Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kolmen ristin aukio

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kolmen ristin aukio. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kolmen ristin aukio, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kolmen ristin aukio paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kolmen ristin aukio upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kolmen ristin aukio? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kolmen ristin aukio lähellä kohdetta Kolmen ristin aukio. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kolmen ristin aukio, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 145 majoitusliikettä kohteen Kolmen ristin aukio lähellä
Novotel Warszawa Centrum 47 €
Novotel Warszawa Centrum

Novotel Warszawa Centrum

ul. Marszalkowska 94/98, Varsova, Masovia
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Galeria Centrumin ostoskeskus ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Yhdysvaltain suurlähetystö ja Varsovan teknillinen yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Centrumin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsovan keskusrautatieasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Polonia Palace Hotel 63 €
  Polonia Palace Hotel

  Polonia Palace Hotel

  Jerozolimskie Av. 45, Varsova, Masovia
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Fotoplastikon Warszawskin taidegalleria ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Varsovan teknillinen yliopisto ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 2 kilometrin päässä. Centrumin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsovan keskusrautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hampton by Hilton Warsaw City Centre 52 €
   Hampton by Hilton Warsaw City Centre

   Hampton by Hilton Warsaw City Centre

   Ul. Wspólna 72, Varsova, Masovia
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Złote Tarasyn viihde- ja liikekeskus, Kulttuurin ja tieteen palatsi ja Varsovan teknillinen yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Yhdysvaltain suurlähetystö ja Varsovan kapinamuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Varsova Śródmieścien juna-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sheraton Grand Warsaw 70 €
    Sheraton Grand Warsaw

    Sheraton Grand Warsaw

    Boleslawa Prusa 2, Varsova, Masovia
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kolmen ristin aukio ja Yhdysvaltain suurlähetystö sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kulttuurin ja tieteen palatsi ja Varsovan teknillinen yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Centrumin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

     Mercure Warszawa Grand 50 €
     Mercure Warszawa Grand

     Mercure Warszawa Grand

     Krucza 28, Varsova, Masovia
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kolmen ristin aukio ja Yhdysvaltain suurlähetystö sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kulttuurin ja tieteen palatsi ja Varsovan teknillinen yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Residence St. Andrew's Palace 56 €
      Residence St. Andrew's Palace

      Residence St. Andrew's Palace

      ul. Chmielna 30, Varsova, Masovia
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Galeria Centrumin ostoskeskus ja Kulttuurin ja tieteen palatsi ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Varsovan yliopisto ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 2 kilometrin päässä. Centrumin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       PURO Warszawa Centrum 69 €
       PURO Warszawa Centrum

       PURO Warszawa Centrum

       5/7/9 Widok, Varsova, Masovian voivodikunta
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Galeria Centrumin ostoskeskus ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Yhdysvaltain suurlähetystö ja Varsovan yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Centrumin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsovan keskusrautatieasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Warsaw Marriott Hotel 81 €
        Warsaw Marriott Hotel

        Warsaw Marriott Hotel

        Aleje Jerozolimskie 65-79, Varsova, Masovia
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Fotoplastikon Warszawskin taidegalleria ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Varsovan teknillinen yliopisto ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 2 kilometrin päässä. Varsovan keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsova Śródmieścien juna-asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.