Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hotellit Kuusamo

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kuusamo – hotellit

Otsontupa
3 out of 5
Ukkoherrantie 10 as.3, Kuusamo
Hinta on 109 € per yö
22.95 km kaupungin keskustasta
Otsontupa
Scandic Rukahovi
3.5 out of 5
Rukankylantie 15, Kuusamo
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 94 € per yö
22.01 km kaupungin keskustasta
3.9/5Very Good! (357 arvostelua)

"Hieman ihmetetyttää, että tavallisesta raana-vedestä veloitettiin ravintolassa hotellin asukkailta syömisen yhteydessä. Eikä ilmoitettu asiasta etukäteen. Härski temppu. josta seurasi periaatteelinen pettymys. Miettikäähän nyt siellä johdossa tämän aheneuden suhteellisuutta kun samat ihmiset peseytyvät ..."…"

Arvosteltu 28.2.2020

Scandic Rukahovi
Holiday Club Kuusamon Tropiikki
4 out of 5
Kylpyläntie 5, Kuusamo
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 74 € per yö
3.51 km kaupungin keskustasta
3.7/5Good! (571 arvostelua)

"Muuten tykkäsin kovasti, mutta kylpylän porealtaissa oli todella kylmää vettä. Piti lähteä välillä saunaan lämmittelemään."…"

Arvosteltu 30.12.2019

Holiday Club Kuusamon Tropiikki
Kumparehuoneistot
3.5 out of 5
Rukankyläntie 8, Kuusamo
Hinta on 85 € per yö
22.09 km kaupungin keskustasta
4.2/5Very Good! (23 arvostelua)

"Huippusijainti ja toimivat ovikoodi systeemit. Pysäköinti kallis!"…"

Arvosteltu 16.3.2020

Kumparehuoneistot
Villa Iglu
3 out of 5
Hinta on 59 € per yö
37.79 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (26 arvostelua)
Rentoutumista ja rauhallisuutta

"Rauhallinen ja hyvä palvelu ,ystävällinen henkilökunta sekä hyvät ruuat. Hiihtolatuja olisin kaivannut..Sauna hyvä."…"

Arvosteltu 7.3.2020

Villa Iglu
Vuosselin Helmi
2.5 out of 5
Vaunukuja 3, Kuusamo
Hinta on 59 € per yö
22.29 km kaupungin keskustasta
4.7/5Exceptional! (3 arvostelua)

"Suksilla suoraan rinteeseen,ja takaisin. Siisteydestä parannettava."…"

Arvosteltu 29.12.2019

Vuosselin Helmi
Rantaruka
3.5 out of 5
Kaukonraitti 1, Kuusamo
Hinta on 98 € per yö
21.34 km kaupungin keskustasta
4.4/5Excellent! (8 arvostelua)

"kaikki toimi niinkuin pitikin paikka oli hyvä mökki oli hyvä ja valoisa rauhallisella paikalla tullaan kyllä toistekin ollaan kuusamo kävijöitä vuodelta 1995 kiitos"…"

Arvosteltu 13.8.2019

Rantaruka
Wilderness Hotel Papin Talo
3 out of 5
Myllylahdentie 4, Kuusamo
Hinta on 90 € per yö
17.97 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (5 arvostelua)

"Paikka oli todella hieno ja siisti.Kauniisti sisustettu ja varustus hyvä.Kaunis ja rauhallinen paikka."…"

Arvosteltu 16.9.2019

Wilderness Hotel Papin Talo
Iisakki Glass Village
3 out of 5
Myllylahdentie 4, Kuusamo
Hinta on 139 € per yö
17.99 km kaupungin keskustasta
5/5Exceptional! (5 arvostelua)
Vahva suositus

"Upea paikka! Upea henkilökunta! Vahva suositus :)"…"

Arvosteltu 16.10.2019

Iisakki Glass Village
Hotel Arctic Zone
3 out of 5
Rukankyläntie 13, Kuusamo
Hinta on 120 € per yö
22.07 km kaupungin keskustasta
4.2/5Very Good! (16 arvostelua)
8

"Ihana, uusi rauhallinen hotelli. Ravintolan äänet ei kantautunut huoneeseen. Hyvät sängyt ja tukivat selkään. Aamupala ihan ok. Yksi ihminen hoiti sitä ja kiirettä riitti. Ihan ei kerinnyt tyhjeneviä astioita täyttämään siinä kiireessä yksin."…"

