Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kreetan historiallinen ja etnografinen museo

Tutustu Iraklionin kaupungin monivaiheiseen historiaan, perinteiseen taiteeseen ja mielenkiintoisiin tarinoihin.

Käy Kreetan historiallisessa ja etnografisessa museossa ja perehdy kaupungin kiehtovaan historiaan varhaiskristillisistä ajoista nykypäivään. Näe upeaa bysanttilaista taidetta, vieraile yhden Kreikan kuuluisimpiin kuuluvan kirjailijan huoneessa ja tutustu Kreetan itsenäisyystaistelun vaiheisiin. Näe, miten bysanttilainen, venetsialainen ja ottomaaniaikakauden kansantaide ovat vaikuttaneet toisiinsa. Näe museon palkitut mestariteokset: kreetalaisen, mutta sittemmin espanjalaistuneen Doménikos Theotokópoulosin eli El Grecon renessanssityyliset maalaukset.

Kreetan historiallinen ja etnografinen museo sijaitsee vuonna 1903 rakennetussa uusklassisessa rakennuksessa. Museon näyttelyt etenevät aikajärjestyksessä ja esittelevät Iraklionin historiaa 300-luvusta toisen maailmansodan jälkeisiin vuosiin. Yhdessä arkeologisen museon kanssa se on yksi kaupungin parhaista museoista ja ehdottomasti vierailemisen arvoinen, jos haluat tietää Kreetan historiasta.

Kierros alkaa AG Kalokerinos -huoneesta. Tämän huoneen kohokohta on pienoismalli, joka esittää Iraklionin kaupunkia 1600-luvulla. Löydät pienoismallista aikakauden 40 tärkeintä muistomerkkiä ja nähtävyyttä. Seuraavaksi näet kansantaidehuoneen kauniit kirjonta- ja kudontatyöt sekä bysanttilaisen kokoelman upeat seinämaalaukset ja tekstikaiverrukset.

Tutustu Kreetan lyhyeen historiaan itsenäisenä valtiona ja katsele sotilaiden haarniskoja ja naisten koruja, jotka ovat peräisin keskiajalta ja renessanssin ajalta. Käy huoneessa, johon on rekonstruoitu kuuluisan kirjailijan Nikos Kazantzakiksen kirjoitushuone. Voit ostaa matkalukemiseksi hänen kuuluisimman teoksensa, jonka suomennoksen nimi on Kerro minulle, Zorbas.

Muista käydä katsomassa El Grecon kuuluisat maalaukset: Jeesuksen kaste ja Siinai-vuori ja Pyhän Katariinan luostari ovat ainoat hänen maalauksensa, jotka yhä ovat Kreetalla. 

Kreetan historiallinen ja etnografinen museo sijaitsee Venizelou-kadulla sataman vieressä. Museo on suljettu sunnuntaina. Museoon on sisäänpääsymaksu.


Alueen Kreetan historiallinen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 635 majoitusliikettä kohteen Kreetan historiallinen museo lähellä
Capsis Astoria Heraklion Hotel 76 €
Capsis Astoria Heraklion Hotel

Capsis Astoria Heraklion Hotel

11 Eleftherias square, Iraklion, Kreetan saari
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Eleftheriasin aukio ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Kreetan luonnontieteellinen museo ja Iraklionin satama ovat myös 2 kilometrin päässä.

  GDM Megaron Historical Monument Hotel 122 €
  GDM Megaron Historical Monument Hotel

  GDM Megaron Historical Monument Hotel

  9, D. Beaufort Street, Iraklion, Kreetan saari
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kreetan taistelun ja vastarintaliikkeen museo, Iraklionin arkeologinen museo ja Iraklionin satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Kreetan luonnontieteellinen museo sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

   Lato Boutique Hotel 103 €
   Lato Boutique Hotel

   Lato Boutique Hotel

   15 Epimenidou Street, Iraklion, Kreetan saari
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Platia 18 Anglonin aukio ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Iraklionin satama ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Aquila Atlantis Hotel 100 €
    Aquila Atlantis Hotel

    Aquila Atlantis Hotel

    2 Ygias Street, Iraklion, Kreetan saari
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kreetan taistelun ja vastarintaliikkeen museo ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Iraklionin satama ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Galaxy Hotel Iraklio 111 €
     Galaxy Hotel Iraklio

     Galaxy Hotel Iraklio

     75 Dimokratias Ave, Iraklion, Kreetan saari
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Manos Hatzidakisin teatteri ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Iraklionin satama ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Atrion Hotel 73 €
      Atrion Hotel

      Atrion Hotel

      9 Chronaki Street, Iraklion, Kreetan saari
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Pietarin ja Paavalin luostari, Kreetan luonnontieteellinen museo ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1,5 kilometrin päässä.

       Ibis Styles Heraklion Central 91 €
       Ibis Styles Heraklion Central

       Ibis Styles Heraklion Central

       26 Koroneou Street and Agiou Titou, Crete Island, Iraklion
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Tituksen kirkko ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Kreetan luonnontieteellinen museo ja Iraklionin satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Kastro Hotel 64 €
        Kastro Hotel

        Kastro Hotel

        Theotokopoulou 22, Iraklion, Kreetan saari
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Pietarin ja Paavalin luostari, Iraklionin arkeologinen museo ja Kreetan luonnontieteellinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1,4 kilometrin päässä.