Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

KLCC Park

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta KLCC Park. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä KLCC Park, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen KLCC Park paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen KLCC Park upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen KLCC Park? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa KLCC Park lähellä kohdetta KLCC Park. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä KLCC Park, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 306 majoitusliikettä kohteen KLCC Park lähellä
Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur 85 €
Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur

Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur

11 Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus) ja Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kuala Lumpur Tower (rakennus) ja Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Bukit Nanasin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dang Wangin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Traders Hotel Kuala Lumpur 87 €
  Traders Hotel Kuala Lumpur

  Traders Hotel Kuala Lumpur

  Kuala Lumpur City Centre, Kuala Lumpur
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   KLCC Park (puisto) ja Aquaria KLCC ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus) ja Suria KLCC Shopping Centre (ostoskeskus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Raja Chulanin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bukit Bintangin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hyatt Kuala Lumpur 202 €
   Grand Hyatt Kuala Lumpur

   Grand Hyatt Kuala Lumpur

   12 Jalan Pinang, Kuala Lumpur
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus) ja Aquaria KLCC sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) ja Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Raja Chulanin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bukit Bintangin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Mandarin Oriental Kuala Lumpur 134 €
    Mandarin Oriental Kuala Lumpur

    Mandarin Oriental Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur City Centre, Kuala Lumpur
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus), Suria KLCC Shopping Centre (ostoskeskus) ja Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. KLCC Park (puisto) ja Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. KLCC:n asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Raja Chulanin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     DoubleTree by Hilton Hotel Kuala Lumpur 65 €
     DoubleTree by Hilton Hotel Kuala Lumpur

     DoubleTree by Hilton Hotel Kuala Lumpur

     348 Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ampang-puisto ja Thaimaan suurlähetystö sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) ja Suria KLCC Shopping Centre (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Ampang Parkin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja KLCC:n asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      PARKROYAL Kuala Lumpur 65 €
      PARKROYAL Kuala Lumpur

      PARKROYAL Kuala Lumpur

      Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Berjaya Times Square ja Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kuala Lumpur Tower (rakennus) ja KLCC Park (puisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Bukit Bintangin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Imbin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Westin Kuala Lumpur 86 €
       The Westin Kuala Lumpur

       The Westin Kuala Lumpur

       199, Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Starhill-galleria ja Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Lot 10 (ostoskeskus) ja Sungei Wang Plaza (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bukit Bintangin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Raja Chulanin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Impiana KLCC Hotel 77 €
        Impiana KLCC Hotel

        Impiana KLCC Hotel

        13 Jalan Pinang, Kuala Lumpur
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus), Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) ja KLCC Park (puisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pavilion Kuala Lumpur (ostoskeskus) ja Suria KLCC Shopping Centre (ostoskeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. KLCC:n asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bukit Nanasin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.