Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kurfürstendamm – ylellinen ostoskatu Berliinin sydämessä

Kurfürstendammia kuvataan usein Berliinin Champs-Élyséeksi, ja tämä tyylikäs promenadi onkin kaupungin suosituimpia ostoskatuja. Kadun varrella sijaitsee myös koskettava muistomerkki sodan tuhoista.

Charlottenburgin alueella sijaitsevalla Kurfürstendammilla voit kokea, miten menneiden aikojen glamour kohtaa modernin nykypäivän. Historiallinen Kurfürstendamm on yksi Berliinin vanhimmista kaduista, ja se rakennettiin aikoinaan kulkuväyläksi kaupungin ulkopuolella sijainneelle metsästysmajalle. Nykyisin Kurfürstendammia reunustavat ylelliset putiikit, isot tavaratalot ja luksushotellit. Kadun itäpäässä oleva Keisari Vilhelmin muistokirkko on koskettava muistutus sodan aikaisten pommitusten tuhoista.

Kurfürstendammin kaupoissa kiertelemällä saa helposti kulumaan päivän jos toisenkin. Tätä 3,5 kilometriä pitkää katua reunustavat kummallakin puolella tunnettujen huippumerkkien liikkeet, joista löytyy niin urheiluvarusteita, koruja, matkamuistoja kuin viimeisintä muotiakin. Kurfürstendammin varrella on myös paljon viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. Karstadtin tavaratalon ylimmän kerroksen ravintolassa on tarjolla lounasbuffet, ja ravintolan terassilta on hienot näköalat kaupungin ylle.

Kurfürstendammilla sijaitsee myös yksi Berliinin tunnetuimmista symboleista, Keisari Vilhelmin muistokirkko. Kirkko tuhoutui sodassa lähes kokonaan, ja sen raunioiden viereen rakennettiin myöhemmin arkkitehti Egon Eiermannin johdolla uusi kirkkorakennus. Kirkon modernit sisätilat ilmentävät toivoa ja uskoa, kun taas ulkopuoli toimii muistuttajana sodan tuhoista, erityisesti katkennut torni on vaikuttava näky.

Kirkon ympäristössä järjestetään joulukuisin suositut joulumarkkinat, joilla voit nauttia perinteisiä saksalaisia ruokia ja hehkuviiniä. Joululauluja laulavat kuorot luovat jouluista tunnelmaa.

Kurfürstendammilla sijaitsee paljon hotelleja ja muita matkailijoille suunnattuja palveluita. Kurfürstendammille on helppo päästä julkisilla liikennevälineillä. Voit myös kulkea kadun päästä päähän kaksikerroksisen bussin kyydissä. Auringon laskiessa kadulla vallitsee kultainen hohde, joka toimii tunnelmallisena taustana valokuville.


Alueen Kurfürstendamm-ostoskatu opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 177 majoitusliikettä kohteen Kurfürstendamm-ostoskatu lähellä
Hotel Berlin, Berlin 69 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Steigenberger Hotel Berlin 95 €
  Steigenberger Hotel Berlin

  Steigenberger Hotel Berlin

  Los-Angeles-Platz 1, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kurfürstendamm-ostoskatu ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Europa-Center ja Kaufhaus des Westensin tavaratalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kurfürstendammin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Zoologischer Garten‎in metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hollywood Media Hotel 110 €
   Hollywood Media Hotel

   Hollywood Media Hotel

   Kurfürstendamm 202, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kurfürstendamm-ostoskatu ja Theater des Westens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Europa-Center ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Uhlandstraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Savignyplatzin S-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hampton by Hilton Berlin City West 83 €
    Hampton by Hilton Berlin City West

    Hampton by Hilton Berlin City West

    Uhlandstr. 188-189, Berliini, BE
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Potsdamer Platz ja Brandenburgin portti ovat myös 5 kilometrin päässä. Uhlandstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Savignyplatzin S-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Bristol Berlin 94 €
     Hotel Bristol Berlin

     Hotel Bristol Berlin

     Kurfuerstendamm 27, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kurfürstendamm-ostoskatu ja Theater des Westens ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Europa-Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Uhlandstraßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kurfürstendammin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sofitel Berlin Kurfürstendamm 131 €
      Sofitel Berlin Kurfürstendamm

      Sofitel Berlin Kurfürstendamm

      Augsburger Str. 41, Berliini, BE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kurfürstendamm-ostoskatu, Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Theater des Westens ja Europa-Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kurfürstendammin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Zoologischer Garten‎in metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel California Kurfürstendamm 35 66 €
       Hotel California Kurfürstendamm 35

       Hotel California Kurfürstendamm 35

       Kurfuerstendamm 35, Berliini, BE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tiergartenin puisto, Potsdamer Platz ja Brandenburgin portti sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 kilometrin päässä. Uhlandstraßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kurfürstendammin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Novum Style Hotel Berlin-Centrum 58 €
        Novum Style Hotel Berlin-Centrum

        Novum Style Hotel Berlin-Centrum

        Franklinstrasse 23, Berliini, BE
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Voitonpylväs ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 3 kilometrin päässä. Ernst-Reuter-Platzin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tiergartenin S-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.