Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Konzerthaus Berlin

Ihastele tämän komean konserttisalin arkkitehtuuria ja kuuntele mahtavia orkesteriesityksiä sen ylellisessä auditoriossa.

Konzerthaus Berlin on yksi Berliinin kuuluisimmista ja komeimmista rakennuksista. Hämmästele sen koristeellista julkisivua ja osta liput sen upeassa pääauditoriossa järjestettäviin klassisen musiikin konsertteihin.

Konzerthaus on viimeisin Gendarmenmarktilla sijainneista konserttitaloista. Sen edeltäjät olivat 1700-luvun aikainen Französische Komödienhaus (ranskalainen komediateatteri) ja 1800-luvun aikainen Schauspielhaus; konserttitalon nykyinen rakennus on näistä viimeksimainitun entisöinti. Uudelleenrakennuksen aikaan konserttitalon sisätilat suunniteltiin uudelleen, vaikka ne mukailevatkin alkuperäistä rakennusta.

Ennen kuin astut sisään, tarkastele hetki rakennuksen kivisen julkisivun pylväitä ja patsaita. Katsele sen naapurissa komeilevia Französischer Domia ja Deutscher Domia, jotka sijaitsevat Gendarmenmarktin laidoilla.

Jos haluat nähdä konserttisalin sisätilat, varaa paikka opastetulta kierrokselta lisämaksusta. Kierrokset järjestetään lauantaisin ja ne pitää varata etukäteen.

Lippuja esityksiin voit ostaa suuresta konserttisalista. Konzerthaus Berlinissä esiintyy muun muassa talon oma sinforniaorkesteri Konzerthausorchester Berlin, joka jakaa lavansa säännöllisesti muiden klassisen musiikin kansainvälisten kärkinimien kanssa. Saavu paikalle ajoissa, jotta sinulle jää aikaa ihastella konserttisalin sisätilojen koristeellisia pylväitä ja kattokruunuja. Kun konsertti alkaa, et voi olla huomaamatta äänenlaatua; Konzerthaus on akustisesti yksi maailman parhaimmista sinfoniakonserttisaleista.

Huomaa konserttitalon vaikuttavin piirre: valtavat urut. Tämän vaikuttavan soittimen 5 811 urkupillillä pystyy soittamaan upeaa ja monialaista musiikkia. Uruista vastaa Konzerthausin oma urkuri, joka on ollut pestissään aina konserttisalin uudelleenavaamisesta lähtien, eli vuodesta 1984. Konserttisalin pienemmät urut löytyvät pienestä auditoriosta. Pieni auditorio on lähinnä kamarimusiikin ja lasten konserttien käytössä, jotta kaikenikäiset musiikinystävät pääsevät nauttimaan tämän mahtavan talon upeasta akustiikasta.

Vieraile Konzerthaus Berlinin virallisella sivustolla tutustumassa tämänhetkiseen tapahtumatarjontaan. Pääset paikan päälle metrolla jäämällä pois Hausvogteiplatzin asemalla, tai bussilla jäämällä pois Gendarmenmarktilla.


Alueen Konzerthaus Berlin opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 541 majoitusliikettä kohteen Konzerthaus Berlin lähellä
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 55 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Stadtmitte Stationn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Berlin 120 €
  Hilton Berlin

  Hilton Berlin

  Mohrenstr. 30, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Gendarmenmarkt, Friedrichstraße ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtmitte Stationn sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus 39 €
   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

   Oranienburger Strasse 67/68, Berliini, BE
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Friedrichstadt-Palast ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin 127 €
    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

    Französische Straße 30, Berliini
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Hedwigin katedraali (Sankt-Hedwigs-Kathedrale), Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Gendarmenmarkt sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Bode-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema ja Französische Straßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     TITANIC Comfort Berlin Mitte 59 €
     TITANIC Comfort Berlin Mitte

     TITANIC Comfort Berlin Mitte

     Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berliini
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Gendarmenmarkt, Nikolaikirche ja Checkpoint Charlie sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 2 kilometrin päässä. Spittelmarktin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Märkisches Museumin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Melia Berlin 95 €
      Melia Berlin

      Melia Berlin

      Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Mandala Suites Berlin 133 €
       The Mandala Suites Berlin

       The Mandala Suites Berlin

       Friedrichstr.185-190, Berliini, BE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtmitte Stationn sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Französische Straßen metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Rocco Forte Hotel De Rome Berlin 280 €
        Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

        Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

        Behrenstrasse 37, Berliini, BE
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gendarmenmarkt ja Brandenburgin portti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Berliinin televisiotorni ovat myös 2 kilometrin päässä. Hausvogteiplatzin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Französische Straßen metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.