Kutan ranta

Kuta Beach johon kuuluu ranta

Kutan ranta

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Suuntaa Balin suosituimmalle rannalle surffaamaan, snorklaamaan tai seurustelemaan. Nauti upeista auringonlaskuista, jotka saavat niin monet palaamaan Balille.

Rentoudu aurinkovarjon alla tai ui, snorklaa tai lainelautaile tällä Balin suosituimpiin lukeutuvalla rannalla. Lämpimästä vedestään, erinomaisista aalloistaan, edullisista hierontahoidoistaan ja näyttävistä auringonlaskuistaan kuuluisa Kata on vilkas ranta, joka houkuttelee joka vuosi miljoonia turisteja eri puolilta maailmaa.

Jos hotellisi sijaitsee Kutassa tai sen lähellä, käyt tällä rannalla todennäköisesti joka päivä. Kutan ranta on pitkä hiekkaranta, joka yhdistää Kutan, Legianin, Tubanin ja Seminyakin kylät Balin länsirannikolla. Kylät muodostavat yhtenäisen alueen, joten niitä ei helposti erota toisistaan. Kutan ranta, joka ennen oli vain paikallisten kalastajien ja uhkarohkeiden surffareiden suosiossa, on nykyään vilkas rantalomakeskus monipuolisine palveluineen.

Rannan lempeät aallot ja hiekkainen merenpohja tekevät siitä mainion surffauspaikan kaikentasoisille harrastajille. Paikalliset surffauskoulut opettavat vasta-alkajillekin surffaustekniikat sekä sen, miten muita väistetään vedessä. Kutassa on monenlaista tekemistä myös niille, joita lainelautailu ei kiinnosta. Voit liitää nousuvarjolla, kiitää hurjaa vauhtia banaaniveneen kyydissä, hankkia pestävän tatuoinnin, nauttia indonesialaisista hierontahoidoista tai saada hiuksesi leteille.

Illasta rantaravintoloissa ja -kahviloissa ja nauti Balin legendaarisesta auringonlaskusta. Ystävälliset paikalliset tulevat pöytääsi myymään matkamuistoja ja käsin tehtyjä koruja. Kutan ranta on yhtä kuin rantajuhlat, joten älä suotta kiirehdi takaisin hotellillesi pimeän tultua.

Balilaiset ovat tunnettuja ystävällisyydestään, mutta kuten kaikissa vilkkaissa turistikohteissa, pidä hyvää huolta omaisuudestasi ja jätä arvoesineet hotellisi tallelokeroon.

Kutan ranta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Balin pääkaupungista, Denpasarista. Saavu Kutaan taksilla tai vuokratulla moottoripyörällä ja kulje Kutan rannalle jalkaisin tai polkupyörällä. Pysäköintipaikkoja on rajoitetusti, joten rannalle ei kannata yrittää tulla autolla. Paras ajankohta lomailla Kutassa ovat viileämmät, mutta kuivat kuukaudet toukokuusta lokakuuhun.

Suunnittele matka ja näe Kutan ranta

Puri Sebali Resort - CHSE Certified
Kastara Resort
Lv8 Resort Hotel - CHSE Certified

Suositut vierailukohteet – Kutan ranta


Parhaat hotellitarjoukset