La Oliva matkavinkit

Matkaopas
La Oliva joka esittää vanha arkkitehtuuri, perintökohteet ja kirkko tai katedraali
Pohjois-Fuerteventurassa sijaitsevassa La Olivassa on niin hiekkarantoja kuin upeita rantakohteitakin, mutta siellä voi tutustua myös paikallisiin perinteisiin.

Voit viettää La Olivan lomalla aikaa viehättävän kaupungin puhtailla rannoilla ja ihastella paikallista arkkitehtuuria. Siellä ovat myös Fuerteventuran suosituimmat rantakohteet, kuten El Cotillo ja Corralejo. La Olivan alueella on myös luonnonpuisto, jossa hiekkadyynit ja meri kohtaavat.

Kun katselet karua autiomaata, voit melkein kuvitella, miltä tuntuisi olla eksyksissä Saharassa. Sen jälkeen voit viilentää oloasi uimalla meressä ja unohtaa aavikon.

Heti luonnonpuiston pohjoispuolella on Corralejon hiekkaranta, jossa voit rentoutua ja ottaa aurinkoa Lobos-saarta katsellen. Saarelle pääsee nopeasti lautalla lomakohteen satamasta. Kävely saaren ympäri kestää muutaman tunnin, ja voit samalla tarkkailla kiinnostavia eläimiä ja kasveja.

Matkusta La Olivan länsirannikolle El Cotilloon, jossa on viehättäviä rantoja ja laguuneja. Voit kuljeskella valkoisella hiekkarannalla ja ikuistaa majakan valokuviin. Nudistit ovat tervetulleita alueelle, joten älä ylläty, jos kohtaat alastomia auringonottajia.

Voit täydentää La Olivan matkaa kulttuurielämyksillä, joista saat lisätietoja Centro de Arte Canariosta. Ulkona sijaitsevassa veistosgalleriassa on kanariansaarelaisten taiteilijoiden töitä. Käy katsomassa Castillo de El Tostonin linnoitettua tornia sekä Iglesia de Nuestra Señora de la Candelarian kalkittua julkisivua ja koristeellisia sisäosia. Käy myös syömässä ravintoloissa, joissa tarjoillaan paikallisia herkkuja, kuten tapaksia ja miekkakalaa.

La Olivassa puhutaan espanjaa, mutta monet turistien parissa työskentelevät ymmärtävät englantia.

La Oliva sijaitsee saaren pohjoiskärjessä, ja rantalomakohteet Corralejo ja El Cotillo ovat osa aluetta. Matkaa La Olivan keskustaan Fuerteventuran lentokentältä on 32 kilometriä. Voit matkustaa bussilla tai taksilla, ja matka kestää alle tunnin.

Laguunit, hiekkadyynit ja viitteet siirtomaa-aikaisiin perinteisiin houkuttelevat lomalle La Olivaan.

Apartamentos Hesperia Bristol Playa
Apartamentos Hesperia Bristol Playa
3 out of 5