Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus lähellä kohdetta Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 799 majoitusliikettä kohteen Kansallissosialistinen dokumentaatiokeskus lähellä
Cologne Marriott Hotel 93 €
Cologne Marriott Hotel

Cologne Marriott Hotel

Johannisstr. 76-80, Köln, NW
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Musical Dome (teatteri), Roomalais-saksalainen museo ja Kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kölnin katedraali ja Ludwig-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kölnin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ebertplatzin U-Bahn-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  CityMax am Dom 61 €
  CityMax am Dom

  CityMax am Dom

  Ursulastraße 4 - 8, Köln, NRW
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hohe Straße ja Kölnin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja Kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Appellhofplatz Breite Straßen U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kölnin keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Cologne 84 €
   Hilton Cologne

   Hilton Cologne

   Marzellenstr. 13-17, Köln, NW
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hohe Straße ja Kölnin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kölnin keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Appellhofplatz Breite Straßen U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hyatt Regency Cologne 139 €
    Hyatt Regency Cologne

    Hyatt Regency Cologne

    Kennedy-Ufer 2a, Köln, NW
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kölnin messualue ja Musical Dome (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja LANXESS Arena (monitoimiareena) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Deutzer Freiheitin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Deutz Kölnarenan U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Dorint An der Messe Köln 109 €
     Dorint An der Messe Köln

     Dorint An der Messe Köln

     Deutz-Muelheimer-Str. 22 - 24, Köln, NW
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      LANXESS Arena (monitoimiareena) ja Kölnin messualue sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Claudius Therme (kylpylä) ja Musical Dome (teatteri) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kölnmessen U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Deutz Kölnarenan U-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Steigenberger Hotel Köln 94 €
      Steigenberger Hotel Köln

      Steigenberger Hotel Köln

      Habsburgerring 9-13, Köln, NW
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Neumarkt, Kölnin katedraali ja Kaupungintalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Alter Markt ja Suklaamuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Rudolfplatzin U-Bahn-asema ja Moltkestraßen U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Wyndham Köln 67 €
       Wyndham Köln

       Wyndham Köln

       Breslauer Platz 2, Köln, NW
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Musical Dome (teatteri) ja Ludwig-museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kölnin keskusrautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Heumarktin U-Bahn-asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Dorint Hotel am Heumarkt Köln 99 €
        Dorint Hotel am Heumarkt Köln

        Dorint Hotel am Heumarkt Köln

        Pipinstrasse 1, Köln, NW
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Wallraf-Richartz-Museum, Alter Markt ja Kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Roomalais-saksalainen museo ja Pyhän Martin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Heumarktin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Neumarktin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.