Puerto del Rosario matkavinkit

Matkaopas
Satovento de Jandian uimaranta featuring autiomaanäkymät
Tutustu Fuerteventuran saarten tapoihin ja perinteisiin Puerto del Rosarion museoissa ja lähde sitten ottamaan aurinkoa upealle hiekkarannalle.

Puerto del Rosario on Fuerteventuran pääkaupunki, jossa on lukuisia museoita, ostoskeskuksia, ravintoloita ja hotelleja.

Tee leppoisa kävelyretki merenrantapromenadia pitkin ja katsele satamaan ankkuroituja veneitä. Käy jossakin tämän vilkkaan alueen kahviloista ja ravintoloista. Jatka sitten vähän syvemmälle sisämaahan ja näet Primero de Mayon kävelykadun varrella olevat upeat siirtomaa-ajan rakennukset, putiikit ja kahvilat sekä hieno kirkko.

Jos shoppailuhimo yllättää Puerto del Rosarion kaupunkilomallasi, voit tyydyttää sen helposti Centro Comercial Las Rotondasin ostoskeskuksessa, jonka neljässä kerroksessa on noin sata kauppaa ja ravintolaa.

Jatka Puerto del Rosarion matkaasi Playa Chicalle. Vuokraa varusteet rannan tuntumassa olevasta sukelluskeskuksesta ja lähde snorklaamaan kirkkaaseen meriveteen. Turvalliset, matalat vedet vilisevät kaloja, jotka tuovat silmäniloa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kun vierailet kaupungissa helmikuun puolivälissä, näet sen puhkeavan kukkaan vuosittaisessa karnevaalissa, johon kuuluu elämäniloisia paraateja ja katuesityksiä.

Kertaa vähän espanjan kielen perusteita ennen matkaasi Puerto del Rosarioon, jos haluat keskustella paikallisten asukkaiden kanssa. Kaupungissa tulee kuitenkin toimeen melko hyvin myös englannin kielellä, sillä se on perinteisesti ollut melko kansainvälinen. Puerto del Rosario kehittyi alun perin kauppasataman ympärille, ja se on ollut saaren pääkaupunki vuodesta1860 lähtien.

Puerto del Rosario sijaitsee saaren itärannikolla vain kuutisen kilometriä Fuerteventuran lentokentästä pohjoiseen. Kaupungin satamasta lähtee säännöllisesti lauttoja, jotka kuljettavat matkustajia lähisaarille, kuten Santa CruzdeTenerifeen ja LasPalmasiin. Tee lyhyt bussimatka johonkin monista rantaparatiiseista, kuten Corralejoon tai CaletadeFusteen.

Matkusta Puerto del Rosarioon ja opi tuntemaan Fuerteventuran siirtomaahistoria ja saaren päivittäinen elämäntapa.

Discover neighborhoods in Puerto del Rosario

Default Image

Los Estancos

Los Estancos tunnetaan rannoista, ravintoloista ja kylpylöistä. Myös läheiset Centro Comercial Las Rotondas ja Playa Chica ovat vierailun arvoisia, kun olet alueella.

Los Estancos
El Mirador de Fuerteventura
El Mirador de Fuerteventura
4 out of 5
Carretera Playa Blanca, 45, Puerto del Rosario, Canary Islands