Arvosteltu 8.3.2020

Hotel Arctic Zone
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Kuusamo
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Kuusamo, Oulu

 

Hotellit Kuusamossa: Kuusamo on idyllinen kaupunki Koillis-Suomessa, Pohjois-Pohjanmaalla. Se tarjoaa matkailijalle mukavasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja, olitpa sitten lomalla tai työmatkalla. Kuusamo tunnetaan erityisesti kauniista luonnostaan, mutta se yllättää monet vierailijat monipuolisella tarjonnallaan. Se on myös Koillis-Suomen alueen palveluiden keskittymä, mistä johtuen Kuusamon ympäristöstä voit löytää monenlaisia yöpymisvaihtoehtoja. Kuusamon hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot saattavat olla keskenään hyvinkin erilaisia, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Kuusamo on myös Rukan kotipaikka, ja tunnettu laskettelurinne vetääkin kaupunkiin paljon matkailijoita.

 

Kuusamon hotellit - majapaikka jokaiselle

 

Kuusamossa majoituspaikkoja on peräti kymmeniä tuhansia. Hotellit Kuusamossa ovat vain yksi kategoria laajassa valikoimassa majoitusvaihtoehtoja, sillä lisäksi tarjolla on lomakyliä ja mökkivaihtoehtoja, joissa aktiivi- tai perhelomailija viihtyy erinomaisesti. Lisäksi kaupungin palvelutarjonta on huomattavan laaja suhteutettuna kaupungin kokoon, joten Kuusamossa on varmasti jokaiselle jotain! Erityisen vaikuttava valikoima on aktiivilomailijalle, joka pääsee nauttimaan Kuusamon uskomattomasta luonnosta monella eri tavalla.

 

Luonnon oma huvipuisto

 

Kuusamo tunnetaan luonnon omana huvipuistona, sillä sen luonto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet seikkailuille. Talvikauden ulkopuolella Rukatunturin maastoissa patikointi ja vaeltaminen ovat erityisen suosittua ajanvietettä, ja vaihtoehtoisesti maisemia pääsee katselemaan myös hevosen selästä. Hevosen kanssa luonnon näkeekin usein aivan eri tavalla kuin kävellen, sillä esimerkiksi villieläimet eivät välttämättä lähde hevosta karkuun niin herkästi kuin ihmistä. Reittivaihtoehtoja on lukuisia, ja niistä löytyy varmasti kaikentasoisille ulkoilijoille sopivia vaihtoehtoja aina koko perheen reiteistä haastaviin seikkailuihin. Alueella on 185 kilometrin verran merkittyjä vaellusreittejä, 605 kilometriä viitoitettuja pyöräilyreittejä, 350 kilometriä luokiteltuja melontareittejä ja 100 kilometriä pienveneilyreittejä. Tekemistä siis riittää pidemmänkin vierailun aikana. Rukatunturin ympäristöstä löydät myös useat eri majoitusvaihtoehdot ja hotellit Kuusamossa.   Kuusamossa maanpinnan vaihtelut ovat yli 200 metriä – tällaista maisemaa ei Suomesta löydy Lapin eteläpuolelta mistään muualta! Kuusamon tärkeimpiä luonnonnähtävyyksiä ovat Julman Ölkyn kanjonirotko sekä Pirunkirkko. Vaeltajille ehdoton kohde on Karhunkierros, joka tarjoaa monipuolista haastetta eritasoisille harrastajille. Vesistöt Kuusamon alueella tarjoavat puolestaan upeita melontareittejä ja tietenkin mainioita kalastuskohteita, joissa puhtaan luonnon antimet ovat kaikkien saatavilla. Erämaiden ja kuohuvien koskien yhdistelmä Kuusamossa on ainutlaatuinen kokemus. Oulangan ja Juuman kosket tekevät lähtemättömän vaikutuksen.

