Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Konzerthaus Berlin

Ihastele tämän komean konserttisalin arkkitehtuuria ja kuuntele mahtavia orkesteriesityksiä sen ylellisessä auditoriossa.

Konzerthaus Berlin on yksi Berliinin kuuluisimmista ja komeimmista rakennuksista. Hämmästele sen koristeellista julkisivua ja osta liput sen upeassa pääauditoriossa järjestettäviin klassisen musiikin konsertteihin.

Konzerthaus on viimeisin Gendarmenmarktilla sijainneista konserttitaloista. Sen edeltäjät olivat 1700-luvun aikainen Französische Komödienhaus (ranskalainen komediateatteri) ja 1800-luvun aikainen Schauspielhaus; konserttitalon nykyinen rakennus on näistä viimeksimainitun entisöinti. Uudelleenrakennuksen aikaan konserttitalon sisätilat suunniteltiin uudelleen, vaikka ne mukailevatkin alkuperäistä rakennusta.

Ennen kuin astut sisään, tarkastele hetki rakennuksen kivisen julkisivun pylväitä ja patsaita. Katsele sen naapurissa komeilevia Französischer Domia ja Deutscher Domia, jotka sijaitsevat Gendarmenmarktin laidoilla.

Jos haluat nähdä konserttisalin sisätilat, varaa paikka opastetulta kierrokselta lisämaksusta. Kierrokset järjestetään lauantaisin ja ne pitää varata etukäteen.

Lippuja esityksiin voit ostaa suuresta konserttisalista. Konzerthaus Berlinissä esiintyy muun muassa talon oma sinforniaorkesteri Konzerthausorchester Berlin, joka jakaa lavansa säännöllisesti muiden klassisen musiikin kansainvälisten kärkinimien kanssa. Saavu paikalle ajoissa, jotta sinulle jää aikaa ihastella konserttisalin sisätilojen koristeellisia pylväitä ja kattokruunuja. Kun konsertti alkaa, et voi olla huomaamatta äänenlaatua; Konzerthaus on akustisesti yksi maailman parhaimmista sinfoniakonserttisaleista.

Huomaa konserttitalon vaikuttavin piirre: valtavat urut. Tämän vaikuttavan soittimen 5 811 urkupillillä pystyy soittamaan upeaa ja monialaista musiikkia. Uruista vastaa Konzerthausin oma urkuri, joka on ollut pestissään aina konserttisalin uudelleenavaamisesta lähtien, eli vuodesta 1984. Konserttisalin pienemmät urut löytyvät pienestä auditoriosta. Pieni auditorio on lähinnä kamarimusiikin ja lasten konserttien käytössä, jotta kaikenikäiset musiikinystävät pääsevät nauttimaan tämän mahtavan talon upeasta akustiikasta.

Vieraile Konzerthaus Berlinin virallisella sivustolla tutustumassa tämänhetkiseen tapahtumatarjontaan. Pääset paikan päälle metrolla jäämällä pois Hausvogteiplatzin asemalla, tai bussilla jäämällä pois Gendarmenmarktilla.


Alueen Konzerthaus Berlin opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 124 majoitusliikettä kohteen Konzerthaus Berlin lähellä
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 70 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Westin Grand, Berlin 100 €
  The Westin Grand, Berlin

  The Westin Grand, Berlin

  Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Select Hotel Berlin The Wall 78 €
   Select Hotel Berlin The Wall

   Select Hotel Berlin The Wall

   Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Trabi-Museumin museo, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Berlin, Berlin 82 €
    Hotel Berlin, Berlin

    Hotel Berlin, Berlin

    Lützowplatz 17, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hilton Berlin 131 €
     Hilton Berlin

     Hilton Berlin

     Mohrenstr. 30, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Meliá Berlin 82 €
      Meliá Berlin

      Meliá Berlin

      Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Cityhostel Berlin Mitte 43 €
       Cityhostel Berlin Mitte

       Cityhostel Berlin Mitte

       Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie 64 €
        Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie

        Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie

        Hedemannstraße 11-12, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Friedrichstraße, Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gendarmenmarkt ja Potsdamer Platz ovat myös 2 kilometrin päässä. Kochstraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hallesches Torin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.