Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kwai-joen silta

Ylitä jalkaisin tämä historiallinen maamerkki, josta on tullut surullisen kuuluisan Thaimaa–Burman-rautatien symboli.

Tämä hiukan omituisen näköinen silta, josta on tullut kansallinen maamerkki, sijaitsee aivan Kanchanaburi-joen yläjuoksulla. Tässä vuonna 1957 ensi-iltansa saaneessa Hollywood-elokuvassa Kwai-joen silta esiintynyt betoni- ja terässilta on yhä käytössä tänäkin päivänä. Se on sekä liikenteellisesti tärkeä linkki että linkki maan menneisyyteen.

Paikalliset työläiset ja sotavangit rakensivat tälle paikalle vuonna 1943 kaksi siltaa, joista toinen oli puinen ja toinen teräksinen. Sillat olivat osa japanilaista ”kuoleman rautatietä”, joka johti Thaimaasta Burmaan. Nimensä rautatie sai sen vuoksi, että yli 100 000 miestä kuoli rautatien rakennustöiden aikana onnettomuuksissa, nälkään tai julmuuksien vuoksi.

Vuonna 1945 liittoutuneiden pommit tuhosivat molemmat sillat. Kwai-joen yllä on nykyään uusi silta, jota pitkin junat ylittävät joen. Nouse junan kyytiin joen itäpuolella ja ylitä joki junan kyydissä tai kävele pitkin polkua jommallakummalla puolella siltaa ja ihaile maisemia polulta.

Alun perin silta ei kulkenut Kwai-joen ylitse vaan Mae Klong -joen yli. Elokuva Kwai-joen silta, joka perustuu löyhästi tämän sillan vaiheisiin, antaa virheellisesti ymmärtää, että silta ylitti joen nimeltä Kwai-joki. Kun elokuva saavutti kansainvälistä suosiota, Thaimaa päätti nimetä joen uudelleen, jotta joki, jonka ylitse silta johtaa, olisi oikeastikin nimeltään Kwai-joki

Nykyään silta on merkittävä turistinähtävyys, jonka lähellä on useita ravintoloita ja myymälöitä. Jos haluat nähdä mutkittelevaa Kwai-jokea tarkemmin, voit lähteä veneretkelle, joita useat paikalliset retkijärjestäjät järjestävät.

Helpoin tapa päästä sillalle Kanchanaburista on junalla, taksilla tai polkupyörällä. Kwai-joen sillalle ei ole pääsymaksua.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 136 majoitusliikettä kohteen Kwai-joen silta lähellä
U Inchantree Kanchanaburi 120 €
U Inchantree Kanchanaburi

U Inchantree Kanchanaburi

443 Mae Nam Kwai Road, Kanchanaburi, Kanchanaburi
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  JEATHin sotamuseo ja Kwai-joen silta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Kanchanaburin kävelykatu sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

  Felix River Kwai Resort 42 €
  Felix River Kwai Resort

  Felix River Kwai Resort

  9/1 Moo 3 Thamakham, Amphur Muang, Kanchanaburi, Kanchanaburi
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Historiallisella alueella sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Kwai-joen silta, JEATHin sotamuseo ja Thailand-Burma Railway Centre (museo). Lähellä sijaitsee myös Kanchanaburin kävelykatu ja Lak Meuang.

   The Zeit River Kwai 50 €
   The Zeit River Kwai

   The Zeit River Kwai

   11 Soi Kumpucha, Tamakham, Kanchanaburi, Thailand
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    JEATHin sotamuseo ja Kwai-joen silta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kanchanaburin kävelykatu sijaitsee 3,4 kilometrin päässä.

    OYO 689 Treeyapat Place 13 €
    OYO 689 Treeyapat Place

    OYO 689 Treeyapat Place

    26 Ban Tai, Kanchanaburi, Kanchanaburi
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     JEATHin sotamuseo ja Kwai-joen silta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kanchanaburin kävelykatu sijaitsee 3,8 kilometrin päässä.

     Natee The Riverfront Hotel Kanchanaburi 59 €
     Natee The Riverfront Hotel Kanchanaburi

     Natee The Riverfront Hotel Kanchanaburi

     77/ 77 River Kwai Road, T. Thamakham, A. Muang Kanchanaburi, Kanchanaburi, Kanchanaburi
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Thailand-Burma Railway Centre (museo), Kwai-joen silta ja Kanchanaburin kävelykatu sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. JEATHin sotamuseo ja Lak Meuang ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Inchantreedoopool
      Inchantreedoopool

      Inchantreedoopool

      1/9 India Road, Ban tai, Tamakam, Kanchanaburi, Kanchanaburi
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       JEATHin sotamuseo ja Kwai-joen silta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kanchanaburin kävelykatu sijaitsee 3,6 kilometrin päässä.

       Bamboo House Kanchanaburi
       Bamboo House Kanchanaburi

       Bamboo House Kanchanaburi

       5 Vietnam Road, Tha Makham, Kanchanaburi
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        JEATHin sotamuseo ja Kwai-joen silta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Kanchanaburin kävelykatu sijaitsee 3,7 kilometrin päässä.

        Sabai@Kan Resort 28 €
        Sabai@Kan Resort

        Sabai@Kan Resort

        317/4 Mae Nam Kwai, Tambon Thamakham, Muang District, Kanchanaburi, Kanchanaburi
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         JEATHin sotamuseo ja Kwai-joen silta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kanchanaburin kävelykatu sijaitsee 3,2 kilometrin päässä.