Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Keisari Vilhelmin muistokirkko

Tämän protestanttisen kirkon rauniot seisovat modernin kirkon vieressä ja luovat tunnelman, joka kuvastaa sodan aiheuttamia tuhoja ja jälleenrakennusta.

Kuuluisa Keisari Vilhelmin muistokirkko, saksaksi Gedächtniskirche, sijaitsee Charlottenburgissa entisen Länsi-Berliinin keskustassa. Tämä 1800-luvulla rakennettu uusromaaninen kirkko joutui liittoutuneiden pommituksen kohteeksi toisen maailmansodan aikaan vuonna 1943. Uusi kahdeksankulmainen kirkontorni rakennettiin kirkon raunioiden viereen 1960-luvun alkupuolella. Vieraile vanhassa kirkontornissa ja modernissa kellotornissa ja näe Berliinin tuhon ja päättäväisen jälleenrakennuksen symbolit.

Keisari Vilhelm II rakennutti Keisari Vilhelmin muistokirkon kunnianosoitukseksi isoisälleen, joka oli Saksan keisari ja Preussin kuningas. Ihaile kirkon kauniisti koristeltuja yksityiskohtia ja huomaa, kuinka selvästi rakennus erottuu nykyaikaisen ostosalueen keskeltä. Kirkko paloi lähes raunioiksi jouduttuaan pommituksen kohteeksi vuonna 1943. Vaurioitunut aula ja torninhuippu, joka tunnetaan paikallisten keskuudessa ”hampaankolona”, säilytettiin. Lisäksi raunioiden molemmille puolille rakennettiin kaksi uutta rakennusta.

Tutustu moderniin kirkkoon ja sen aulaan ja ihaile rakennuksen katseenvangitsevia sisätiloja. Kahdeksankulmaisessa kirkossa on kauniit hunajakennon muotoiset sinipunakeltaiset lasikoristeet. Näe Kristuksen figuuri ja kullattu hopeinen ja kristalleilla päällystetty risti alttarilla.

Raunioiden toisella puolella on valtava 53 metriä korkea kellotorni ja sen kappeli. Kellotornissa on kuusi pronssista kelloa, joita soitetaan eri juhlien, jumalanpalvelusten ja muistotilaisuuksien yhteydessä.

Vieraile vaurioituneen alkuperäisen torninhuipun sisällä olevassa muistosalissa. Näe kiehtovat raamatulliset mosaiikit ja basreliefi-veistokset. Tutki 16 paneelia, jotka esittävät kirkon historian ja tuhon, sekä sotaa ja rauhaa kuvaavia symboleita.

Keisari Vilhelmin muistokirkko sijaitsee Breitscheidplatzilla Berliinin Charlottenburgin alueella lähellä Berliinin eläintarhaa. Kirkkoon on vapaa pääsy. Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin kahdesti päivässä. Kirkko on avoinna joka päivä, ja modernissa rakennuksessa järjestetään säännöllisesti konsertteja, kuten kuoro- ja urkumusiikkiesityksiä.

Osallistu 30 minuuttia kestävälle maksuttomalle kierrokselle kirkkoon ja muistomerkille tai varaa opastettu ryhmäkierros pientä maksua vastaan.  Tarkista aukioloajat ja maksuttomien kierrosten lähtöpaikka Keisari Vilhelmin muistokirkon virallisilta verkkosivuilta.


Alueen Keisari Vilhelmin muistokirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 121 majoitusliikettä kohteen Keisari Vilhelmin muistokirkko lähellä
Hotel Berlin, Berlin 83 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Steigenberger Hotel Berlin 95 €
  Steigenberger Hotel Berlin

  Steigenberger Hotel Berlin

  Los-Angeles-Platz 1, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kurfürstendamm-ostoskatu ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Europa-Center ja Kaufhaus des Westensin tavaratalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kurfürstendammin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Zoologischer Garten‎in metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ellington Hotel Berlin 85 €
   Ellington Hotel Berlin

   Ellington Hotel Berlin

   Nuernberger Str. 50-55, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kaufhaus des Westensin tavaratalo ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Augsburger straßen metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Wittenbergplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sofitel Berlin Kurfürstendamm 107 €
    Sofitel Berlin Kurfürstendamm

    Sofitel Berlin Kurfürstendamm

    Augsburger Str. 41, Berliini, BE
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kurfürstendamm-ostoskatu, Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Theater des Westens ja Europa-Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kurfürstendammin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Zoologischer Garten‎in metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hampton by Hilton Berlin City West 83 €
     Hampton by Hilton Berlin City West

     Hampton by Hilton Berlin City West

     Uhlandstr. 188-189, Berliini, BE
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Kurfürstendamm-ostoskatu ja Theater des Westens sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Uhlandstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Savignyplatzin S-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Waldorf Astoria Berlin 178 €
      Waldorf Astoria Berlin

      Waldorf Astoria Berlin

      Hardenbergstr. 28, Berliini, BE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Europa-Center ja Theater des Westens ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Zoologischer Garten‎in metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Zoologischer Gartenin S-Bahn-asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Bristol Berlin 89 €
       Hotel Bristol Berlin

       Hotel Bristol Berlin

       Kurfuerstendamm 27, Berliini, BE
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kurfürstendamm-ostoskatu ja Theater des Westens ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Europa-Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Uhlandstraßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kurfürstendammin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Novum Style Hotel Berlin-Centrum 53 €
        Novum Style Hotel Berlin-Centrum

        Novum Style Hotel Berlin-Centrum

        Franklinstrasse 23, Berliini, BE
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Voitonpylväs ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 3 kilometrin päässä. Ernst-Reuter-Platzin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tiergartenin S-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.