Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kreetan historiallinen ja etnografinen museo

Tutustu Iraklionin kaupungin monivaiheiseen historiaan, perinteiseen taiteeseen ja mielenkiintoisiin tarinoihin.

Käy Kreetan historiallisessa ja etnografisessa museossa ja perehdy kaupungin kiehtovaan historiaan varhaiskristillisistä ajoista nykypäivään. Näe upeaa bysanttilaista taidetta, vieraile yhden Kreikan kuuluisimpiin kuuluvan kirjailijan huoneessa ja tutustu Kreetan itsenäisyystaistelun vaiheisiin. Näe, miten bysanttilainen, venetsialainen ja ottomaaniaikakauden kansantaide ovat vaikuttaneet toisiinsa. Näe museon palkitut mestariteokset: kreetalaisen, mutta sittemmin espanjalaistuneen Doménikos Theotokópoulosin eli El Grecon renessanssityyliset maalaukset.

Kreetan historiallinen ja etnografinen museo sijaitsee vuonna 1903 rakennetussa uusklassisessa rakennuksessa. Museon näyttelyt etenevät aikajärjestyksessä ja esittelevät Iraklionin historiaa 300-luvusta toisen maailmansodan jälkeisiin vuosiin. Yhdessä arkeologisen museon kanssa se on yksi kaupungin parhaista museoista ja ehdottomasti vierailemisen arvoinen, jos haluat tietää Kreetan historiasta.

Kierros alkaa AG Kalokerinos -huoneesta. Tämän huoneen kohokohta on pienoismalli, joka esittää Iraklionin kaupunkia 1600-luvulla. Löydät pienoismallista aikakauden 40 tärkeintä muistomerkkiä ja nähtävyyttä. Seuraavaksi näet kansantaidehuoneen kauniit kirjonta- ja kudontatyöt sekä bysanttilaisen kokoelman upeat seinämaalaukset ja tekstikaiverrukset.

Tutustu Kreetan lyhyeen historiaan itsenäisenä valtiona ja katsele sotilaiden haarniskoja ja naisten koruja, jotka ovat peräisin keskiajalta ja renessanssin ajalta. Käy huoneessa, johon on rekonstruoitu kuuluisan kirjailijan Nikos Kazantzakiksen kirjoitushuone. Voit ostaa matkalukemiseksi hänen kuuluisimman teoksensa, jonka suomennoksen nimi on Kerro minulle, Zorbas.

Muista käydä katsomassa El Grecon kuuluisat maalaukset: Jeesuksen kaste ja Siinai-vuori ja Pyhän Katariinan luostari ovat ainoat hänen maalauksensa, jotka yhä ovat Kreetalla. 

Kreetan historiallinen ja etnografinen museo sijaitsee Venizelou-kadulla sataman vieressä. Museo on suljettu sunnuntaina. Museoon on sisäänpääsymaksu.


Alueen Kreetan historiallinen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 843 majoitusliikettä kohteen Kreetan historiallinen museo lähellä
Dom Boutique Hotel 44 €
Dom Boutique Hotel

Dom Boutique Hotel

Almirou 14, Iraklion
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Iraklionin loggia, Iraklionin arkeologinen museo ja Kreetan luonnontieteellinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

  Lato Boutique Hotel 61 €
  Lato Boutique Hotel

  Lato Boutique Hotel

  15 Epimenidou Street, Iraklion, Kreetan saari
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Platia 18 Anglonin aukio ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Iraklionin satama ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Capsis Astoria Heraklion Hotel 55 €
   Capsis Astoria Heraklion Hotel

   Capsis Astoria Heraklion Hotel

   11 Eleftherias square, Iraklion, Kreetan saari
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Eleftheriasin aukio ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Kreetan luonnontieteellinen museo ja Iraklionin satama ovat myös 2 kilometrin päässä.

    El Greco Hotel 31 €
    El Greco Hotel

    El Greco Hotel

    4, Street 1821, Iraklion, Kreetan saari
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Markuksen basilika, Iraklionin arkeologinen museo ja Kreetan luonnontieteellinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1,4 kilometrin päässä.

     Aquila Atlantis Hotel 80 €
     Aquila Atlantis Hotel

     Aquila Atlantis Hotel

     2 Ygias Street, Iraklion, Kreetan saari
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kreetan taistelun ja vastarintaliikkeen museo ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Iraklionin satama ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Olive Green Hotel 59 €
      Olive Green Hotel

      Olive Green Hotel

      Meramvellou & Idomeneos 22, Iraklion, Crete
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Tituksen kirkko ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Iraklionin satama ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Atrion Hotel 53 €
       Atrion Hotel

       Atrion Hotel

       9 Chronaki Street, Iraklion, Kreetan saari
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Pietarin ja Paavalin luostari, Kreetan luonnontieteellinen museo ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1,3 kilometrin päässä.

        Marin Dream 43 €
        Marin Dream

        Marin Dream

        46, Epimenidou str, Iraklion, Kreetan saari
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kreetan taistelun ja vastarintaliikkeen museo ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Iraklionin satama ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.