Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Historiallinen maalaisloma Kentissä

Kaunis Kentin kreivikunta tunnetaan Englannin puutarhana, ja matka Kentiin tarjoaakin maalaismaisemia, vaikuttavia linnoja ja historiallisia kartanoita.

Kent on viehättävä ja viheriöivä kreivikunta, jossa on runsaasti maalaismaisemia ja niiden keskelle ripoteltuja suuria kartanoita. Matkalla Kentissä voit ihailla kauniita niittyjä sekä hedelmäpuutarhoja ja humalistoja ja tutustua kuuluisien taisteluiden tapahtumapaikkoihin, majesteettisiin linnoihin ja katedraaleihin.

Vietä hetki yhdessä kreivikunnan suosituimmista nähtävyyksistä Hever Castle and Gardensissa. Heverin linna rakennettiin 1200-luvulla, ja siellä varttui kyseenalaisen maineen saanut Tudor-kuningatar Anna Boleyn. Linnan upeassa puutarhassa on järvi sekä useita labyrintteja, teehuoneita ja nukkekoteja. Linnan näyttelyissä kerrotaan Tudorien elämästä ja Tudorien ajan arkkitehtuurista. Tarkista, pidetäänkö vierailusi aikaan turnajaisnäytöksiä.

Toinen Kentin historiallisista kohokohdista on Canterburyn kaupunki, jossa on kuuluisa Canterburyn tuomiokirkko Goottilainen katedraali on yksi Englannin suosituimmista nähtävyyksistä. Kirkko tunnetaan paikkana, jossa arkkipiispa Thomas Becket murhattiin 1100-luvulla ja joka on tärkeässä roolissa Chaucerin Canterburyn tarinoita ‑teoksessa. Tuomiokirkon sisällä on kiinnostavia muistomerkkejä ja vaikuttavia koristeleikkauksia.

Etelämmässä on Doverin kaupunki, joka tunnetaan hohtavan valkoisista rantakallioistaan. Kulje kallioilla ja nauti maisemista Englannin kanaalille. Kirkkaalla säällä saatat nähdä Ranskan rannikolle asti. Doverin linnassa saat kuulla, miten historiallinen linna on puolustanut Ison-Britannian rannikkoa satojen vuosien ajan. Linnan alla on myös sota-ajan salaisia tunneleita, joissa suunniteltiin toisen maailmansodan aikana operaatio Dynamoa, tärkeää evakuointioperaatiota.

Kentin kiehtovan historian jälkeen voitkin perehtyä seuraavaksi ostosten tekemiseen Bluewaterin ostoskeskuksessa. Palkitussa ostoskeskuksessa on yli 300 myymälää, elokuvateatteri ja minigolfrata. Margaten kaupungissa on Turner Contemporary ‑taidemuseo, jossa esitellään taidetta aina 1700-luvulta nykypäivään.

Alue on Ison-Britannian lämpimimpiä, vaikkakin talvella siellä on kylmä. Kent sijaitsee Lontoon kaakkoispuolella, ja sinne pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä. Voit saapua Kentiin junalla Lontoosta ja muista Ison-Britannian kaupungeista.


Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 015 majoitusliikettä kohteessa Kent
DoubleTree by Hilton Hotel Dartford Bridge 67 €
Arvosteltu 21.7.2014
Katso tiedot
 
DoubleTree by Hilton Hotel Dartford Bridge

DoubleTree by Hilton Hotel Dartford Bridge

   
  3,9/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sijainnin sopivuus riippuu siitä, mihin on menossa ja miten. Olimme viikon ilman autoa, ja tarkoitus oli tavata ystäviä Dartfordissa että käydä Lontoossa. Sekä keskustaan että asemille käytännössä aina taksilla (joiden saaminen joskus kestää), vaikka toki kävelimmekin. Hotellissa majoittuminen on ...

  Hythe Imperial Hotel Spa & Golf
  Arvosteltu 1.5.2018
  Katso tiedot
   
  Hythe Imperial Hotel Spa & Golf

  Hythe Imperial Hotel Spa & Golf

  Princes Parade, Hythe, Englanti
    
   4,2/5
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Spent one night at the hotel. It is located right on the beach and the view is beautiful. There is a big car park and a nice garden. The staff was friendly and helpful. We were plesantly surprised when we got upgrated to a deluxe room. The room was very big, clean and amazing. The bathroom had an ...

   The Falstaff Hotel
   Arvosteltu 31.12.2015
   Katso tiedot
    
   The Falstaff Hotel

   The Falstaff Hotel

   8-10 St Dunstan Street Kent, Canterbury, Englanti
     
    4,2/5
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Excellent location for a Canterbury visit - center within a few minutes walk. Many people have complained about the rooms - lots of noise from pubs, outdated decor and shower rooms etc. I was lucky to be in the Old Woodmill building. This part of the hotel is very quiet and the room was OK - nothing ...

    Grand Burstin Hotel Folkestone 40 €
    Arvosteltu 6.11.2017
    Katso tiedot
     
    Grand Burstin Hotel Folkestone

    Grand Burstin Hotel Folkestone

      
     3,0/5
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     The staff was OK, but the premises not.

     CABU by the sea
     Arvosteltu 11.11.2019
     Katso tiedot
      
     CABU by the sea

     CABU by the sea

     Dymchurch Road, Romney Marsh, Englanti
       
      4,9/5
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Amazing place! Beautiful decorated cabins, helpful staff and a great shop for everything you would need.

      Crabble Hill House 56 €
      Arvosteltu 2.10.2019
      Katso tiedot
       
      Crabble Hill House

      Crabble Hill House

        
       4,7/5
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Clean & comfortable, shower was worst I have ever experienced. Water dribbles out.

       Seabrook House - B&B 82 €
       Arvosteltu 2.2.2020
       Katso tiedot
        
       Seabrook House - B&B

       Seabrook House - B&B

       81 Seabrook Road, Hythe, Englanti
         
        4,1/5
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Me and my partner love the Seabrook bnb we have stayed there a couple of times now and will definitely be back again the staff are friendly and it’s very clean and nice and quite and right near the beach. I will certainly tell my friends and family about this place

        Rocksalt
        Arvosteltu 10.12.2019
        Katso tiedot
         
        Rocksalt

        Rocksalt

          
         4,4/5
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Clean, Safe and Cool Hotel I enjoy with breakfast and view