 

Ruskasta valkoisiin hankiin

 

Kuusamossa suosituin matkailusesonki on syksyllä ruskan aikaan, kun luonnon uskomaton värien kirjo täyttää rinteet ja laaksot. Syyskuun puolessa välissä ruska on kauneimmillaan. Kuusamon ja Rukan alueella liikkuva pääsee todistamaan tällöin suomalaisen luonnon monimuotoisuutta ja vaikuttavuutta, ja monet palaavatkin joka vuosi takaisin. Kuusamon luonto vie matkailijan sydämen! Syyskaudesta siirrytään vähitellen kohti talvikauden aktiviteetteja, kun laskettelurinteet ja hiihtoladut aukeavat. Talvellakin Kuusamo tekee vaikutuksen kauneudellaan ja monipuolisuudellaan. Aktiivilomailija löytää tekemistä Kuusamosta kaikkina vuodenaikoina, minkä takaavat alueen ainutlaatuinen luonto ja sen ympärille rakentunut monipuolinen palvelutarjonta. Mikäli sää ei suosi ulkoilua, kaupungin harrastusmahdollisuudet takaavat viihdykettä koko perheelle myös sisätiloissa. Kylpylä ja keilahalli ovat hyviä esimerkkejä kaikenikäisten suosikkiaktiviteeteista.

 

Ravintoloita Kuusamossa on paljon. Niiden tarjonnasta on tietenkin mainittava Koillis-Suomen luonnon antimista tehtävät perinteiset herkut. Alueen sadoista pienistä järvistä ja joista saatu siika, metsistä kerätty lakka ja tietenkin alueelle tyypillinen poronliha ovat suomalaista perinneruokaa parhaimmillaan. Puhdas luonto tarjoaa monipuolisia, puhtaita raaka-aineita, joista Kuusamon ravintoloiden kokit osaavat valmistaa herkullisia aterioita. Marjat, sienet ja tuore kala ovat Kuusamon ylpeys. Ravintoloiden ruokalistoilta löytyy myös erikoisempia raaka-aineita hyödyntäviä annoksia: tarjolla on esimerkiksi karhua ja villisikaa. Pelkästään Koillismaan luonnon antimet houkuttelevat tutustumaan Kuusamoon.

 

Hotellit Kuusamossa – tee varauksesi helposti Expedian kautta

 

Expedian kautta löydät helposti kaikkiin tarkoituksiin sopivat Kuusamon hotellit. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Kuusamossa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

 
  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivimmat hotellit Kuusamossa.
  •  
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  •  
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellit Kuusamossa haluaminasi päivinä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Kuusamo?
Hotel Royal Ruka on Expedian asiakkaiden suosima majoitusliike. Tässä 3 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on täydet kylpyläpalvelut ja ilmainen aamiainen. Hotel Arctic Zone ja Villa Iglu ovat myös matkustajien suosiossa ja sopivat täydellisesti matkallesi.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Kuusamo, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat hotellihuonevaraukset ovat hyvitettäviä, mikäli peruutus tehdään ennen hotellin peruutusajan päättymistä eli tyypillisesti 24–48 tuntia ennen saapumispäivää. Jos varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat kuitenkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisesta. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset käyttämällä “ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, jotta löydät kohteen Kuusamo parhaat tarjoukset.
Mikä on paras halpa yöpymispaikka kohteessa Kuusamo?
Arvosteluihin perustuen Scandic Rukahovi on suosittu 3,5 tähden hotelli, joka soveltuu edullista majoitusta etsiville matkailijoille. Sen tarjontaan kuuluu ilmainen Wi-Fi ja 2 ravintolaa.
Mikä on paras yöpymispaikka perheille kohteessa Kuusamo?
Scandic Rukahovi on perheiden suosima 3,5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen 2 ravintolaa ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Muita hyviä vaihtoehtoja lasten kanssa vietettävälle lomalle ovat Holiday Club Kuusamon Tropiikki ja Hotel Royal Ruka.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen yöpymispaikka kohteessa Kuusamo?
Holiday Club Kuusamon Tropiikki on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on 2 ravintolaa ja ilmainen langaton internetyhteys.
Mikä on paras hotelli rantalomalle kohteessa Kuusamo?
Hotel Royal Ruka on suosittu 4 tähden rannalla sijaitseva hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on 3 sisäuima-allasta ja 2 ravintolaa. Käylän Uimaranta on hyvä valinta, jos haluat viettää rentouttavan iltapäivän rannalla.
Mikä on paras hotelli rinteiden lähellä kohteessa Kuusamo?
Matkustustietojemme perusteella Original Sokos Hotel Kuusamo on laskettelijoiden suosima 3 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on ilmainen aamupala ja ravintola. Muita hyviä vaihtoehtoja talvilomalle ovat Scandic Rukahovi ja Holiday Club Kuusamon Tropiikki. Voit viettää päivän lasketellen tai lumilautaillen kohteissa Rukan laskettelurinteet ja Rukan hyppyrimäet.

Hotellit Kuusamo - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle