Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kreetan luonnontieteellinen museo

Tutustu Kreetan luontoon tässä erinomaisessa ja nykyaikaisessa museossa, joka esittelee eläinten ja kasvien elinympäristöjä.

Käy Kreetan luonnontieteellisessä museossa ja opi saaren ainutlaatuisen ilmaston mahdollistamista erilaisista ekosysteemeistä ja näe eläimiä, jotka elävät saarella. Näet myös lajeja, jotka elivät saarella kauan ennen ihmisiä. Koe maanjäristys museon maanjäristyssimulaattorissa. Lapset viihtyvät ja oppivat Stavros Niarchos -keskuksen vuorovaikutteisissa näyttelyissä. Multimediahuoneessa voit katsella mielenkiintoisia luontodokumentteja ja levähtää samalla.

Kreetan luonnontieteellinen museo perustettiin vuonna 1980, ja se on yksi laajimmista Kreetan luonnon ekosysteemejä ja luonnon monimuotoisuutta esittelevistä museoista. Museo pyrkii sekä suojelemaan luontoa että valistamaan ihmisiä, ja se on mainio kohde kaikille alueen luonnosta kiinnostuneille. 

Aloita museoon tutustuminen dioraamoista. Dioraamat muodostavat keskeisen osan museosta, ja ne esittelevät lähes kaikki Kreikan luonnon ekosysteemit. Näe pyökkimetsät, kivi- ja hiekka-autiomaat, vuoristojen havupuut ja paljon muuta. 

Yksi museon vetonauloista on maanjäristyssimulaattori. Astu sisään simulaattoriin ja koe, millaista on olla keskellä jotakin niistä monista maanjäristyksistä, jotka ovat koetelleet aluetta vuosisatojen aikana. Ota selvää, miksi maanjäristyksiä esiintyy, ja piirrä maankuoren värähtelyt seismografilla. 

Elävien eläinten näyttelyssä voit nähdä eläimiä, jotka elävät Kreetan kuivalla maaperällä. Katsele liskoja, lintuja ja trooppisia kaloja akvaarioissaan. Jatka matkaasi jättiläismäisen esihistoriallisen elefantin luokse, joka aikoinaan eli Kreetalla. Fossiilihuoneessa voit tutustua yli 8 200 fossiiliin, jotka edustavat alueen muinaisia lajeja. 

Lapset voivat viettää aikaa Stavros Niarchos -tilan vuorovaikutteisissa näyttelyissä. Tällä alueella on esimerkiksi suuri muinaisen laivan pienoismalli, jota he voivat tutkia. Mielenkiintoinen on myös hologrammien ja optisten harhojen maailmaan ja niiden selityksiin johdattava näyttely. 

Kreetan luonnontieteellinen museo sijaitsee heti sataman länsipuolella. Museo on avoinna joka päivä, ja sinne on pieni sisäänpääsymaksu.


Alueen Kreetan luonnontieteellinen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 745 majoitusliikettä kohteen Kreetan luonnontieteellinen museo lähellä
Capsis Astoria Heraklion Hotel 60 €
Capsis Astoria Heraklion Hotel

Capsis Astoria Heraklion Hotel

11 Eleftherias square, Iraklion, Kreetan saari
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Eleftheriasin aukio ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Kreetan luonnontieteellinen museo ja Iraklionin satama ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Dom Boutique Hotel 70 €
  Dom Boutique Hotel

  Dom Boutique Hotel

  Almirou 14, Iraklion
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Iraklionin loggia, Iraklionin arkeologinen museo ja Kreetan luonnontieteellinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

   Lato Boutique Hotel 86 €
   Lato Boutique Hotel

   Lato Boutique Hotel

   15 Epimenidou Street, Iraklion, Kreetan saari
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Platia 18 Anglonin aukio ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Iraklionin satama ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Atrion Hotel 67 €
    Atrion Hotel

    Atrion Hotel

    9 Chronaki Street, Iraklion, Kreetan saari
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Pietarin ja Paavalin luostari, Kreetan luonnontieteellinen museo ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1,3 kilometrin päässä.

     Galaxy Hotel Iraklio 94 €
     Galaxy Hotel Iraklio

     Galaxy Hotel Iraklio

     75 Dimokratias Ave, Iraklion, Kreetan saari
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Iraklionin arkeologinen museo ja Morosinin lähde sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Iraklionin loggia ja Kreetan historiallinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Hotel Metropole 74 €
      Hotel Metropole

      Hotel Metropole

      Agia Aikaterini Square, Iraklion
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Morosinin lähde ja Iraklionin loggia sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kreetan historiallinen museo ja Iraklionin arkeologinen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       El Greco Hotel 45 €
       El Greco Hotel

       El Greco Hotel

       4, Street 1821, Iraklion, Kreetan saari
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Markuksen basilika, Iraklionin arkeologinen museo ja Kreetan luonnontieteellinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1,4 kilometrin päässä.

        Aquila Atlantis Hotel 98 €
        Aquila Atlantis Hotel

        Aquila Atlantis Hotel

        2 Ygias Street, Iraklion, Kreetan saari
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kreetan taistelun ja vastarintaliikkeen museo ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Iraklionin satama ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.