Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Moulin Rouge

Kerrassaan upeita esityksiä tarjoava Moulin Rouge on yksi Pariisin tunnetuimmista maamerkeistä, joka kuuluu paikasta kertovaan elokuvaan rakastuneiden ja tämän kuuluisan rakennuksen arkkitehtuurista pitävien matkailijoiden pakollisiin nähtävyyksiin.

Nauti Moulin Rougen glamourista, salaperäisestä viehätyksestä, historiasta ja luksuksesta. Hemmottele itseäsi perinteisellä ranskalaisella fine dining ‑illallisella ennen esiripun nousemista ja nauti sen jälkeen upeasta musiikki- ja tanssiesityksestä.

Moulin Rouge on synonyymi ranskalaiselle can-can-tanssille, jolle ovat ominaisia tanssijattarien sääripotkut ja hameen nostot. Joseph Ollerin ja Charles Zidlerin vuonna 1889 avaama Moulin Rouge sai lempinimekseen naisten palatsi.

Teatteri oli kaikkialle Eurooppaan levinneen optimistisen Belle Époque ‑suuntauksen fyysinen ilmentymä ja paikka, jossa eri yhteiskuntaluokkien ihmiset olivat tekemisissä keskenään ja nauttivat ylellisestä ja rohkeasta viihteestä. Moulin Rougen viimeaikaisemmissa erityistapahtumissa ovat esiintyneet muun muassa Ray Charles, Charles Aznavour ja Elton John. Yöllinen show keskittyy yhä tanssivien niukkapukeisten naisten ympärille. Myös lapset ovat tervetulleita, mutta heidän on oltava vähintään 6-vuotiaita.

Astu sisään kuuluisan punaisen tuulimyllyn eli moulin rougen alta ja suuntaa ylelliseen esityssaliin. Istu pöytääsi aaltoilevan liituraitakaton alle ja nauti monen ruokalajin illallisesta kynttilänvalossa. Syödessäsi voit ihailla seiniä koristavia menneiden esitysten ylellisiä mainostauluja.

Kun olet syönyt jälkiruokasi loppuun, suuntaa katseesi esiintymislavalle. Väen kerääntyessä hitaasti paikalle voit ihailla upeaa punaista samettista sisustusta ja esiintymislavaa reunustavia kiertyviä kultaisia motiiveja.

Kun hiljaisuus laskeutuu ja valot himmentyvät, ota mukava asento ja nauti vain parin metrin päässä pöydästäsi tapahtuvasta upeasta esityksestä. Esitykset vaihtuvat muutaman viikon välein, mutta ne koostuvat aina laulusta ja tanssista, minkä yhteydessä voit ihailla esiintyjien käsintehtyjä pukuja, joissa on sulkia, kimaltelevia paljetteja ja tekojalokiviä.

Moulin Rouge sijaitsee Pariisin keskustassa Montmartren alueella. Kyseessä on punaisten lyhtyjen alue, mutta tunnelma on rento ja ystävällinen pitkälle yöhön alueella viihtyvien väkijoukkojen ansiosta. Moulin Rouge on avoinna joka ilta. Illallinen tarjoillaan aina ennen kahta esitystä. Osta liput paikan päältä tai varaa ne etukäteen verkossa, jotta vältyt pettymyksiltä. Pukeudu siististi, sillä sisään ei pääse shortseissa tai lenkkareissa.


Alueen La Machine du Moulin Rougen yökerho opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 10 607 majoitusliikettä kohteen La Machine du Moulin Rougen yökerho lähellä
Hotel Le Cardinal 72 €
Hotel Le Cardinal

Hotel Le Cardinal

3 rue du Cardinal Mercier, Pariisi
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Place de Clichy (aukio), La Machine du Moulin Rougen yökerho ja Theatre Mogador (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galeries Lafayette (tavaratalo) ja Boulevard Haussmann (bulevardi) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Liègen asema ja Place de Clichyn asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Laz' Hotel Spa Urbain Paris 170 €
  Laz' Hotel Spa Urbain Paris

  Laz' Hotel Spa Urbain Paris

  17 rue de Milan, Pariisi
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Theatre Mogador (teatteri), Place de Clichy (aukio) ja Boulevard Haussmann (bulevardi) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. La Machine du Moulin Rougen yökerho ja Galeries Lafayette (tavaratalo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Liègen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Europen asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Playce Hotel & Bar by Happyculture 75 €
   The Playce Hotel & Bar by Happyculture

   The Playce Hotel & Bar by Happyculture

   66 Boulevard Barbès, Pariisi, Paris
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Basilique du Sacré-Cœur ja La Machine du Moulin Rougen yökerho sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Galeries Lafayette (tavaratalo) ja Opéra Garnier ovat myös 3 kilometrin päässä. Château Rougen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Marcadet - Poissonniersin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Maison Albar Hotels Le Diamond 200 €
    Maison Albar Hotels Le Diamond

    Maison Albar Hotels Le Diamond

    4 Rue de la Pepiniere, Pariisi, Paris
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Boulevard Haussmann (bulevardi), Rue du Faubourg Saint-Honore ja Grands Boulevards sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Avenue Montaigne ja Theatre Mogador (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Saint-Lazaren asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Saint-Augustinin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hôtel Joke - Astotel 70 €
     Hôtel Joke - Astotel

     Hôtel Joke - Astotel

     69 Rue Blanche, Pariisi, Paris
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      La Machine du Moulin Rougen yökerho ja Place de Clichy (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galeries Lafayette (tavaratalo) ja Theatre Mogador (teatteri) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Blanchen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Place de Clichyn asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel France Albion 83 €
      Hotel France Albion

      Hotel France Albion

      11 Rue Notre Dame De Lorette, Pariisi, Paris
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Grands Boulevards, Grévinin museo ja Folies Bergere (varieteeteatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galeries Lafayette (tavaratalo) ja La Machine du Moulin Rougen yökerho ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Saint-Georgesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Notre-Dame-de-Loretten asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Goldhotel
       Goldhotel

       Goldhotel

       67 Boulevard De Clichy, Pariisi, Paris
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        La Machine du Moulin Rougen yökerho ja Place de Clichy (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Le Trianonin teatteri ja konserttisali ja Theatre Mogador (teatteri) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Blanchen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Place de Clichyn asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel R de Paris 138 €
        Hotel R de Paris

        Hotel R de Paris

        41 Rue De Clichy, Pariisi, Paris
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Place de Clichy (aukio), La Machine du Moulin Rougen yökerho ja Theatre Mogador (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galeries Lafayette (tavaratalo) ja Opéra Garnier ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Liègen asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Place de Clichyn asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.