Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Konzerthaus Berlin

Ihastele tämän komean konserttisalin arkkitehtuuria ja kuuntele mahtavia orkesteriesityksiä sen ylellisessä auditoriossa.

Konzerthaus Berlin on yksi Berliinin kuuluisimmista ja komeimmista rakennuksista. Hämmästele sen koristeellista julkisivua ja osta liput sen upeassa pääauditoriossa järjestettäviin klassisen musiikin konsertteihin.

Konzerthaus on viimeisin Gendarmenmarktilla sijainneista konserttitaloista. Sen edeltäjät olivat 1700-luvun aikainen Französische Komödienhaus (ranskalainen komediateatteri) ja 1800-luvun aikainen Schauspielhaus; konserttitalon nykyinen rakennus on näistä viimeksimainitun entisöinti. Uudelleenrakennuksen aikaan konserttitalon sisätilat suunniteltiin uudelleen, vaikka ne mukailevatkin alkuperäistä rakennusta.

Ennen kuin astut sisään, tarkastele hetki rakennuksen kivisen julkisivun pylväitä ja patsaita. Katsele sen naapurissa komeilevia Französischer Domia ja Deutscher Domia, jotka sijaitsevat Gendarmenmarktin laidoilla.

Jos haluat nähdä konserttisalin sisätilat, varaa paikka opastetulta kierrokselta lisämaksusta. Kierrokset järjestetään lauantaisin ja ne pitää varata etukäteen.

Lippuja esityksiin voit ostaa suuresta konserttisalista. Konzerthaus Berlinissä esiintyy muun muassa talon oma sinforniaorkesteri Konzerthausorchester Berlin, joka jakaa lavansa säännöllisesti muiden klassisen musiikin kansainvälisten kärkinimien kanssa. Saavu paikalle ajoissa, jotta sinulle jää aikaa ihastella konserttisalin sisätilojen koristeellisia pylväitä ja kattokruunuja. Kun konsertti alkaa, et voi olla huomaamatta äänenlaatua; Konzerthaus on akustisesti yksi maailman parhaimmista sinfoniakonserttisaleista.

Huomaa konserttitalon vaikuttavin piirre: valtavat urut. Tämän vaikuttavan soittimen 5 811 urkupillillä pystyy soittamaan upeaa ja monialaista musiikkia. Uruista vastaa Konzerthausin oma urkuri, joka on ollut pestissään aina konserttisalin uudelleenavaamisesta lähtien, eli vuodesta 1984. Konserttisalin pienemmät urut löytyvät pienestä auditoriosta. Pieni auditorio on lähinnä kamarimusiikin ja lasten konserttien käytössä, jotta kaikenikäiset musiikinystävät pääsevät nauttimaan tämän mahtavan talon upeasta akustiikasta.

Vieraile Konzerthaus Berlinin virallisella sivustolla tutustumassa tämänhetkiseen tapahtumatarjontaan. Pääset paikan päälle metrolla jäämällä pois Hausvogteiplatzin asemalla, tai bussilla jäämällä pois Gendarmenmarktilla.


Alueen Konzerthaus Berlin opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 126 majoitusliikettä kohteen Konzerthaus Berlin lähellä
Hotel Berlin, Berlin 69 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Berlin 143 €
  Hilton Berlin

  Hilton Berlin

  Mohrenstr. 30, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Westin Grand, Berlin 134 €
   The Westin Grand, Berlin

   The Westin Grand, Berlin

   Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Cityhostel Berlin Mitte 43 €
    Cityhostel Berlin Mitte

    Cityhostel Berlin Mitte

    Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 65 €
     Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

     Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

     Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie 92 €
      NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie

      NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie

      Leipziger Str. 106-111, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Französische Straßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin 148 €
       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

       Französische Straße 30, Berliini
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Hedwigin katedraali (Sankt-Hedwigs-Kathedrale), Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Gendarmenmarkt sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Bode-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema ja Französische Straßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Select Hotel Berlin The Wall 64 €
        Select Hotel Berlin The Wall

        Select Hotel Berlin The Wall

        Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Trabi-Museumin museo, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.