Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kreetan luonnontieteellinen museo

Tutustu Kreetan luontoon tässä erinomaisessa ja nykyaikaisessa museossa, joka esittelee eläinten ja kasvien elinympäristöjä.

Käy Kreetan luonnontieteellisessä museossa ja opi saaren ainutlaatuisen ilmaston mahdollistamista erilaisista ekosysteemeistä ja näe eläimiä, jotka elävät saarella. Näet myös lajeja, jotka elivät saarella kauan ennen ihmisiä. Koe maanjäristys museon maanjäristyssimulaattorissa. Lapset viihtyvät ja oppivat Stavros Niarchos -keskuksen vuorovaikutteisissa näyttelyissä. Multimediahuoneessa voit katsella mielenkiintoisia luontodokumentteja ja levähtää samalla.

Kreetan luonnontieteellinen museo perustettiin vuonna 1980, ja se on yksi laajimmista Kreetan luonnon ekosysteemejä ja luonnon monimuotoisuutta esittelevistä museoista. Museo pyrkii sekä suojelemaan luontoa että valistamaan ihmisiä, ja se on mainio kohde kaikille alueen luonnosta kiinnostuneille. 

Aloita museoon tutustuminen dioraamoista. Dioraamat muodostavat keskeisen osan museosta, ja ne esittelevät lähes kaikki Kreikan luonnon ekosysteemit. Näe pyökkimetsät, kivi- ja hiekka-autiomaat, vuoristojen havupuut ja paljon muuta. 

Yksi museon vetonauloista on maanjäristyssimulaattori. Astu sisään simulaattoriin ja koe, millaista on olla keskellä jotakin niistä monista maanjäristyksistä, jotka ovat koetelleet aluetta vuosisatojen aikana. Ota selvää, miksi maanjäristyksiä esiintyy, ja piirrä maankuoren värähtelyt seismografilla. 

Elävien eläinten näyttelyssä voit nähdä eläimiä, jotka elävät Kreetan kuivalla maaperällä. Katsele liskoja, lintuja ja trooppisia kaloja akvaarioissaan. Jatka matkaasi jättiläismäisen esihistoriallisen elefantin luokse, joka aikoinaan eli Kreetalla. Fossiilihuoneessa voit tutustua yli 8 200 fossiiliin, jotka edustavat alueen muinaisia lajeja. 

Lapset voivat viettää aikaa Stavros Niarchos -tilan vuorovaikutteisissa näyttelyissä. Tällä alueella on esimerkiksi suuri muinaisen laivan pienoismalli, jota he voivat tutkia. Mielenkiintoinen on myös hologrammien ja optisten harhojen maailmaan ja niiden selityksiin johdattava näyttely. 

Kreetan luonnontieteellinen museo sijaitsee heti sataman länsipuolella. Museo on avoinna joka päivä, ja sinne on pieni sisäänpääsymaksu.


Alueen Kreetan luonnontieteellinen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 859 majoitusliikettä kohteen Kreetan luonnontieteellinen museo lähellä
GDM Megaron Historical Monument Hotel 75 €
GDM Megaron Historical Monument Hotel

GDM Megaron Historical Monument Hotel

9, D. Beaufort Street, Iraklion, Kreetan saari
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kreetan taistelun ja vastarintaliikkeen museo, Iraklionin satama ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Pyhän Tituksen kirkko ja Platia 18 Anglonin aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Lato Boutique Hotel 48 €
  Lato Boutique Hotel

  Lato Boutique Hotel

  15 Epimenidou Street, Iraklion, Kreetan saari
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Platia 18 Anglonin aukio ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 0,8 kilometrin päässä.

   Capsis Astoria Heraklion Hotel 56 €
   Capsis Astoria Heraklion Hotel

   Capsis Astoria Heraklion Hotel

   11 Eleftherias square, Iraklion, Kreetan saari
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Eleftheriasin aukio ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1,3 kilometrin päässä.

    Dom Boutique Hotel 49 €
    Dom Boutique Hotel

    Dom Boutique Hotel

    Almirou 14, Iraklion
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Iraklionin loggia ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

     Atrion Hotel 54 €
     Atrion Hotel

     Atrion Hotel

     9 Chronaki Street, Iraklion, Kreetan saari
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Pietarin ja Paavalin luostari ja Iraklionin arkeologinen museo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1,3 kilometrin päässä.

      Aquila Atlantis Hotel 46 €
      Aquila Atlantis Hotel

      Aquila Atlantis Hotel

      2 Ygias Street, Iraklion, Kreetan saari
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kreetan taistelun ja vastarintaliikkeen museo ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1 kilometrin päässä.

       Veneziano Boutique Hotel 50 €
       Veneziano Boutique Hotel

       Veneziano Boutique Hotel

       N.Kazantzaki 1, Iraklion
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Morosinin lähde, Kreetan historiallinen museo ja Iraklionin loggia sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Iraklionin arkeologinen museo ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Olive Green Hotel 54 €
        Olive Green Hotel

        Olive Green Hotel

        Meramvellou & Idomeneos 22, Iraklion, Crete
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Tituksen kirkko ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Iraklionin satama sijaitsee 1 kilometrin päässä.