Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kolmen ristin aukio

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kolmen ristin aukio. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kolmen ristin aukio, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kolmen ristin aukio paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kolmen ristin aukio upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kolmen ristin aukio? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kolmen ristin aukio lähellä kohdetta Kolmen ristin aukio. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kolmen ristin aukio, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 669 majoitusliikettä kohteen Kolmen ristin aukio lähellä
Novotel Warszawa Centrum 50 €
Novotel Warszawa Centrum

Novotel Warszawa Centrum

ul. Marszalkowska 94/98, Varsova, Masovia
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Galeria Centrumin ostoskeskus ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puolan kansallismuseo ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsovan keskusrautatieasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Polonia Palace Hotel 78 €
  Polonia Palace Hotel

  Polonia Palace Hotel

  Jerozolimskie Av. 45, Varsova, Masovia
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Fotoplastikon Warszawskin taidegalleria ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Puolan kansallismuseo ja Varsovan teknillinen yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsovan keskusrautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hampton by Hilton Warsaw City Centre 64 €
   Hampton by Hilton Warsaw City Centre

   Hampton by Hilton Warsaw City Centre

   Ul. Wspólna 72, Varsova, Masovia
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Złote Tarasyn viihde- ja liikekeskus, Kulttuurin ja tieteen palatsi ja Varsovan teknillinen yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Puolan kansallismuseo ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 2 kilometrin päässä. Varsova Śródmieścien juna-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Motel One Warsaw-Chopin 59 €
    Motel One Warsaw-Chopin

    Motel One Warsaw-Chopin

    38 Tamka, Varsova, mazowieckie
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Frédéric Chopin -museo ja Varsovan yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Puolan kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

     PURO Warszawa Centrum 70 €
     PURO Warszawa Centrum

     PURO Warszawa Centrum

     5/7/9 Widok, Varsova, Masovian voivodikunta
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Galeria Centrumin ostoskeskus ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puolan kansallismuseo ja Varsovan yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Centrumin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsovan keskusrautatieasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sheraton Warsaw Hotel 81 €
      Sheraton Warsaw Hotel

      Sheraton Warsaw Hotel

      Boleslawa Prusa 2, Varsova, Masovia
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kolmen ristin aukio, Puolan kansallismuseo ja Yhdysvaltain suurlähetystö sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Łazienkin puisto ja Kulttuurin ja tieteen palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Centrumin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

       Warsaw Marriott Hotel 106 €
       Warsaw Marriott Hotel

       Warsaw Marriott Hotel

       Aleje Jerozolimskie 65-79, Varsova, Masovia
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fotoplastikon Warszawskin taidegalleria ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Puolan kansallismuseo ja Varsovan teknillinen yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Varsovan keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsova Śródmieścien juna-asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Mercure Warszawa Grand 51 €
        Mercure Warszawa Grand

        Mercure Warszawa Grand

        Krucza 28, Varsova, Masovia
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kolmen ristin aukio ja Yhdysvaltain suurlähetystö sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puolan kansallismuseo ja Kulttuurin ja tieteen palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.