur

    Grand Hyatt Kuala Lumpur

    12 Jalan Pinang, Kuala Lumpur
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus) ja Aquaria KLCC sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) ja KLCC Park (puisto) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Raja Chulanin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja KLCC:n asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Westin Kuala Lumpur 86 €
     The Westin Kuala Lumpur

     The Westin Kuala Lumpur

     199, Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Starhill-galleria ja Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Lot 10 (ostoskeskus) ja Sungei Wang Plaza (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bukit Bintangin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Raja Chulanin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Maya Kuala Lumpur 58 €
      Hotel Maya Kuala Lumpur

      Hotel Maya Kuala Lumpur

      138, Jalan Ampang, Kuala Lumpur
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä), Suria KLCC Shopping Centre (ostoskeskus) ja Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. KLCC Park (puisto) ja Aquaria KLCC ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bukit Nanasin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja KLCC:n asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       DoubleTree by Hilton Hotel Kuala Lumpur 67 €
       DoubleTree by Hilton Hotel Kuala Lumpur

       DoubleTree by Hilton Hotel Kuala Lumpur

       348 Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ampang-puisto ja Thaimaan suurlähetystö sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) ja Suria KLCC Shopping Centre (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Ampang Parkin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja KLCC:n asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur 61 €
        Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur

        Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur

        Jalan Putra, Kuala Lumpur
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sunway Putra -ostoskeskus ja Putran World Trade Centre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Merdeka Square (aukio) ja Sultan Abdul Samad Building (rakennus) ovat myös 3 kilometrin päässä. PWTC:n asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Putra KTM Komuterin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.