Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Cinque Terren ‑loma – Italian Rivieran idyllisiä kalasatamia, romanttisia kävelypolkuja ja historiallista arkkitehtuuria

Idylliset satamat, kauniit kävelypolut, historiallinen arkkitehtuuri, rannat ja kimalteleva Välimeri tekevät Cinque Terrestä yhden Italian Rivieran viehättävimmistä matkakohteista.

Italian Rivieralla Liguriassa sijaitseva Cinque Terre on yksi Italian todellisista aarteista, jonka alueella on viisi hurmaavaa kaupunkia ja kylää. Matkailijat voivat nauttia Cinque Terren ‑lomalla idyllisistä kalasatamista ja Välimeren puhtaasta vedestä sekä upeista pastellinvärisistä keskiaikaisista rakennuksista, jotka sijaitsevat korkeiden kukkuloiden laella viinitarhojen ja oliivilehtojen ympäröiminä.

Koko Cinque Terren alue on nimitetty maailmanlaajuisesti tunnustetuksi kansallispuistoksi ja suojelluksi merialueeksi, jota varjellaan ihmiskunnan yhteisenä perintönä. Sen ansiosta voit nauttia Cinque Terren -lomalla todella autenttisista kaupungeista ja kylistä, jotka ovat ylpeitä roomalaisesta alkuperästään ja joissa ei ole juuri lainkaan nykyaikaisia rakennuksia.

Cinque Terren suurimmassa kaupungissa Monterosso al Maressa voit ottaa aurinkoa alueen helpoimmin saavutettavalla rannalla. Vernazzassa voit puolestaan nauttia ikivanhoista merenkulun perinteistä. Kiipeä Cinque Terren ‑matkalla Corniglian mutkittelevat portaat ja kiertele labyrinttimaisilla kujilla, jotka johtavat 1300-luvulla rakennetuille kirkoille ja kauniille näköalapaikoille. Manarola on loistava paikka tutustua alueen viininviljely- ja maataloushistoriaan, kun taas Riomaggioressa voit syödä Cinque Terren kuuluisia mereneläviä.

Cinque Terre on ihanteellinen paikka kävely- ja vaellusretkille. Rannikolla kaupunkien välillä kulkevilta kävelypoluilta ja reiteiltä avautuvat upeat näkymät. Tee Cinque Terren ‑matkalla päiväretki kävelemällä Monterosso al Maresta Riomaggioreen. Manarolasta Riomaggioreen kulkeva Via dell’Amore eli rakkauden tie on reitin kuuluisin osuus. Se on hyvin päällystetty ja soveltuu lastenvaunuille ja pyörätuoleille.

Cinque Terrestä on junayhteys sen eri puolilla sijaitsevien naapurialueiden La Spezian ja Levanton kaupunkeihin. Cinque Terre ‑kortilla voit matkustaa rajattomasti junilla ja nauttia kävelypoluista. Matkustajalautta kulkee huhtikuusta lokakuuhun kaikkien muiden kaupunkien paitsi Corniglian välillä. Autoilijoiden on pysäköitävä autonsa kaupunkien ulkopuolella sijaitseville pysäköintialueille ja matkustettava loppumatka ilmaisella bussilla.

Monet käyvät eri kaupungeissa päiväretkillä, mutta niissä on tarjolla myös laadukkaita majoitusvaihtoehtoja, joten voit viipyä pidempäänkin näissä upeissa maisemissa.


Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 952 majoitusliikettä kohteessa La Spezia
The Poet Hotel 76 €
Arvosteltu 3.8.2019
Katso tiedot
 
The Poet Hotel

The Poet Hotel

Via Roma, 139, La Spezia, SP
   
  4,5/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Huone oli tilava ja remontoitu. Aamiainen oli runsas ja hyvä. Kaikki kävelymatkan etäisyydellä. Vinkkinä:Juna-asemalla pitkät jonot jo klo 10. Osta liput Gique Terreen jo aikaisin aamulla.

  Scorci Di Mare 55 €
  Arvosteltu 25.1.2020
  Katso tiedot
   
  Scorci Di Mare

  Scorci Di Mare

  Via Antonio Gramsci, 82, Riomaggiore
    
   4,8/5
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Great location. Few minutes walk from railway station. Very close to the shore. Nice and friendly host.

   Hotel Firenze E Continentale 69 €
   Arvosteltu 17.7.2019
   Katso tiedot
    
   Hotel Firenze E Continentale

   Hotel Firenze E Continentale

   Via Paleocapa 7, La Spezia, SP
     
    4,1/5
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Loistava sijainti rautatieaseman vieressä. Siisti hotelli, hyvä palvelu, maittava aamiainen. Liikenteen melu hieman häiritsevä.

    The First - Il Sogno di Manarola 170 €
    Arvosteltu 3.6.2019
    Katso tiedot
     
    The First - Il Sogno di Manarola

    The First - Il Sogno di Manarola

    Via Rollandi, 175, Riomaggiore
      
     4,0/5
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Siisti huone näkymät luvattua huonommat. Liian kallis

     Doria Park Hotel 80 €
     Arvosteltu 24.10.2019
     Katso tiedot
      
     Doria Park Hotel

     Doria Park Hotel

     Via Carpanini, 9, Lerici, SP
       
      4,5/5
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Nous avions la chambre avec le bain tourbillon sur la terrasse. Spectaculaire toutefois la grandeur de la chambre est ridiculement petite. Service à l’accueil assez ordinaire. L’hôtel est très bien situé, tranquille, propre, stationnement facile et courte marche pour les restaurants et le bateau. ...

      Locanda Il Maestrale
      Arvosteltu 9.12.2019
      Katso tiedot
       
      Locanda Il Maestrale

      Locanda Il Maestrale

      Via Roma 37, Monterosso al Mare, La Spezia
        
       4,8/5
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Great location and very attentive and accommodating staff.

       Villa degli Argentieri
       Arvosteltu 26.7.2017
       Katso tiedot
        
       Villa degli Argentieri

       Villa degli Argentieri

       Via Fegina 120/122, Monterosso al Mare, SP
         
        4,0/5
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        This very well kept and modern hotel is right on the beach promenade. Therefore the views from the balcony were great. The staff was very friendly compared to many other places during our 2 week trip. The breakfast was also one of the very best during our trip with great müsli and cakes for example. ...

        CDH Hotel La Spezia 68 €
        Arvosteltu 16.8.2013
        Katso tiedot
         
        CDH Hotel La Spezia

        CDH Hotel La Spezia

        Via XX Settembre, 81, La Spezia, SP
          
         4,0/5
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotelli oli todella mukava. Pysäköinti alueelle vaati pitkän yksisuuntaisen kadun ajamista pariin kertaan... Hotellin alauloskäynnin vieressä on kävelyalue jolla on kauppoja ym mutta jonka ilmapiiri oli hiukan pelottava paljojen graffitien vuoksi.