Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus lähellä kohdetta Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 735 majoitusliikettä kohteen Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus lähellä
Maritim Hotel Köln 89 €
Maritim Hotel Köln

Maritim Hotel Köln

Heumarkt 20, Köln, NW
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Haymarket, Wallraf-Richartz-Museum ja Alter Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kaupungintalo ja Pyhän Martin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Heumarktin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Deutzer Freiheitin U-Bahn-asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Cologne Marriott Hotel 103 €
  Cologne Marriott Hotel

  Cologne Marriott Hotel

  Johannisstr. 76-80, Köln, NW
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Musical Dome (teatteri), Roomalais-saksalainen museo ja Kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kölnin katedraali ja Ludwig-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kölnin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ebertplatzin U-Bahn-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Holiday Inn Express Cologne - City Centre 67 €
   Holiday Inn Express Cologne - City Centre

   Holiday Inn Express Cologne - City Centre

   Perlengraben 2, Köln
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wallraf-Richartz-Museum, Alter Markt ja Rheinaun satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja Kölnin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Postsstraßen U-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Severinstraßen U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton Cologne 117 €
    Hilton Cologne

    Hilton Cologne

    Marzellenstr. 13-17, Köln, NW
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hohe Straße ja Kölnin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kölnin keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Appellhofplatz Breite Straßen U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Dorint Hotel am Heumarkt Köln 148 €
     Dorint Hotel am Heumarkt Köln

     Dorint Hotel am Heumarkt Köln

     Pipinstrasse 1, Köln, NW
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hohe Straße, Wallraf-Richartz-Museum ja Haymarket sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Alter Markt ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Heumarktin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Neumarktin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Steigenberger Hotel Köln 94 €
      Steigenberger Hotel Köln

      Steigenberger Hotel Köln

      Habsburgerring 9-13, Köln, NW
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Neumarkt, Kölnin katedraali ja Kaupungintalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Alter Markt ja Suklaamuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Rudolfplatzin U-Bahn-asema ja Moltkestraßen U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Königshof The Arthouse 51 €
       Hotel Königshof The Arthouse

       Hotel Königshof The Arthouse

       Richartzstr. 14-16, Köln
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Galerie Der Spiegel ja Kölnin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Appellhofplatz Breite Straßen U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Heumarktin U-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Domapartment Cologne City Altstadt 47 €
        Domapartment Cologne City Altstadt

        Domapartment Cologne City Altstadt

        Marzellenstrasse 25, Köln, NRW
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Musical Dome (teatteri), Kölnin katedraali ja Roomalais-saksalainen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kaupungintalo ja Alter Markt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ebertplatzin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kölnin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.